بیشتر انجمن شده آفر تا اینکه آموزش و ... باشه
بیشتر انجمن شده آفر تا اینکه آموزش و ... باشه
من کلی پیغام زدم به مدیران.. میگن به ما ایمیل بزنید میخونیم!! هیچ کدوم تا الان جواب ندادند.. انتقاد هم میکنیم و پیشنهاد میدیم میگه اول باید تایید بشه!! که هیچوقت نمیشه.. یکی نمیاد بهم بگه چرا این آخرین ارسالیهای انجمن رو برداشتند؟ دلیلش چی بوده؟ من خودم هر روزی چند بار میام انجمن اول دنبال اینم چه مطالبی ارسال شده..که متاسفانه برداشتنش!! تو تمام انجمن های معروف آخرین ارسالیها به نحوی هست تا بازدید کننده ببینه..اینا برداشتنش.. جواب هم نمیدن چرا
آقا/خانم delta بله آخرین ارسال ها رو از پایین سایت برداشتن ولی میتونید از هدر سایت و گزینه آخرین ارسال ها به همون لیست دسترسی پیدا کنید.
دوما آقا پیام و دیگر دوستان به نظر من آدم بهتره اول از خودش شروع کنه ... مدیر انجمن کارشو بلد نیست؟ باشه ... آموزش هم بزاری میاد بنت میکنه؟ نمیکنه دیگه ... من خودم موقعی که شروع کردم سنم خیلی کم بود حدودا 16 سال داشتم خوب چه میدونستم مثلا router چیه؟
اودم اینجا زدم آموزش نصب router ... هیچی نیومد از یکی از دوستام چندتا آی دی مدیر هاستینگ گرفتم یکی میگفت 20 یکی 30 بده انجام میدم.
آخه یکی نیست بگه که چی؟ فردا چی؟ آخر خودم نباید یاذ بگیرم؟ حالا بگذریم که با چه بدبختی بده 1 هفته فهمیدم جریان چیه.
در کل بیاید اول از خودمون شروع کنیم ... من یه فولدر تویه pcم دارم به اسم maghale khodamکه تو نوت پد ورداشتم چیزای مهم مثلا Apache Requrements یا Cpanel important plugins یا csf configuration رو که حاصل 2 سال مقاله خوندنو تست کردنمه نوشتم ...
کل حجم فولدر 38 kb ولی اندازه گیگ ها ارزش داره ...
هرکی خواست پیام شخصی بده براش آپ کنم ...
یه سری شاید بگن اشتباه کارم ولی برید زندگینامه آدمای بزرگ رو بخونید ببینید جریان از چه قرار ... خیلی طولانیش کردم ... ممنون از بچه هایی که لطف کردن تا ته ش خوندن
میشه شما بگی اموزش چی هست ؟
نصب سی پنل ؟
نصب دایرکت ادمین؟
نصب csf ?
ولا غیر...........
خوب اینا که توی سایت مرجع هم هست بهتر از اینی که اینجا نوشتن پره غلط املایی !!!
کانفینگ اپاچی مای اسکیول و غیره ...... چی !!! ی مفاله البته مقاله هم نیست یارو روی سرور خودشن چهارتا عدد رو دستگاری کرده جواب داده اسمشو گذاشته مقاله اونم زمان قارقارک میرزا نوشته الان برداشتن گذاشتن زیر دستگاه چاپ ضروضر از روش دادین بیرون توی تمام سایتهای ایرانی بگردی همش همون یدونه هست بدون یک کلمه جابجا شدن
اینو شما میگی اموزش !!![]()
اونی که شما میگی آموزش رو لطف بکن یه چند مورد معرفی کن من بی سواد بدونم.
بعد میگم ، شما که این ها رو واردید غیر یکی دو مورد تاپیک آموزشی که در هر جایی پیدا میشه چیز دیگه ای ندیدم ازتون ، البته در تایپک خودتون هم با غلط املایی مواجه شدم!
لینک صحت گفتار: http://www.webhostingtalk.ir/f91/30798/
بهتره ابتدا انسان یک تلنگری به خودش بزنه بعد به دیگران!تو نصب همین موارد خیلی ساده هم بعضی ها مشکل دارند چه برسه موارد بیشتر! خیلی جالبه همه میگن کمبود مفاد آموزشی داریم ولی یک مورد ارائه نمیکنند که در انجمن پیدا نشه! یک مورد بگید لااقل یک فردی که بلد هست بیاد آموزشش رو بده!
اول اینکه بنده کلی گفتم در مورد خودمم بود
بعد اینکه من کلا سواد ندارم ی دوکلاسی خوندم گلیمم رو از اب بکشم بیرون بلد بودم چیزی حالیم بود اموزش میزاشتم بدبختی کپی پیس هم بلد نیستم که شرمنده شما نشم
در مود پست منم خودم میگم همین دوتا دستور ساده رو هم اشتباه کردم گذاشتم میدونی چرا چون باید همرنگ جماعت بود 20T
بحث هم اموزش بود که همه جا یک چیزه جدید نیست جایی همه کپی پیس شده هست این روش هم اموزش نمیشه گفت بهش
نمیگم اینجا شکلش اینجوریه همه جا همینطوری
در مورد کسی که بلد هست قضیه همون مورد 20t هست اینم نمیشه گفت میتونه اموزش بزاره البته ببخشید هان ما ایرانی ها همینیم![]()
ویرایش توسط abolfazl201358 : July 1st, 2012 در ساعت 05:10
در انجمن هر چی فکر کنید هست
اتفاقا قابلیت 100 پستی بودن که دوباره هم فعال شده باعث شده آموزشهای تکراری و کپی پیستی زیاد بشه
الان مثلا کاربر rpserver از دیشب تمام پستهای 3 هفته پیشو برای رسیدن به 100 پست بالا آورده
خب وقتی شما بلد نباشی و نتونی به چهار تا سوال جواب درست بدی مجبوری برا 100 پست شدن تاپیک های بی مورد 3 هفته پیشو بالا بیاری
حالا دوستان یکم از حالت کل کل بکشید بیرون ...
من خودم قصد دارم 100 پسته بشم ( ولی نه از راه اسپم )
هر آموزشی که مربوط به لینوکس میشه و بیشتر توی بحث هاستینگه بگو بگذارم ... کپی پیست هم بلد نیستم خیالتون راحت ( بلدم ولی نه واسه آموزش)
حالا هرکی هرچی آموزش میخواهد که تو سایت نیست بگه.
بلد نبودم هم میگم شرمنده این موضوع رو بلد نیستم.
مخلص،
رضا داداشیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)