-
-
-
July 3rd, 2012 20:30
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : خرید آنتی شلر : Csx
-
-
نه همون 50 دلاره اون 10 دلار که اضافه کرده نمیدونم مال چیه و جمع کل را همون 50 دلار زده !
وای پس چی کار کنم؟
من یک ویزا کارت مجازی 50 دلاری خریدم واسه همین کار .
-
-
عضو انجمن
درود
به جایی خرید csx
سرورت رو بده کسی که وارده کانفیگ امنیت کنه و لایت اسپید هم خریداری کن .
یا حق
زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
-
-
عضو انجمن
اگه شل آپلود شده باشه کانفیگ امنیتی در حال حاضر چه تاثیری داره؟
مگه نباید اول الان شل پاک بشه بعد کانفیگ بشه که دیگه مشکل پیش نیاد؟
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
reza_dadashian
اگه شل آپلود شده باشه کانفیگ امنیتی در حال حاضر چه تاثیری داره؟
مگه نباید اول الان شل پاک بشه بعد کانفیگ بشه که دیگه مشکل پیش نیاد؟
چرا تقریبا درست میگید بله
دوستمون اشتباه کردن.
Csx در کنار موارد امنیتی باید تهیه بشه آن وقت یه سرور خوب میشه گفت داریم.
(لایت اسپید هم خیلی نقاط ضعف داره که از آپاچی از نظر بنده امنیتیش پائینتر هست ،چه بسی که نقاط ضعف آپاچی به دلیل انبوه بودن استفاده کننده بیشتر شناخته شده است و راه های مقابله با آن روز به روز پیدا میشود و مورد تایید Cpanel نیز میباشد.)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
چرا تقریبا درست میگید بله
دوستمون اشتباه کردن.
Csx در کنار موارد امنیتی باید تهیه بشه آن وقت یه سرور خوب میشه گفت داریم.
(لایت اسپید هم خیلی نقاط ضعف داره که از آپاچی از نظر بنده امنیتیش پائینتر هست ،چه بسی که نقاط ضعف آپاچی به دلیل انبوه بودن استفاده کننده بیشتر شناخته شده است و راه های مقابله با آن روز به روز پیدا میشود و مورد تایید Cpanel نیز میباشد.)
درسته ...
در بین exploit scanner ها هم cxs یکی از بهترین ها هست ... فقط به خاطر قیمتش هاستینگ های ایرانی کم استفاده میکنند.
در مورد تحریم هم buycpanel.com که بروید با تاکید ذکر کردن که به ایرانی ها سرویس نمیدن ... ولی من کشور رو رو قطر گذاشتم چون zip اش رو میدونستم ازون طرف هم با آی پی آلمان رفتم 3،4 ماهی با ویزا مجازی همینطوری لایسنس میخریدم مشکلی هم نداشتم.
-
-
میشه با کانفیگ درست نذارید هکر دسترسی بگیر که به این راحتی شل بریزه
بعدشم با غیر فعال کردن بعضی فانیکشنها میشه جلو اجرا بعضی از شلها رو گرفت
شما کانفیگ کامل کن طرف تهش اینه که یه شل میگیره بعدش دیگه نه میتونه سیملینک کنه نه فایلهای بعدی رو آپلود کنه یا بایپاس کنه برای کارای دیگه
مورد بعدی در مورد لایت اسپید گفتید نسبت به آپاچی ضعیف تره بر چه اساس؟شما یه کانفیگ کامل لایت اسپید و سی پانل رو انجام بده بعد مقایسه کنید رو حملات (چه دی دس چه بقیه مورد)
با تشکر
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Cold
میشه با کانفیگ درست نذارید هکر دسترسی بگیر که به این راحتی شل بریزه
بعدشم با غیر فعال کردن بعضی فانیکشنها میشه جلو اجرا بعضی از شلها رو گرفت
شما کانفیگ کامل کن طرف تهش اینه که یه شل میگیره بعدش دیگه نه میتونه سیملینک کنه نه فایلهای بعدی رو آپلود کنه یا بایپاس کنه برای کارای دیگه
مورد بعدی در مورد لایت اسپید گفتید نسبت به آپاچی ضعیف تره بر چه اساس؟شما یه کانفیگ کامل لایت اسپید و سی پانل رو انجام بده بعد مقایسه کنید رو حملات (چه دی دس چه بقیه مورد)
با تشکر
آپاچی سریعتر بروز میشه واسه همین ایشون گفتند که امنیت بیشتری دارند ... ولی اگه کامل میخوندید الان بحث دی داس نیست ... ( گرچه شما هم یه سایت رو با لایت اسپید کانفیگ کنید لینک بدید بگید این دی داس نمیشه ... من ارجا میدم به یکی از دوستانم تا زیر 5 دقیقه پاسخ شما رو بده
)
دوما شما یه شل روی هاست خودتون آپلود کنید هر فانکشنی هم هست دسترسی روت فقط بهش بدید باز هم میشه خیلی راحت index رو عوض کرد. ( و البته 1 هفته هست دارم با دوستم که هک بلده همین موضوع رو چک میکنم ... پس از آپلود شدن جز پاک کردن شل راه دیگری نیست مگر این که فانکشن create رو برای همه user ها ببندید که خوب چجوری میشه بهش گفت هاست؟ )
-
-
July 4th, 2012, 16:55
عضو دائم
ما مدتهاست از cxs استفاده میکنیم و تاییدش میکنیم ولی به قول دوستمون بدون کانفیگ امنیتی ارزشی نداره
چون cxs شل آپلود شده رو حذف میکنه (هر نوع شلی با هر خاصیتی)
ولی جلو موارد دیگه رو نمیگیره هک که همش شل نیست
90 درصد هکر های ما با شل بلدند هک کنند ولی خب باید کانفیگ امنیتی درست بشه همین شرکت 150 دلار میگیره و علاوه بر نصب cxs کانفیگ امنیتی هم میکنه
-