دوست عزیز برخورد شما در مقابل یک انتقاده ساده بسیار زشت و زننده هست .
انتقاد پذیر نبودن شما کاملا مشخص هست و اگر همین گونه پیش برید نه تنها پیشرفت نمی کنید بلکه پس رفت هم می کنید .
ضعف خودتون رو نشون دادید .
وب سرویس واریز وجه خودکار
ناحیه کاربری گسترده
وب سرویس اختصاصی
سیستم هوشمند برگشت تراکنش های نا موفق
واریز درخواستهای واریز وجه شتاب در همان روز
واریز درخواستهای واریز وجه شبا پس از یک روز
پشتیبانی (تلفن ، ایمیل ، تیکت)
سیستم های مدیریتی و کنترل هوشمند
تغییرات گسترده و به روزرسانی سریع سیستم
درگاه های پرداخت متنوع و پایدار
دوست عزیز برخورد شما در مقابل یک انتقاده ساده بسیار زشت و زننده هست .
انتقاد پذیر نبودن شما کاملا مشخص هست و اگر همین گونه پیش برید نه تنها پیشرفت نمی کنید بلکه پس رفت هم می کنید .
ضعف خودتون رو نشون دادید .
بهتره یه خورده انتقادپذیر باشید.
ما از وب مسترها چیزی نمی گیریم و عقیده داریم که نباید از حاصل زحمت و فروش یک وب مستر پول به جیب زد. این یک رقابت برای ارائه خدمات بهتر هست نه خراب کردن بازار و
احتمالا بازار هدف شما جیب وب مسترها هست.
ما بر خلاف سایز سیستم ها، پول مردم رو 5 روز تو حساب نگه نمیداریم و با اون کار نمی کنیم و از سود پول مردم به نفع خودمون استفاده نمی کنیم.
مردم درک و شعور دارند و میتونن تشخیص بدن که چه خدماتی، چقدر ارزش داره.
طبق مکاتبات کتبی که با شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد داشتیم، تاکید کردن که درگاه پرداخت مستقیم و حذف نمایش اطلاعات شرکت ارائه دهنده درگاه، غیرقانونی هست و نسبت به بستن درگاه شرکت اقدام می کنند.
حالا شاید هنوز متوجه کار شما نشدن که در مورد اون اظهار نظر نمی کنیم.
سایت تون هم که راه اندازی شد و شروع به تبلیغ کردید، خیلی ناقص بود و بنده از روی خیرخواهی و دوستانه به شما پیشنهاد کردم که اول یه امکان عضویت ساده بذارید تو سایت تون و بعد شروع به تبلیغ کنید چون
نبود یه امکان عضو شدن ساده برای یک وب سایت معمولی، وجهه بدی داره چه برسه به وب سایت مالی!
تمامی بخش هایی که روی سایت قرار گرفته فعال هست، من جمله بخش ارزی و دوستان زیادی الان در این بخش سفارش دادن و همچنان لطفشون نسبت به ما ادامه داره.
دوستانه عرض میکنم، قبل از حرف زدن یه کم تحقیق کنید و راجب چیزی که میخوایید بگید فکر کنید، از وب مستر شایسته ای مانند شما این ادبیات و طرز صحبت بعید هست.
ویرایش توسط Neo2 : June 26th, 2012 در ساعت 20:48
سلام دوست عزیز
شما در جریان تغییرات نبودید ؟
تغییرات عمده و کلی در سیستم و دیتابیس و ... ایجاد شده
کاربران گذشته و موجودی دوستانی که وجه خود را قبل از 1 تیر ماه دریافت نکرده اند ، در دیتابیس قبلی موجود است
دوستان ، پس از بالا آمدن کامل وب سایت ، میتوانند در سایت ثبت نام کرده و فعالیت خود را شروع کنند
همچنین ، دوستانی که در دیتابیس قبلی موجودی داشتند ، درخواست میدهند تا به دیتابیس جدید منتقل شود
با تشکر از صبر و فهم شما کاربران عزیز / مدیریت جی پال
دوست عزیز
حرفهای شما رو شنیدم ، خوب و منطقی بود
ما هر روز در حال تکمیل سایت و سیستم خود بوده و هستیم
من به سایر سستم ها کاری ندارم ک با پول وب مستر ها 5 روز کار می کنند ، اما با جرعت میگویم که ما این عمل را انجام نمی دهیم
دوستان و کاربران هم ، به راحتی میتوانند بین چندین سیستم موجود یکی رو انتخاب کنند
در رابطه با درگاه پرداخت اختصاصی ، برنامه های متفاوتی داریم و در حال بررسی و انتخاب بهترین راه و بهترین گزینه می باشیم (شما نظرتون رو راجع به سیستم قبلی گفته بودید)
سایت ما در اردیبهشت ماه ، کاملا" کامل شده بود و در حال فعالیت بود
اما به دلیل وجود مشکلت زیاد درگاه پرداخت اینترنتی بانک ملت ، آنرا تعویض نمودیم که این تعویض سبب شد که برنامه نویسی سایت تغییر کند
همچنین ، یک سری سرویسها و امکانات جدیدی به سیستم اضافه شد.
حال در حال تکمیل برنامه نویسی سایت هستیم که همانطور که توضیح دادم ، ثبت نام ، واریز به شبا ، 2نوع درگاه اختصاصی و ... به سیستم افزوده شده و تکامل سیستم رو به 99% رسونده
بنده خودم یکی از مشتریان خدمات ارزی شما بودم ، که تا کنون پس از گذشت 1 هفته ، نتیجه ای به من گزارش نشده است ؛ برای همین انتقاد کردم
شایستگی از خودتونه ، اما ادبیات و طرز صحبت کردن بنده مشکلی نداشته ؛ شاید هم داشته و بنده ندیدم
به هر حال ، همانطور که در دنیای واقعی با هیچکس بحث و گفتگوی خشن و بی مورد نمیکنم ، سعی کردم در دنیای مجازی هم اینگونه باشم ؛ و تا کنون خوب بوده
موفق باشید / مدیریت جی پال
تراکنش های برداشت وجه بعد از 1 تیر کی واریز میشه؟ و دیتا بیس ها کی اوک میشن؟
با تشکر
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
با سلام اقا هنوز درگاهتون راه نیوفتده؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)