پخش زنده ترول هم توی تاپیک راه افتاده !
( مشکلاتتون رو خصوصی مطرح کنید . ما در جریان نیستیم که اینجا سر چی با هم بحث میکنید... )
پخش زنده ترول هم توی تاپیک راه افتاده !
( مشکلاتتون رو خصوصی مطرح کنید . ما در جریان نیستیم که اینجا سر چی با هم بحث میکنید... )
همه اخلاق منو میدونن شما تازه امتحانات تموم شده اومدی نت فک میکنی چی شده همه اینایی که ایجا میبینی یا خود بنده به اندازه حروف ذهن شما کتاب خوندن یا به اندازه .... علم سرور و غیره دارن شماهنوز حرف زدن با یه ادم محترم بلد نیستید
اصلا برای من سواله کسی توان خرید یه سرور نداره به فروشنده چه مربوط
شما میتونید برید از سرو ای تی شکایت کنید بگید .....
من بیشتر از این دیگه نمیخوام اعصابم خورد شه اینم بدونید به اندازه وزن کامپیتر شما کتاب حقوق خوندم دیگه بیشتر از این نمیخوام ادامه بدم
شما هم برید یه کاری کنید اولا بتونید وی پی اس تهیه کنید تا فکر نکنید 23000پول زیادی هست
و .....
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
آخه بخدا من کاری با ایشون نداشتم ...
ایشون اومدن تو تاپیک همچین مارو بد جلوه دادند که اگر هرکی ببینه فکر میکنه ما داریم خلاف میکنیم ... !
یکم انسان باید جلوی خودشو بگیره و هرچیزیو در هر جایی نگه. درست نمیگم انصافا؟
ایشون اومدند بخاطر یه مسئله ساده الکی مارو دارند بد نام میکنند و اگر الان چیزی نگیم بعدا چهارتا چیز دیگه هم میذارن روش و مارو کلا بد نام میکنند.
حالا شما ببینید حق با کیه !؟!؟!
با احترام
نخیر دوست عزیز شما شب تو یاهو طرز حرف زدن با یه شخص مهترم نفهمیدین فکر کردین من بچم و هر چی از دهنتون در اومد گفتین
بخاطر چی بخاطر اینکه شما میگفتین به من رایگان وی پی اس بده
من میخواستم امروز تاپیک بزنم اما چون دیگه اینجا دیدم زمینه اماده شده گفتم تا متوجه بشید
بازم میگم با بچه طرف نیستی اقای محترم شخصیت خودتو پیش هر کسی نگهدار یکی مثل من اینقد صبور نیس
جونیتو به باد میدی
از همه دوستان معزرت میخوام چون واقعا دیروز ایشون شب بنده رو بجور ناراحت کرده بودن
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
باشه . شماکه حقوق دانید چرا نرفتید وکیل بشید ؟
چرا الان اینجایید پس ؟!؟!
والا ما که الان سرور داریم ، پس لطفا حداقل اگر میخوایید چیزی به ما بچسبونید لطفا اول کمی دربارش تحقیق کنید که بعدا یه موقع دستتون رو نشه عزیز.
بنده به شما بی احترامی نکردمو فقط گفتم کمی دارید گرون میدید ! همین .
بعدشم شما مثل اینکه آلزایمر هم دارید که 23000 تومان رو باز به ما چسبوندید آقای محترم.
والا ما حرف بدی نزدیم فقط گفتیم کمی گرون هست . همین . بنده الان با کاکوهاست هستیم و شاید با ایشون بازهم ادامه بدیم ...
خلاصه من یادم نمیاد به شما بی احترامی کرده باشم . تاجایی که شده هیچی نگفتم . از الانم هرچیزی که میخوایید به ما بگید ، بگید ... من تازه امتحاناتم تمام شده ، بی ادب هستم ، دروغگو هستم ، دیگه چی ؟
بگید راحت باشید ...
ای بابا..عزیزان پست دادیم یکم بخندیم ؛ جال و هوا عوض بشه نه اینکه دوباره بحث سرور و هاستینگ و بحث !!!! ( متفرقه هست اینجا )
![]()
با سلام
من دقیقا نمی دونم موضوع سر چه مسئله ای هست اما از آنجایی که چند وقتی هست با شرکت سرو آی تی همکاری می کنم باید بگویم که انسانهای بسیار شریف و دارای دانش فنی و تخصص در زمینه کاری خودشان هستند. با این تفاسیر گمان نمی کنم که گفته های این دوستمون درباره سرو آی تی مصداق درستی داشته باشد.
موفق باشید.
شرکت سامانه گستر سبحان با نام تجاری کاج هاست به شماره ثبت 391387
تماس با واحد پشتیبانی : 66491299
کانال تلگرام: telegram.me/kaajhost
سلام
یک سوال دارم ؟
شما ها احتمال میدم هر دوتون همکار باشین این مشکلات رو باید سعی کنید توی پ خ با هم حل کنید اینجا جلوه ی خوبی برای شما ( آقا سعید و یا بهتره اینجوری بگم شرکت سرو هاست ) نداره
و همین طور برای دوست مخاطب عزیزمون
sepiddownload.com از شما اسمی که نیاوردن گفتن یک بنده خدایی!!! شما اومدی خودت رو معرفی کرد!!! پس اینقدر بحث نکن...زشته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)