-
فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ
سلام خدمت دوستان
فروش ویژه سرور مجازی با منابع کاملا اختصاصی ( رم و هارد ) رو اعلام میکنم :
رم 512
سی پی یو 3 گیگاهرتز
هارد 60 گیگ
پورت 1گیگ
ترافیک 700 گیگ آپلود - دانلود نا محدود
فیمت :
آلمان 13000 تومان : وی پی اس فارس - سبد خرید
فرانسه : 14900 تومان : وی پی اس فارس - سبد خرید
آمریکا : 17000 تومان : وی پی اس فارس - سبد خرید
انگلیس: 19000 تومان : www.vpsfars.net/cart.php
---------------------------------------------------------------
رم 1024
سی پی یو 3 گیگاهرتز
هارد 60 گیگ
پورت 1گیگ
ترافیک 700 گیگ آپلود - دانلود نا محدود
آلمان : 20000 تومان
فرانسه : 24900 تومان
آمریکا : 26000 تومان
انگلیس : 28000 تومان
لینک سفارش: وی پی اس فارس - سبد خرید
سفارش ها 1ساعته تحویل داده میشه در صورت آنلاین بودن ( حداکثر ۲۴ ساعت )
کلیه سرور ها حدافل 32 گیگ رم دارند
پورت سرور ها 1گیگ اختصاصی هست به جزو آلمان که 1گیگ شیر هست
تورنت روی سرور آلمان کاملا بسته هست
ترافیک روی سرور فرانسه نا محدوده و فقط سیستم عامل ویندوز نصب میشه روی سرور فرانسه
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
[B]بعدا اضافه شد :
سرورفرانسه تا پایان امشب سالانه فقط 100 هزارتومان رم 1گیگ
ویرایش توسط PENOIL : September 27th, 2012 در ساعت 20:47
-
تعداد تشکر ها ازPENOIL به دلیل پست مفید
.::MEHRAN::., 6089, Afsarie, AhriMAN_7211, amin7x, ardalaaan, arman_2, armin321, art, Azad Web, bacho, downloaddl, eh334n, etanol, fathipours1, hamedwolf, hmmt, korosh-MD, Lurker, masoud-h, medianet, mehdifx, mehryar, microbit, miladip, Mr.Mohammad, Mr.Roham, naderfar, p30thank, prp-e, rozmob, sabz, salmani, ServerMelli.com, shojaa, spooky021, sshvps, s_dastjani, yebordi
-
June 1st, 2012 16:21
# ADS
-
June 24th, 2012, 21:11
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ

نوشته اصلی توسط
hasan_s_2008
من اول اومدم این پست های که میگفتن پشتیبانی بدرد نمیخوره و .... رو دیدم ! کلا نظرم برگشت. اما چون مجبور بودم خریدم! واقعا همه این حرف ها که میزنن درباره پشتیبانی ضعیف الکیه ! تیکت هارو خیلی سریع جواب میدن! شرکت هاییی بودن که من باحاشون کار کردم وقتی که پول ریختم دیگه تلفن هم جواب نمیدادن!!!! کارشون عالـــــــــــــــــــــی ه و تأیید میشه
عزیز من هیچ کس نمیاد الکی بگه دیر جواب میدادن! (مگه اینکه قصد تخریب داشته باشن)
من خودم از سرویسشون راضیم و تا الان به هرکسی که خواسته بخره اینجا رو پیشنهاد دادم و میدم! ولی اون موقعی هم که دیر جواب میدن و یا بدون اطلاع هارد رو عوض میکنن و به همین دلیل از صبح تا شب سرور از دسترس خارج میشه مشتری (من نوعی) ناراضی میشه! (نگید تمام حرف های گفته شده الکیه)
یه موردی که ایشون توی این جا گفتند این بود که تعویض سیستم عامل هر چند بار در ماه رایگانه! ولی وقتی بنده برای بار دوم درخواست تغییر سیستم عامل دادم گفتند باید 5 هزار تومان بریزید تا انجام بشه وگرنه 24 ساعت بعد انجام میشه! خوب 5 تومان واقعاااااا هیچی نیست! ولی اینکه اونجوری توی تاپیک به من گفتند کلا رایگانه و بعد اینجوری برخورد میشه، زیاد جالب نیست... (ممکنه بگید خوب ایشونم گفته بعد 24 ساعت تغییر سیستم عامل رایگانه دیگه! ولی عزیز من خودتونم میدونید این یه جور بازی با کلماته! کیه که بیاد به خاطر 5 تومان یه روز سرورشو بخوابونه؟ در ضمن تو اینجا اصلا حرفی از 24 ساعت نیاوردند)
-
-
June 24th, 2012, 22:23
پاسخ : فروش ویژه vps - vds رم 512 9900 تومان - آمریکا - فرانسه - آلمان - پورت 1گیگ

نوشته اصلی توسط
samaras
دو روزه درخواست دادم بیش از 4 بار هم تیگت زدم پشتیبانی اما جوابی دریافت نکردم
اینجوری که بوش میاد طرف پیچیده به بازی

شرمندتونم
چند روزی مسافرتم به اینترنت دسترسی محدودی دارم
و این سفر کاری واسم مهم بود
چند وقتی هست تیکت ها دیر جواب داده میشه
لطفا توی سایت در تماس باشید
و در ضمن بیتشرتین تیکتی که دیر جواب دادم تایمش 24 ساعت بود
لطفا دروغ نگید
ممنون
-
-
June 25th, 2012, 09:51
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samaras
جالبه الان که نرخ دلار رفته بالا همه مسافرت کاری مشغله و رسیدگی به کار دوم و سوم و...رو پیش میکشن این طرز برخورد شما اصلا درست نیست تصویر نمیگذارم چون مال اون دوستمونم به کمک ادمینهای سایت پاکیدی فقط لطف کن هزینه رو برگردون سالی که ن***ت از بهارش پیداست
من بیشتر از این نمیتونم صبر کنم ازون ورم بخوره رو تاریخ تمدیدم
موفق باشی

چه ربطی به دلار داره؟ 
در مورد تصویر هم که میگید به کمک مدیرهای سایت پاک شده ما اون بالا این رو واسه شما نوشتیم:
۳- جهت ارسال پست های انتقادی
قوانین بخش مربوطه را مطالعه کنید.
موفق و موید باشید در پناه پرودگار
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 25th, 2012, 12:18
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
samaras
بله و همه چیز کاملا مشخص شد خوب الان دیگه هیچی نمیشه گفت چون داستان و بعد هم یوزر من بن میشه ولی من به هر نحوی شده هزینم رو برمیگردونم

فقط میخام خودتون برگشت بزنید
و کار به جاهای باریک نکشه
التماس دعا

فیلم هندی زیاد نگاه میکنید؟
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
June 25th, 2012, 15:18
داریم سفارش های دوستان آماده میکنیم
یوزر samaras هم مشکلی دارید برید از فانون پیگیری کنید
جون ما برگشت وجه نداریم تحت هیج شرایطی
باید منتظر تحویل سرویستون بمونید
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از PENOIL به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2012, 19:15
عضو انجمن
سلام
بنده از ایشون مدت 2 ماه هست که vps دارم و کارم هم آپلود و دانلود هست و روزی 7-8 بار ریموت وصل می شم
تا به حال ندیدم سرور قطع باشه و نشه بهش وصل شد
2-3 بار هم درخواست تعویض سیستم عامل دادم اون هم در مدت کوتاهی انجام شد !
-
تعداد تشکر ها از salmani به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2012, 19:38
من 3 تا سرور از ایشون دارم الن 2 ماه هستش در مورد فقط تعویض سخت افزار معطل شدیم در کل راضی هستم
-
تعداد تشکر ها از eh334n به دلیل پست مفید
-
June 25th, 2012, 20:45
عضو جدید
سلام
من از ایشون 4 تا سرور دارم و 9 ماه هست که بطور مداوم تمدید میکنم . با اینکه 2 تا از سرور هام کلا بیکار هست و ازشون استفاده نمیکنم بخاطر کیفیت و قیمت مناسب با این وجود باز هم تمدید مینم .
البته هر کس نظر خاصی داره . من که ازشون راضیم
اینم صورتحسابهام :
بدرود
-
-
June 30th, 2012, 19:54
فروش همچنان ادامه دارد
بزودی سرور انگلیس از حالت پیش فروش در میاد
-
-
July 1st, 2012, 09:10

نوشته اصلی توسط
Am!r
فیلم هندی زیاد نگاه میکنید؟

امیر بابا بش بگو این سرور ما رو بده :دی
-