آقا/خانم delta بله آخرین ارسال ها رو از پایین سایت برداشتن ولی میتونید از هدر سایت و گزینه آخرین ارسال ها به همون لیست دسترسی پیدا کنید.
دوما آقا پیام و دیگر دوستان به نظر من آدم بهتره اول از خودش شروع کنه ... مدیر انجمن کارشو بلد نیست؟ باشه ... آموزش هم بزاری میاد بنت میکنه؟ نمیکنه دیگه ... من خودم موقعی که شروع کردم سنم خیلی کم بود حدودا 16 سال داشتم خوب چه میدونستم مثلا router چیه؟
اودم اینجا زدم آموزش نصب router ... هیچی نیومد از یکی از دوستام چندتا آی دی مدیر هاستینگ گرفتم یکی میگفت 20 یکی 30 بده انجام میدم.
آخه یکی نیست بگه که چی؟ فردا چی؟ آخر خودم نباید یاذ بگیرم؟ حالا بگذریم که با چه بدبختی بده 1 هفته فهمیدم جریان چیه.
در کل بیاید اول از خودمون شروع کنیم ... من یه فولدر تویه pcم دارم به اسم maghale khodamکه تو نوت پد ورداشتم چیزای مهم مثلا Apache Requrements یا Cpanel important plugins یا csf configuration رو که حاصل 2 سال مقاله خوندنو تست کردنمه نوشتم ...
کل حجم فولدر 38 kb ولی اندازه گیگ ها ارزش داره ...
هرکی خواست پیام شخصی بده براش آپ کنم ...
یه سری شاید بگن اشتباه کارم ولی برید زندگینامه آدمای بزرگ رو بخونید ببینید جریان از چه قرار ... خیلی طولانیش کردم ... ممنون از بچه هایی که لطف کردن تا ته ش خوندن

که تو نوت پد ورداشتم چیزای مهم مثلا Apache Requrements یا Cpanel important plugins یا csf configuration رو که حاصل 2 سال مقاله خوندنو تست کردنمه نوشتم ...