سلام
امروز دسترسی به سایت امکان پذیر بود
متشکرم
متاسفانه برای بعضی isp های خاص در ایران ممکنه در بعضی ساعات روز مشکل باز شدن وجود داشته باشه که با پیگیری هایی که با دیتاسنتر داریم اینجام میدیم
تقریبا مشاهده این مشکل نزدیک به صفر رسیده.
با تشکر از شما
من چند روزه دارم با aspx ور میرم
همه قسمتهای فرم و ... رو تموم کردم ولی قسمت ارسال برای پرداخت تا الان به جایی نرسیدم
اگه میشه در مورد این زبان هم راهنما درست کنید چون من با زبان php آشنایی ندارم
در ضمن حدالامکان از کد های vb استفاده بشه و از #C استفاده نشه بهتره
اگه یه جعبه text و یک button باشه که در جعبه مبلغ رو بنویسیم و با زدن دکمه به سایت شما رجوع کنه و پس از پرداخت موفقیت آمیز یه روتین رو برامون اجرا کنه کافیه.
در ضمن یه درخواست دیگه هم داشتم
اگه امکان داره یه قسمتی رو برای پرداخت صوری در نظر بگیرید. وقتی میخوایم قسمت پرداخت رو تست کنیم هر بار باید هی مبلغی رو واریز کنیم تا ببینیم برنامه درست کار میکنه یا نه ولی اگه یه قسمت صوری برای اعضا در نظر بگیرید میتونیم مثلا با یک api مخصوص برنامه رو کاملا تست کنیم و بعد api خودمونو جایگزین کنیم.
نمیدونم تونستم منظورمو واضح بگم یا نه
متشکرم
یه sample برای #C آماده کردیم که به زودی روی سایت قرار میدیم.
فعلا درگیر توسعه امکانات و کدنویسی سیستم هستیم و به محض فارغ شدن از این کار sample های بیشتری قرار میدیم.
سرویس جدید پرداخت مستقیم چی هست؟
اگر این سرویس رو در پنل تون فعال کنید،مشتری هاتون مستقیم به درگاه بانک وصل میشین و درصد بیشتری از تراکنش هاتون موفق میشه
در صورت امکان درگاه بانکهای دیگری که خطا کمتری دارند مانند پارسیان را نیز به سیستم پرداخت اضافه کنید.
سیستم درگاه مستقیم هم به صورت عالی کار میکند.
با آرزوی موفقیت روزافزون!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام
واقعا کارتون عالی و بسیار کامل هست.
درگاه پارسیان رو هم اضافه کنید کاملتر میشه.
موفق و پیروز باشید
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
سعی داشته باش به آنچه اندیشیده ای عمل کنی نه آنکه همیشه به اعمال خود بیاندیشی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)