نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: نیاز به سرور مجازی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط baharfa.com نمایش پست ها
    تیکت هاتون رو که پاسخ نمیدین گفتم اینجا بگم ....

بعده از دو روز ثبت سفارش هنوز فعال نکردین
    اگر وقت ندارین یوزر جدید قبول نکنید

پشتیبانی صفر
    خیلی خوبه آدم چشماشو باز کنه

سفارش های ما همگی ظرف 24 ساعت تحویل داده میشند ، در وب سایت قید شده ، خوبه که آدم نگاه کنه بعد حرف بزنه
    سفارش شما ظرف 24 ساعت تحویل داده شد ، از مدت زمان سفارش شما یک روز هم نگذشته ، مگر اینکه 24 ساعت رو شما دو روز حساب میکنید.
    ما به شما آفر جمهوری چک و هلند رو دادیم که میتونیم زیر 6 ساعت تحویل بدیم زیرا سرور هنوزظرفیتش پر نشده! ولی شما سفارش فرانسه دادید که به صورت رزرو هست ولی باز هم طی مدت زمان اعلام شده تحویل داده شد.
    در مورد پشتیبانی صفر که فکر کنم شما هنوز سرویس رو استفاده نکردید که بخواید در مورد پشتیبانی صحبت کنید. ولی دلیلش رو من خدمت همه میگم: بدلیل اینکه ما گفتیم یوزر هاتون رو رایگان منتقل نمیکنیم ، پشتیبانی ما شد صفر! اگر این صفره شما ما رو منفی یک در نظر بگیر

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به سرور مجازی

نقل قول نوشته اصلی توسط itjavani نمایش پست ها
    خیلی خوبه آدم چشماشو باز کنه

سفارش های ما همگی ظرف 24 ساعت تحویل داده میشند ، در وب سایت قید شده ، خوبه که آدم نگاه کنه بعد حرف بزنه
    سفارش شما ظرف 24 ساعت تحویل داده شد ، از مدت زمان سفارش شما یک روز هم نگذشته ، مگر اینکه 24 ساعت رو شما دو روز حساب میکنید.
    ما به شما آفر جمهوری چک و هلند رو دادیم که میتونیم زیر 6 ساعت تحویل بدیم زیرا سرور هنوزظرفیتش پر نشده! ولی شما سفارش فرانسه دادید که به صورت رزرو هست ولی باز هم طی مدت زمان اعلام شده تحویل داده شد.
    در مورد پشتیبانی صفر که فکر کنم شما هنوز سرویس رو استفاده نکردید که بخواید در مورد پشتیبانی صحبت کنید. ولی دلیلش رو من خدمت همه میگم: بدلیل اینکه ما گفتیم یوزر هاتون رو رایگان منتقل نمیکنیم ، پشتیبانی ما شد صفر! اگر این صفره شما ما رو منفی یک در نظر بگیر
    من معذرت میخوام چون الان از صبح باز سایتم بسته شده یک ماه هست راه اندازی کردم
    ولی تو این یک ماه سه بار دان بوده هر بار هر دو روز بسته بوده سایت ...
    عجله داشتم تا قبل از خراب شدن انتقال اطلاعات بدم ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)