سلام
استفاده از whmcs نال شده، بعد ها تو کارکرد سیستم ممکن هست اشکالی بوجود بیاره؟ ( مثلا یه چیزایی کار نکنه، یا مشکل قضایی بسازن)
سلام
استفاده از whmcs نال شده، بعد ها تو کارکرد سیستم ممکن هست اشکالی بوجود بیاره؟ ( مثلا یه چیزایی کار نکنه، یا مشکل قضایی بسازن)
با سلام
به اون صورت نه ..
اما مشکل امنیتی احتمالش هست
شرکت پیوند پردازش پارس با ۱۵ سال سابقه-دارای نماد اعتماد-شماره ثبت: 306111
آدرس سایت : www.arnaweb.com
تماس با ما: 22694208,09123027875 __ Telegram: @beladi
البته در نسخه نال شد ممکن همچین مشکلاتی که ذکر کردید پیش بیاد.
سلام
نکن دوست عزیز اگه میخای بزنی تو این کار نکن برو یک لایسنس بگیر از ما گفتن اگه بودجه داری که هیچی ولی اگه بودجه ای واسه لایسنس درنظر نگرفتی پس چرا اومدی تو کار ؟
ما هم یک زمانی استفاده میکردیم (منظورم 1 ماه هست) اون یک ماه یک خواب خوش نداشتیم پش سر هم شل و داستان های فراوان دیگه تازه داسنان های امنیتی هم انجام داده بودیم
اینو دوستانه گفتم
موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
ببینید دوست عزیز مشکل قضایی که براتون پیش نمیاد چون طرف حسابتون در ایران نیست
ولی از لحاظ امنیتی توصیه نمیشه
اگر قصد فعالیت به صورت تخصصی رو دارید حتما لایسنس بگیرید
اصلا توصیه نمیشه هم مشکلات امنیتی هم ریپورت و ... و هم مشکلات نرم افزاری مثل کار نکردم برخی قسمتها و همچنین عدم پشتیبانی توسط مرجع
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سلام. به نظر من هم از نال شده استفاده نکنید بهتره. امنیتش هم که 100% بشه به هر حال ممکنه دیتاسنتر سرورتون رو ببنده جهت حقوق کپی رایت.
اصلا توصیه نمیشه . چون خود من یه زمانی توی نال شده هاش شل آپ میکردم :دی![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)