واقعا من گفتم وضع مالیم به شدت خرابه !!!!!!!!!! کل هاستینگ البته اگه هاستینگ باشه با یوزرات و کلا همش چند بچه جون
ماشالا انقد اخلاقت خوبه که از حرصم این تاپیکو زدم فایلایی که به من دادی بجز یه مشت آشغال هیچی نبود گفتی باید دستی کپی پیست کنی کردم هرچند اگه همچین چیزی میخواستم نیاز به خرید نبود بعدش دیدم تمام ایمیلهای دریافتی علاوه بر نوشته ها با تگای اچ تی ام ال ارسال میشه قبول نداری جز یه مشت آشغال چیزی ندادی؟ !!
پیام خصوصیاتو پابلیک کنم ؟!! با اون لحن قشنگ حرف زدنت ؟! چنان حرف میزنی که انگار پسر شاه دل دل عباسی جمعش کن عمو جون
این هم پیامی که ایشون فک کرده ما بد بخت بیچاره ایم و اینجا پابلیک اعلام کرده
و پیام قبلیش که باعث ارسال پیام من شدپاسخ : Pack
نوشته اصلی توسط arna
به خدا آدم نمیدونه چی بگه !
عزیز ما هم پرسنل شرکتیم
مدیر که نیستیم ضرر بزنیم به بخش طراحی
کسی که نشسته یه ماه کد فارسی کرده که واسه یه پیتزا این کارو نکرده
از شما با این سابقه کاریتون بعید هست !
15 تومن شد
بابا والا وضع خرابه من همچین که ۷ تومن و دیدم فک کردم کردید ۷ تومن هرچند که براتون مقدور هست اینکارم بکنید
نمیدونستم اگه موقع تخفیف گرفتن بگی وضع خرابه میشه بدبخت بیچاره بودن7 هزار تومان که دیگه تخفیف ویژه همکاری دادیم...
ضمنن پکیج ما پکیج ساده ای نیست
به بهترین نحو فارسی سازی شده دوست من
برای سفارش هم میتونید از لینک زیر اقدام کنید
http://client.arnaweb.com/cart.php?a=add&pid=6
بعد از ثبت سفارش فاکتورتون رو ادیت خواهیم کرد
با تشکر
=d> خسته نباشید ایشالا بازم بتونید این فایلارو به دیگران قالب کنید و پول خوبی بگیرید
این مورد که الان دیدم
باباجون من رو حساب دیتابیسی بودن توقع داشتم شما بگید از طریق دیتابیس باید انجام بشه این بود که پرسیدم اصل قضیه هم همینه کپی پیس به هیچ درد من با کسایی که دنبالشن نمیخوره هرچند طراح شما که بسیار استاد تشیف داره اینکارم درست انجام نداده بودواقعا آدم نمیدونه چی بگه به افرادی مثل شما
شما که فرق ترجمه کد html و کپی پیست رو نمیدونی و اون رو یکسان تلقی میکنید و میگید اگر میخواستید کپی پیست کنید ( همش 10 15 مورد رو !! ) ، خودشون دیگه ترجمه می کردید !!!
حالا هم من و شما و همه رو مسخره کردن و میگن نشستم خودم همه رو فارسی کردم !!! ( همکاران من گفتند که شما در تیکت گفتین جای گذاشتن این کدها رو هم بلد نیستید و اونا بودن که راهنماییتون کرکدند، حالا شدید مترجم کد html اون هم برای whmcs ؟ )
در مورد اینکه من اچ تی ام ال هم بلد نیستم باید بهتون بگم فقط از ته دل خندیدم متشکر از شما
========
من اصلا نمیخواستم به اینجاها برسه اما چون حقیقت تلخ گویا شما تحمل شنیدن نداشتید