با تمام حرفتون امیر جان موافق ام ،وقتی یکی میاد به قول معروف الفا ریسلر مستر ریسلر { اسمشونم خنده داره} با یه قیمت ارزون نامحدود میده توقع نداشته باشید کسی دُنبال قیمت های متناسب و به قول معروف کمی بالا باشه! باید یه فرقی بین اونی که بک آپ روزانه هفتگی و ماهانه به آدم تحویل میده با اونی که نمیدونه بک آپ چیه داشته باشه! خیلی ها بودن توی این انجمن دُنبال هاست میگشتن و از جایی که هاست خریدن شکایت میکردن ولی الان خودشون شرکت زدن و دارن هاست و سرور مجازی میفروشن.
در مورد قسمتی که Quote کردم یاد یه خاطره افتادم .
یکی اومد از من پرسید اگر یه سرور بگیرم با 8 گیگ رم و 2 ترابایت هارد دیسک ، ماهی 200 دلار ؛ اون وقت هر گیگ از هارد پام 0.97 دلار میافته . تفریباٌ 107 تا تک تومنی ! ( مال زمان دلار 1100 هست این حرفم ) .
من هم علارقم میل باطنیم Ignore کردم ایشون رو ! احتمال میدم الان هم پستم رو بخونه !!!
اره ! اینه وضع مملکت ما ! هر کسی میفهمه هاست و دامین چیه و ... مشتاق هست حتماً وارد این کار بشه !
در حالی که خیلی ها اومدند ، و رفتند ... : ) ، این شده یه بازی برای شرکت های بزرگتر ! ، فروش به این دسته از افراد ، کسب سود 1-2 ماهه . گرفتن مشتریان ایشون به صورت رایگان ، کسب درامد از طریق مشتری !
اره ...