برای ایجاد یه سایت چت تصویری شبیه به farsibechat.com چه نوع هاستی رو پیشنهاد می دید؟
برای ایجاد یه سایت چت تصویری شبیه به farsibechat.com چه نوع هاستی رو پیشنهاد می دید؟
red5 رایگانه؟
چندتا چت همزمان رو می تونه ساپورت کنه؟
برای اینکه بتونم 50 نفر رو همزمان ساپورت کنم در کل باید چقدر هزینه کنم؟
خوب شما امکانات راه اندازیش رو دارید؟
منظور اسکریپت و... است
Chat Software, Flash Chat Hosting, Video Webcam Audio, Chat Server, Live Help, IM, Facebook-like Messenger
اسکریپت تجاری هست و قبلا نمونه های زیادی را بر روی سرور نصب کرده ایم
نیاز به میزبانی اختصاصی دارید
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
نصب این نرم افزارها و استفاده توی ایران مشکل قانونی ایجاد نمی کنه؟اسکریپت تجاری هست و قبلا نمونه های زیادی را بر روی سرور نصب کرده ایم
نیاز به میزبانی اختصاصی دارید
یه نرم افزار رایگان معرفی کنید که بشه مدیریتش کرد، و امکانات مدیرتی خوبی داشته باشه.
باید بدونم هزینه این کار چقدره. می خوام 50 تا 100 نفر بتونن همزمان چت کنن.خوب شما امکانات راه اندازیش رو دارید؟
منظور اسکریپت و... است
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
.برای این چت روم و با این میزان بازدید کننده نیاز به حداقل 2 گیگابایت رم + 2 گیگاهرتز پردازنده دارید که البته این حداقل هست
من چند روزه که دنبال همچین بحثی هستم.
من برنامه نویس پی اچ هستم و می خوام یه چنین سایتی راه بندازم اما نمی دونم چه نرم افزاری استفاده کنم و کلا از کجا شروع کنم.
اگر بتونید یه مشاروه حرفه ای بهم بدید ممنوم می شم.
چند سوال:
1- برای vps هزینه 4 گیگ رم و 4 گیگ سیپیو چقدره؟ میزان فضای مورد نیاز رو هم لطفا بگید.
2- برای شروع کار سایت می خوام کمترین هزینه رو انجام بدم، چه اسکریپت رایگانی می شناسید که می شه می تونه نیازهای مختلف مدیریتی رو برآورده کنه؟
البته باید بگم که راه اندازی وب سایت برام مشکلی نداره اما یه اسکریپت چت حرفه ای و رایگان نیاز دارم.
اگر بخوام این پلاگین رو روی سرور نصب کنم باید از چه نوع سروری استفاده کنم؟رد ۵ مجانیه اسکریپت چت نیست پلاگینیه که واسه راه اندازی چت با وب کم باید رو سرور نصب باشه
محدودیتهای این پلاگین چیه؟
و آیا می شه با پی اچ پی براش برنامه نوشت؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)