هیچ مشکلی پیش نمیاد این تجربه شخصی من هست:
یک کیس رو بیشتر از یکسال روشن گذاشتم (همچنان هم روشنه) و فقط به کابل lan وصل بود که با ریموت دستکتاپ واردش میدشم ! دقت کردی ؟ یکسال بیشتر ، کارش هم روشن بودن هست ، به خط adsl نامحدود وصله و فقط من روشن دانلود میزارم و سه تا هارد بهش وصله که فایل ها رو دانلود میکنه ! کلا 24 ساعته همین کارو میکنه ... گاهی هم من اصلا دانلودی ندارم ولی اون روشنه برای خودش وصله به اینترنت ...
مشکلاتی که پیش امد:
1- یو پی اس نداشت و اگه برق میرفت خاموش میشد ، که توی بایوس تنظیم کرده بودم درصورت خاموش بودن ساعت 4 صبح اتوماتیک روشن میشد (یعنی کاملا روشن بوده یکسال)
2- فن سی پی یو + فن پاور در اثر کار کردن زیاد فرسوده شدن و صداشون در امده و مثل اولش کار نمی کنند ! ولی خب هیچ مشکلی نیست هنوز دستگاه روشنه و داره کار میکنه !
3- چون گذاشتمش توی انباری خونه ! (فکر کن در چه شرایطی !) زمستون سرما روشن بدون مشکل ! تابستون گرمای 40 درجه روشن بدون مشکل ... خاک خورده در حد تیم ملی ! الان میشه کیس رو به جای گلدون استفاده کرد انقدر خاک توشه ... ولی کار میکنه ...
کلا هیچ مشکلی بنظرم برای روشن گذاشتن یک کیس به مدت طولانی نیست که داخل دیتاسنتر شرایط محیطی هم به مراتب بهتره و راحت میتونه کار کنه![]()