صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: فروش سرور مجازی آلمان ماهانه 8 هزار تومان

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

پیش فرض فروش سرور مجازی آلمان ماهانه 8 هزار تومان

تمام شدن آفر
    ویرایش توسط aph : June 28th, 2012 در ساعت 18:03
    The Best Dedicated & VPS
    All Server Uptime 100 % Guarantee
    Support 24/7/365 Ticket & live chat

2. تعداد تشکر ها ازaph به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن baghebahar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    309
    تشکر تشکر شده 
    262
    تشکر شده در
    194 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی آلمان ماهانه 8 هزار تومان

سلام
    ما یه vps میخواهیم برای ارسال انبوه ایمیل
    ایا شما پشتبانی میکنید؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط baghebahar نمایش پست ها
    سلام
    ما یه vps میخواهیم برای ارسال انبوه ایمیل
    ایا شما پشتبانی میکنید؟
    سلام

متاسفانه به دلیل اسپم سرور برای ارسال ایمیل نداریم.

با تشکر.
    The Best Dedicated & VPS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    15 پست

دوست عزیز
    1 در مورد cpu که میفرمایید بنده مقصر هستم در مورد استفاده بیش از حد اینم تصویر یکی از روزهایی که بنده به سرور ریموت زدم
    چجوریاست با علم کامپیوتر توضیح بفرمایید زمانی که سرور داره کار عادیشو میکنه و بنده هم علاوه بر اون با ریموت بهش وصلم در حداقل قرار داره اما خود به خود میره رو حداکثر؟اگه بنده دارم کار زیادی میکشم باید یکسره تو همون حالت باشه
    اینم تصویر
    http://aui.netau.net/photos/12706a7c6e8d.jpg
    2. درمورد تاخیر
    حدود 4 روز پیش تیکت زدم سیستم هنگه ویندوز عوض کنید شاید مشکل حل شه فرمودین یکی از وی پی اسها از هارد سوئ استفاده میکرده و هارد یکسره درگیر بوده الان متوجه شدین و از سرویس خارجش کردن(یکی از دلایل هنگ بودن سیستم به اعتراف خودتون هارد سروره)
    بازم بنده چندبار تست کردم دیدم سیستم هنگه درخواست تعویض ویندوز رو دادم فرمودین باتاخیر انجام میشه الان 4 روزه
    مشکل اینترنت شما به بنده ارتباطی داره؟شما سرویس میدین و باید برای کارتون مقدمات رو فراهم کنین
    تاخیر اونم 4 روز
    3. اطلاعات سرور :برای بنده جای سوال هست سیستم شما چطوره که حتی آی پی سرویس گیرندرو هم نمیدونین چی هست و به کی چی فروختین؟
    4. هشت هزار تومان پولی هست یا نیست اینو تو صفحه اولتون برین اگه براتون چیز با ارزشی نیست سرویسهاشو حذف کنین و دیگه اراعه ندین
    شما نه تنها برای 8 هزار تومن که حتی برای 8 ریال هم که سرویس اراعه کنین وظیفتون هست براش وقت بزارین و کار کنین و بنده برای 8 هزار تومن از شما طلبکارم واقعا حرفتون خنده داره
    بعد از تحویل سرور بنده از شما به جز رستارت کردن سرور هنگ شدتون چی درخواست کردم که برام انجام دادین که میفرمایید(ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم) اسکرین شات همه درخواستهام هست میخاین بزارم اینجا
    5.نصب دوباره ویندوز هم همکاری نیست بلکه طبق فرمایش خودتون وظیفتونه که قبول کردین وتعهد کردین بنده قبل از این که سرویس بگیرم ازتون پرسیدم و شما هم جواب دادین ماهی دوبار رایگان انجام میدین

نقل قول نوشته اصلی توسط aph نمایش پست ها
    سلام

دوست عزیز ببخشید به خاطر داون بودن سرور و حل مشکل نتونستیم جواب بدیم.

1 - در ماه 2 بار رایگان
    2 - هر 256 رم اضافه 3 هزار تومان
    3- 1 عدد در صورت نیاز و موجود بودن.
    4- فعلا موجود نیست. بزودی ماژول تحت وب پنل ریبوت خریداری خواهد شد. منتظر نسخه جدید هستیم.
    5- server ex4s
    ram : 32 gb
    hard 2*3 Tb
    port : 1 Gbps

6 - پ . خ شد.
    نقل قول نوشته اصلی توسط aph نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ممنون از شما.

شما حدود 400 مگاهرتز که سی پی یو اختصاص دادیم برا رم 256 همیشه همه سی پی یو در حال استفاده بوده است هنگ گردن سرور شما باعثش خود شما هستید سی پی یو سرور هم نصفش خالی است.

در مورد پشتیبانی در تیکت هم گفتیم که اینترنت ما 2 3 روز هست قطعی داشته که شرکت ارایه دهنده را عوض کردیم و طول کشید.

گفته شد که اطلاعات سرور را ارسال کنید تا دوباره نصب کنیم. در ضمن قبلا هم گفتم 8 هزار تومان هم پوای نیست که به خاطر اون ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم نصب دوباره ویندوز هم که رایگان انجام می دیم از روی همکاری هستو .

با تشکر. از شما و پست انتقادی شما.

موفق باشید.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0276 نمایش پست ها
    دوست عزیز
    1 در مورد cpu که میفرمایید بنده مقصر هستم در مورد استفاده بیش از حد اینم تصویر یکی از روزهایی که بنده به سرور ریموت زدم
    چجوریاست با علم کامپیوتر توضیح بفرمایید زمانی که سرور داره کار عادیشو میکنه و بنده هم علاوه بر اون با ریموت بهش وصلم در حداقل قرار داره اما خود به خود میره رو حداکثر؟اگه بنده دارم کار زیادی میکشم باید یکسره تو همون حالت باشه
    اینم تصویر
    http://aui.netau.net/photos/12706a7c6e8d.jpg
    2. درمورد تاخیر
    حدود 4 روز پیش تیکت زدم سیستم هنگه ویندوز عوض کنید شاید مشکل حل شه فرمودین یکی از وی پی اسها از هارد سوئ استفاده میکرده و هارد یکسره درگیر بوده الان متوجه شدین و از سرویس خارجش کردن(یکی از دلایل هنگ بودن سیستم به اعتراف خودتون هارد سروره)
    بازم بنده چندبار تست کردم دیدم سیستم هنگه درخواست تعویض ویندوز رو دادم فرمودین باتاخیر انجام میشه الان 4 روزه
    مشکل اینترنت شما به بنده ارتباطی داره؟شما سرویس میدین و باید برای کارتون مقدمات رو فراهم کنین
    تاخیر اونم 4 روز
    3. اطلاعات سرور :برای بنده جای سوال هست سیستم شما چطوره که حتی آی پی سرویس گیرندرو هم نمیدونین چی هست و به کی چی فروختین؟
    4. هشت هزار تومان پولی هست یا نیست اینو تو صفحه اولتون برین اگه براتون چیز با ارزشی نیست سرویسهاشو حذف کنین و دیگه اراعه ندین
    شما نه تنها برای 8 هزار تومن که حتی برای 8 ریال هم که سرویس اراعه کنین وظیفتون هست براش وقت بزارین و کار کنین و بنده برای 8 هزار تومن از شما طلبکارم واقعا حرفتون خنده داره
    بعد از تحویل سرور بنده از شما به جز رستارت کردن سرور هنگ شدتون چی درخواست کردم که برام انجام دادین که میفرمایید(ما به شما بدهکار باشیم و هر چی بگید رایگان انجام بدیم) اسکرین شات همه درخواستهام هست میخاین بزارم اینجا
    5.نصب دوباره ویندوز هم همکاری نیست بلکه طبق فرمایش خودتون وظیفتونه که قبول کردین وتعهد کردین بنده قبل از این که سرویس بگیرم ازتون پرسیدم و شما هم جواب دادین ماهی دوبار رایگان انجام میدین

من نمی دونم استفاده شما چیست و برای چی سی پی یو بالا میره چند بار گفتم سی پی یو زیاد مصرف می کنید هنگ می کنه یک بار هم گقتم به دلیل فشار یکی از سرور ها بر روی هارد باعث افت سرور ها شده که سرور فرد را حذف کردیم. در باره نصب ویندوز بلی دوبار رایگان انجام میشه ولی کانفیگ برای کار دیگه نه از روی همکاری هست.

در مورد تاخیر در پاسخگویی هم گفتم مشکل از اینترنت بود.

در مورد اطلاعات آیپی هر یوزر هم می دونیم برای هر یوزر چه ایپی دادیم و از این به بعد هم کارهای دیگرمو رو ول می کنیم و همیشه آیپی سرور شما را خفظ می کنیم.

با تشکر.
    The Best Dedicated & VPS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    15 پست

امکان ارسال ایمیل گروهی به صورت انبوه وجود داره؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    206
    تشکر تشکر شده 
    445
    تشکر شده در
    337 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadsadri نمایش پست ها
    امکان ارسال ایمیل گروهی به صورت انبوه وجود داره؟
    خیر دوست عزیز
    The Best Dedicated & VPS

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)