در OVH به خصوص 445 باید از همون بدو آغاز به کار آیپی ، بسته بشه در غیر اینصورت abuse میاد براتون.
OVH با تورنت کاری نداره ، لذا نیاز به نصب PeerBlock نخواهید داشت. مشکلش صرفاً با اسپم ، پورت اسکنینگ و هک اتک هست.
به محض دریافت اخطار اول ، باید مشکل پیدا ، رفع و گزارش به دیتا سنتر ارسال بشه ، در غیر اینصورت ممکن هست سرور رو خاموش کنند. اما قالباً آیپی رو قفل میکنند و منتظر میمونند تا شما اعلام کنید که مشکل پیدا و رفع شده.
به شدت به abuse دوم حساس هستند و در صورت دریافت به احتمال بسیار زیاد ، سرور رو خاموش میکنند و کاری هم از دستتون بر نمیاد!!
این تجربه من از دو سال کار مداوم با این دیتا سنتر هست.
اگر لطف کنید چگونه بستن این پورت ها را لطف کنید ممنون میشم
خب چجوری باید بورت رو در ویندوز ۲۰۰۸ بست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
یا از طریق
windows firewall with advcend security ویندوز
و یا از طریق درستوری :
netsh advfirewall firewall add rule name="Khatar" protocol=TCP dir=in localport=110 action=block
netsh advfirewall firewall add rule name="NoVNC" protocol=TCP dir=in localport=5900 action=block
netsh advfirewall firewall add rule name="Khatar2" protocol=TCP dir=in localport=445 action=block
لطفا دوستان عزیز کامل کامل کامل ترین لیست پورت های که باید بسته بشه رو اینجا قرار بدن تا یک فایل مناسب ایجاد کنیم که همه پورت ها در 1 ثانیه ببنده تشکر منتظر یک لیست کامل و جامع از پورت های که باید بسته باشن یا اصلا به باز بودن آنها نیازی نیست لیست بدید
لطفا دوستان عزیز کامل کامل کامل ترین لیست پورت های که باید بسته بشه رو اینجا قرار بدن تا یک فایل مناسب ایجاد کنیم که همه پورت ها در 1 ثانیه ببنده تشکر منتظر یک لیست کامل و جامع از پورت های که باید بسته باشن یا اصلا به باز بودن آنها نیازی نیست لیست بدید
خدمت دوستان عزیز امیدوارم این فایل کمی راحت تر کنه کار شما رو.
کافیه باز بشه تمام پورت های معرفی شده توسط آگونیس + چند پورت دیگه رو میبنده.
اگر شک دارین که میبنده یا نه وارد محیط ریموت بشید و داخل CMD دستور زیر بزنید میبیند که پورت بسته میشه.
برای اون هم نرم افزار های هست اما عملکرد باید تست کنیم.
با این نرم افزار کار شده ؟ IP Blocker 2.0 http://www.beethink.com/BeeGuardian/IPBlocker/IPBlocker.htm
ویرایش می کنم پست رو:
خودم تست کردم جواب نمیده.
ویرایش توسط websazha : June 29th, 2012 در ساعت 15:26