فیسبوک به 1000$ خرج کنه ایرانیه با جون و دل بهش دامین رو میده !!![]()
![]()
فیسبوک به 1000$ خرج کنه ایرانیه با جون و دل بهش دامین رو میده !!![]()
![]()
سوء استفاده در صورتی رخ میده که این سایت یه شبکه اجتماعی راه بندازه. اگه یه سری به این سایت بزنین می بینین که خبری از شبکه اجتماعی نیست و داره فعالیت مجاز خودش رو انجام میده.
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
درسته .مشابه این مسئله برای تبلت های transformer شرکت asus هم پیش اومده بود که شرکت hasbro که تولید کننده اسباب بازی های transformers است از asus شکایت کرده بود ولی چون asus از اون اسم تجاری برای منظور دیگه ای استفاده کرده بود شکایت بی نتیجه موند. (برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید)
به نظر من نباید دامنه رو بدن.
20$ يعني گفته فيس بوك مي خواد :-j شوخي مي كني:-j
به يه ايراني بفروشه كه 1000 برابرش سود مي كنه.
سوئ استفاده رو ولش كن بالا بيار حال كنيم :-j
عمرا بذارنش
با سلام
بنظر من این حرف بهترین حرفه :
بر اساس قانون درخصوص استقاده از دامنه حق افراد داخل کشور به خارجی ها ارجحیت دارد و اگر دادگاه ترجیح دهد دامنه facebook.ir برای شخص باقی بماند ، هیچ کس حتی مراجع قضایی بین المللی نمی تواند مانع از این اقدام شود.
واقعا حرف به جا و درستی هست.
بنظر من باید ICANN یک پسوند دامنه .gol برای جهانی می گذاشت و اگه کار نکنه دامین رو حذف کنه و بعد هم برای هر کشوری یک پسوند.
و هر کس می خواست یک آدرس ثبت کنه فقط همون gol رو ثبت می کرد و بعد نمایندگی های هر کشورش دامنه همون کشور رو دقیقا مثل microsoft که دامنه ir ش رو یک شرکت ثبت کرده که بعد که اوضاع خوب شد برای ایران هم سرویس بده.
الآن ICANN پسوند های مختلفی داده که اصلا قانونه خوبی روش حاکم نیست مثلا دامنه org برای موسسه است ولی parsonline که یک شرکت خدمات اینترنتی هست این پسوند رو هم ثبت کرده ! ولی us رو نه کار دستی هست چون ممکنه قضیه ی همین facebook.ir براش پیش بیاد.
خود شما ، اگه روزی یک اسم خوب پیدا کردید همه ی پسوند هاش رو ثبت می کنید حتی اگه به دردتون هم نخوره !!!
با این روش که گفتم دیگه این همه سردگمی پیش نمیاد و از همه بهتر هر کس یک دامنه ثبت می کرده ، نه اینکه 1000 تا ثبت کنه برای فروش و آخرش هم نفروشه تا بمیره، من طرفی رو می شناسم که حدود 500 تا دامنه ی جهانی داره و هیچ کدومش رو هم نمی فروشه و حتی شماره هم نداده !
حالا این همه جدال برای ir هست شما آدرسه facebook.cc رو نگاه کنید !!!
ویرایش توسط ccm : July 4th, 2012 در ساعت 21:07
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)