-
June 27th, 2012, 20:15
پاسخ : یک پیشنهاد جالب برای خرید سرور !

نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
پیشنهاد میکنم بخیال سرروهای هتزنر بشی یک سرور از ovh از کیم سوفی هم نه از خود ovh میگری 2تا هارد 2 تار بایت داره پورت سرورهم 1گیگ هست براحتی حتی 70 تا 90 مگ همیشه دردسترس هست
مجازی سازهم حتما نسخه 5 نصب کن
اگر هم پول ندرای هزینه کنی یکی از کیم سوفی بگیر النا رم 16 گیگیش 100 تا 110 تومنه بدون شریک البته هاردهاش یکم ریسک داره
آرش ؟ میگن که کیم سوفی جدیدا سرور هایی که داره هارد هاش کمی وضعیت بهتری دارن . باید کمی تحقیق کنم
-
تعداد تشکر ها از ERfan.Taleghani به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2012 20:15
# ADS
-
June 27th, 2012, 20:48
1 يا 2 ترابايت فضا + باند هم دو برابر هارد
2 گيگ رم
براي سايت دانلود
لازم دارم
-
تعداد تشکر ها از armin007 به دلیل پست مفید
-
June 27th, 2012, 20:54

نوشته اصلی توسط
armin007
2 گيگ رم
براي سايت دانلود
لازم دارم
آرمین جان. آی دی یاهو من رو الان ادد کن : Manofilm
-
-
June 27th, 2012, 23:18
به پهنای باند توجه کردی اصلا؟
5ترا بایت که خودت داری یوز میکنی.
-
تعداد تشکر ها از razavihost به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2012, 02:12
عضو دائم
اصلا به اصل قضیه شما توجه کردید؟ پورت 100 با پهنای باند رو؟ زدند نامحدود اما خدایی الکی هست. 3 ترابایت استفاده کنی سرعتت میاد روی 10 !! پورت 100 من استفاده داشتم ..حتی پورت 500 اختصاصی هم داشتم رو یک سرور مجازی اما کم میاد.سرعت افت شدیدی پیدا میکنه.. حالا شما میخواین بین چند نفر ان هم برای دانلود فایلهای حجیم از پورت 100 استفاده کنی؟ اینها بماند پهنای باند رو چیکار میکنید؟ فکر نکنم رو سرور به این ارزونی بهتون 40 - 50 ترابایت پهنای باند رایگان بدند...
اگر مناسب بود مطمعن باشید باهاتون شریک میشدم اما میدونم این سرور تحمل حتی 2 روز فایلهای دانلودی ما رو نداره..
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2012, 08:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ERfan.Taleghani
عزیز. حتما 2 تا هارد احتیاج داریم
Fiche serveur dédié professionnel MG Hybrid - OVH
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
-
تعداد تشکر ها از CityKala.net به دلیل پست مفید
-
June 28th, 2012, 10:00

نوشته اصلی توسط
delta
اصلا به اصل قضیه شما توجه کردید؟ پورت 100 با پهنای باند رو؟ زدند نامحدود اما خدایی الکی هست. 3 ترابایت استفاده کنی سرعتت میاد روی 10 !! پورت 100 من استفاده داشتم ..حتی پورت 500 اختصاصی هم داشتم رو یک سرور مجازی اما کم میاد.سرعت افت شدیدی پیدا میکنه.. حالا شما میخواین بین چند نفر ان هم برای دانلود فایلهای حجیم از پورت 100 استفاده کنی؟ اینها بماند پهنای باند رو چیکار میکنید؟ فکر نکنم رو سرور به این ارزونی بهتون 40 - 50 ترابایت پهنای باند رایگان بدند...
اگر مناسب بود مطمعن باشید باهاتون شریک میشدم اما میدونم این سرور تحمل حتی 2 روز فایلهای دانلودی ما رو نداره..
خدای من .
. چی میگی داداش. موضوع این نیست ! کی گفته میخوام کیمسوفی تهیه کنم ! اصلا این طور نیست. آرش فقط یک پیشنهاد داد که من فعلا خواستم بگم به درد نمیخوره.جناب دلتا سرور رو از هاست دی ال تهیه کردیم !
از دیتا سنتر yesup ! خداییش تخفیف فوق العاده ای دادند به ما. هزینه سرور حدودا شد 800 تومان. ولی ارزشش رو داره !
پردازنده : E3-1230 V2
8 تا هارد 2 ترابایت ساتا 2 + 2*300 گیگابایت ساس + راید ساس کنترلر
پورت یک گیگابیت
به همراه یک پک آی پی !
فکر کنم این کافی باشه برای ما. هر کسی هم میتونه روی یک دونه هارد باشه ! اینطور نیست ؟
ویرایش توسط ERfan.Taleghani : June 28th, 2012 در ساعت 10:47
دلیل: اشتباه تایپی ! هارد ساتا 2 | به اشتباه ساس ذکر شده بود
-
-
June 28th, 2012, 10:14

نوشته اصلی توسط
armin007
2 گيگ رم
براي سايت دانلود
لازم دارم
آرمین خان سرور در دست تهیه هست و هاست دی ال قول روز جمعه رو داده. اگر سرویس مورد نظر رو میخواید با ما توی سرور شریک همراه باشید یک پیغام خصوصی به من بدید تا از شرایط آگاهتون کنم ! یا علی
-
-
July 6th, 2012, 10:45
UP
دوستان عزیز. یک هارد 2 ترابایتی ساتا 2 + 200 مگابیت پورت اختصاصی و 8 گیگابایت رم + 10 ترابایت ترافیک - پردازنده Dual Xeon 5680 ! 4 هسه اختصاصی - ماهانه 140 هزار تومان روی یک سرور مجازی ! اگر کسی مایل بود خبر بده. چون اینطوری هزینه های سنگین سرور از دوش ما هم ورداشته باشه و توجه اینکه این همکاری موقت نباشه و دوستانی که مایل به همکاری میشند دنبال کار یک ماهه نباشند !
-
-
August 26th, 2012, 12:18
عضو جدید
سلام
من یه هارد حداقل 2 ترابایتی برای سایت دانلود بازی، با روزی 3000 بازدید نیاز دارم.
اگه سرورت جواب بده حاظرم شریکی باهم بخریم.
-