-
June 28th, 2012, 19:58
عضو انجمن
پاسخ : ارور در vmware . خیلی مهم

نوشته اصلی توسط
scary-x2
سلام . الان 11 آی پی روشن هست
دیروز 12 تا روشن بود . وقتی یکی رو خاموش میکردم . میشد یکی دیگه رو روشن کنم . یعنی بیشتر از 12 تا نمیشد . ولی الان چک نکردم که یکی رو خاموش کنم بقیه روشن میشه یا نه
این مورد را چک بفرمائید در صورتی که سرور جایگزین روشن شد!بدونید مشکلی در ماژول های رم وجود دارد خود ما 48 ساعت زمان برد تا دیتا سنتر را قانع کر دیم که مشکل از رم ها هست و بعد از برسی متوجه مشکل شدند و بعد از تعویض ماژول ها مشکل کاملا حل شده بود!
البته این مورد طی تجربه مشابهی بود که داشتیم و 100% نیست!
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
June 28th, 2012 19:58
# ADS
-
June 28th, 2012, 20:03

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
این مورد را چک بفرمائید در صورتی که سرور جایگزین روشن شد!بدونید مشکلی در ماژول های رم وجود دارد خود ما 48 ساعت زمان برد تا دیتا سنتر را قانع کر دیم که مشکل از رم ها هست و بعد از برسی متوجه مشکل شدند و بعد از تعویض ماژول ها مشکل کاملا حل شده بود!
البته این مورد طی تجربه مشابهی بود که داشتیم و 100% نیست!
بله دقیقا همین بود . یک سرور رو خاموش کردم . سرور بعدی روشن شد
اگه امکانش هست . همون متنی که به دیتا سنتر دادید که حالیشون شد رو به ما هم بدید تا بفرستیم
-
-
June 28th, 2012, 20:35
عضو دائم
توی تنظیمات یک قسمت هست که داخلش تعریف شد شده چندتا سویچ همزمان فعال باشه اونجا نگاه کن احتمالا روی 12 تنظمیم شده باشه اگر روی 12 بود تغیرش بدین به بالاتر و البته برای تغیرات باید سرور اصلی یکبار ریبوت بشه
ممکنه از این باشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 28th, 2012, 20:36

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
توی تنظیمات یک قسمت هست که داخلش تعریف شد شده چندتا سویچ همزمان فعال باشه اونجا نگاه کن احتمالا روی 12 تنظمیم شده باشه اگر روی 12 بود تغیرش بدین به بالاتر و البته برای تغیرات باید سرور اصلی یکبار ریبوت بشه
ممکنه از این باشه
میشه بگید دقیقا تنظیمات کجا ؟
اگه عکس یا مسیر تنظیم رو بزارید ممنون میشم
-
-
June 28th, 2012, 20:59
عضو دائم
این مسیر تست کنید
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 28th, 2012, 21:09

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
این مسیر تست کنید

نه . این روی 120 هست
-
-
June 28th, 2012, 23:35
بعد امیر میگه اسپم نکن . خو اینقدر پست میدن پست من میره آخر کسی نمیبینه . من الان 2 روزه تو این مشکل موندم . باید اسپم بدم پستم بیاد بالا تا ببیننش دیگه
-
-
June 29th, 2012, 16:52
-
-
June 29th, 2012, 17:30
عضو انجمن
دوست عزیز شما resource ها رو اشتباه تنظیم کردید بعد می گید سرور مشکل داره؟
resource رو نامحدود کنید تا سرور بالا بیاد دیگه!
-
تعداد تشکر ها از astro.alireza به دلیل پست مفید
-
June 29th, 2012, 17:33

نوشته اصلی توسط
astro.alireza
دوست عزیز شما resource ها رو اشتباه تنظیم کردید بعد می گید سرور مشکل داره؟
resource رو نامحدود کنید تا سرور بالا بیاد دیگه!
والله منابع هیچ مشکلی نداره . اگه میتونید مشخصات سرور پ . خ کنم خودتون چک کنید
-