اینکه فرآیند قضایی کشور به چه صورت هست و چقدر طول میکشه که یه شکایت به نتیجه برسه یه موضوع جداست که قعطا هیچ کدوم از هاستینگها مسئولش نیستند و این فروم هم جای بحث در موردش نیست!
اما در مورد اینکه قرار داد به درد میخوره یا نه باید بگم ، بله 100 درصد!
شما وقتی قرارداد داشته باشی میتونی شکایت کنی و حقت رو بگیری(جدا از اینکه چقدر طول میکشه)
همیشه هم بحث 10-20 هزار تومن نیست که شما بگی به دردسرش نمیارزه! مثلا ممکن هست دیتای شما از بین بره که ارزش خیلی زیادی داشته باشه و اون موقع قضیه فرق میکنه.
در مورد اینکه قرارداد به نفع کی هست هم باید بگم به نظر من هم به نفع هاستینگ هست و هم به نفع مشتری، چون این طوری حدود هر کس مشخص هست و معلوم هر کس چه وظایفی داره. شما میتونید بخونید و اگه مطابق میلتون نیست برید از دیگری سرویس بگیرید،مثلا اگه بکآپ روزانه میخواین و سرویس دهنده تو قرارداد آورده که بکآپ هفتگی هست و ... .
پ.ن.
من یه سوال از اول که وارد هاستینگ شدم تا حالا ذهنم رو مشغول کرده و هیچ وقت هم جوابش رو نفهمیدم! اونم این هست که چرا مشتری ها از هاستینگ توقع متفاوتی دارند! شما میری مثلا 500 هزار تومن میدی ماشین لباس شویی میخری، روش نوشته نصب رایگان، طرف موقع نصب میگه 20 تومن شد و هر چی هم بگی نوشته رایگان میگه برا خودش نوشته، خراب هم بشه میگن شامل گارانتی نشد و ... و خیلی چیزهای دیگه که ملت میخرن و خوب و بد داره و صداشون در نمیاد! اما طرف 30 تومن داده برا یه سال اجاره هاست، اگه یه ثانیه دان تایم داشته باشی میخواد بره شکایت کنه و کل 30 تومنش رو در همون لحظه پس بگیره! به نظر شما چرا این طوری هست؟