June 28th, 2012, 14:48
ارور در vmware . خیلی مهم
سلام. دوستان این ارور نمیدونم جریانش چیه . هر کاری میکنم هم درست نمیشه
موقع روشن کردن سرور این ارور رو بهم میده
تصاویر پیوست شده
June 28th, 2012 14:48
# ADS
June 28th, 2012, 17:25
پاسخ : ارور در vmware . خیلی مهم
دوستان اگه کسی میتونه مشکل رو حل کنه . مشخصات سرور رو بدم اوکی کنه هزینشم میدم
June 28th, 2012, 17:35
عضو انجمن
سلام
زمانی که میخواهید روشن کنید این اررور میده؟
از روی هارد سرور نگاه کنید تمام فایل های لازم ساخته شده؟
June 28th, 2012, 17:37
سلام . بله وقتی روشن میکنم این ارور رو میده
سرور جدید که میسازم هیچی . سرور های قبلی هم میخوام روشن کنم این ارور رو میده .
این ارور هم میده
تصاویر پیوست شده
June 28th, 2012, 17:56
2 حالت داره
فایلهاش نیست
یا این که منابع واسه استارت کردن در دست رس این سرور نست
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
June 28th, 2012, 17:57
احتمالا از ایران به سرور وصل میشید
یا از جایی که اینترنت کنده
vsphere رو در جای مناسب نصب کنید که سرعت نت بالا باشه
همه چی درست میشه
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄ AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Persian
تعداد تشکر ها از sellpad به دلیل پست مفید
June 28th, 2012, 17:57
نوشته اصلی توسط
razavihost
2 حالت داره
فایلهاش نیست
یا این که منابع واسه استارت کردن در دست رس این سرور نست
فایل ها هستش . منابع هم سرور خالیه کلی منبع آزاده
مشخصات پ خ کنم میتونید چک کنید ؟ البته اگه وقت دارید و زحمتی نیست
June 28th, 2012, 17:59
نوشته اصلی توسط
sellpad
احتمالا از ایران به سرور وصل میشید
یا از جایی که اینترنت کنده
vsphere رو در جای مناسب نصب کنید که سرعت نت بالا باشه
همه چی درست میشه
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄ AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Persian
وی ام ور . رو وی پی اس نصب هست . رو 3 تا وی پی اس از 3 کشور مختلف هم تست کردم
June 28th, 2012, 19:04
عضو انجمن
نوشته اصلی توسط
scary-x2
وی ام ور . رو وی پی اس نصب هست . رو 3 تا وی پی اس از 3 کشور مختلف هم تست کردم
درود
سرور شما در حال حاضر چه تعداد وی پی اس روی خود روشن دارد /؟
اگر یکی از آنها را خاموش و یک سرور دیگر روشن کنید روشن میشود یا خیر؟
اگر خیر که باید با دیتا سنتر مکاتبه کنید تا رم ها را برسی کنید!
تقریبا مشابه این مشکل را در یکی از سرورهای هلند داشتیم که با تغییر ماژول رمها مشکل کاملا برطرف شد!
موفق باشید
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید
June 28th, 2012, 19:06
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
سرور شما در حال حاضر چه تعداد وی پی اس روی خود روشن دارد /؟
اگر یکی از آنها را خاموش و یک سرور دیگر روشن کنید روشن میشود یا خیر؟
اگر خیر که باید با دیتا سنتر مکاتبه کنید تا رم ها را برسی کنید!
تقریبا مشابه این مشکل را در یکی از سرورهای هلند داشتیم که با تغییر ماژول رمها مشکل کاملا برطرف شد!
موفق باشید
سلام . الان 11 آی پی روشن هست
دیروز 12 تا روشن بود . وقتی یکی رو خاموش میکردم . میشد یکی دیگه رو روشن کنم . یعنی بیشتر از 12 تا نمیشد . ولی الان چک نکردم که یکی رو خاموش کنم بقیه روشن میشه یا نه