-
June 28th, 2012, 15:40
عضو انجمن
پاسخ : اینترنت ای دی اس ال adsl داتک افتضاح است

نوشته اصلی توسط
30tGame
هیچی شاتل نمیشه !
شاتل زمانی خوب بود اینجا . 4 ماه پیش ازش داشتم که شب ها سرعتم رسیده بود به 4 کیلو بایت با اینترنت 1
زنگ زدیم جویا شدیم گفتن که شما این ماه 32 گیگ دانلود داشتین سرعتتون رو کم کردیم تا باعث اختلال سرعت بقیه نشین !
خب اصولا شب ها رو مگه نمیذارن برای دانلود ؟ بعد از 2 سال سرویس گرفتن از شاتل رفتیم یه شرکت دیگه
-
-
June 28th, 2012 15:40
# ADS
-
June 28th, 2012, 22:09
عضو جدید
همه بیکیفیت بودن اینترنت و افت سرعت برمیگرده به اینکه شرکتا
بیشتر از پورت واقعیشون اینترنت میفروشن !
مثل بعضیها که تو یه سرور با رم 8 گیگ 30-40 تا وی پی اس میدن
-
-
June 29th, 2012, 00:35
شاتل و داتک که خیلی وضعشون خرابه
شاتل که دو سال کامل بی چارمون کرد فکر کنم متوسط روزانه یه دونه تیکت رو میزدم سال اول 198 تا تیکت سال دوم 412 تا دیگه آخریا همش تهدید می کردم چند باری هم هرچی دهنم بود گفتم از بس رو مخمون راه رفتن
آسیا تک و پارس آنلاین و مخابرات و ایرانسل باز یکم وضعشون از دوتای اولی بهتره
پیشگامان و مبین نت رو تجربه نکردم ولی دوستان که داشتن راضی بودن
-
-
June 29th, 2012, 10:20
اینترنت ای دی اس ال ایران افتضاح شده است.
من دیروز اعصابم از دست سرعت ای دی اس ال خرد شده بود.یگ گیگ رو از ساعت 2 تا 9 بعد از ظهر دانلود می کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی حدود 40 کیلوبایت بر ثانیه!!!!!!!!!!!!!!!
زنگ زدم داتک گفتم این چه وضعشه.اونم گفت یه مدت مخابرات کل کشور به هم خورده.اگه تا شنبه درست نشد بگین پیگیری کنیم.شاید می خواسته یه جوری ما رو رد کنه.شاید درست گفته باشه.حالا تا فردا صبر کنین ضرر نداره.b-)b-)
-
-
June 29th, 2012, 11:41
عضو جدید
هیچی شاتل نمیشه ! با 128 حجمی تا 500 دانلود میکردم ، البته الان نامحدود 128 گرفتم که تا 110 تا بیشتر بالا نمیره ، اما در کٌل عالبه شاتل تو مشهد که اینجوریه جای دیگه نمیدونم
-