صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: افزایش نرخ ارز و پایان کار جناب اقای خسروی

عضو انجمن pardishosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    857
    تشکر تشکر شده 
    2,336
    تشکر شده در
    1,451 پست

پیش فرض پاسخ : افزایش نرخ ارز و پایان کار جناب اقای خسروی

بدبختی اینه دلار گرون شده ، همه چیز دو برابر شده ، قیمت هاست دچار تورم منفی شده.
    ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@

2. تعداد تشکر ها ازpardishosting به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

بله بارها مطرح شده اما کسی رعایت نمیکنه سرور میفروشن با ماهی 8 تومتن :دی این سود نداره فقط خراب کاری تو بازاره الان همه خریدارها هم طلبکارن ماهی 25 تومن به ما اجاره میده خودش 500 تومن در میاره اما انگار داره از جیب میده :دی

5. تعداد تشکر ها ازserverstar.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    616
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    757 پست

سلام
    متاسفانه با افزایش نرخ ارز این روز ها بیشتر فشار در دنیای اینترنت متوجه کسانی است که در کار خرید و فروش سرور هستند
    یکی از نمونه های بارز این مورد می تونم به اقای خسروی اشاره کنم ایشون بعد مدت ها در فروش سرور از دیتاسنتر hetzner.de الان با مشکل مالی مواجه شده و تمامی سرور های خود در هتزنر را به پنل irserver.com انتقال داده است.
    انشالله کاربران انتقال یافته از سمت اقای خسروی نزد irserver.com همیشه از سرور های خوبه هتزنر لذت ببرند
    سلام

اول از همه خدا شکر میکنم که هنوز زنده هستم و اون بار فشار وحشتناک مربوط به قطع شدن ها تمام شد. درسته سرورهای خریداری شدی برای کاربران رو تا جایی که شد منتقل کردیم با کمک آقا هادی.
    همه سرورها کلی آیپی لاک شده داشتند که هر جور که میتونستیم این آیپی هارو باز کردیم.
    در واقع قیمت ارز زیاد مشخص کننده سود و یا زیان نیست اما بی تاثیر هم نیست.

طبق پروژه ای که با هادی تعریف کردیم برای امشب یا فردا تغییرات نهایی رو اعلام میکنیم. مشکلات توی هرکاری هستند مهم این هست که بشه توی این مشکلات هم سربلند بیرون اومد. خدارو شکر همه یوزرهامون میدونند که تمام تلاش خودمون رو کردیم.

آقای خسروی همه سرور هارو منتقل نکرده ، تعدادی موندن که سرور منم جزشون بود که کنسل شد و از اون موقع هیچ جوابی هم نمیده واقعن متاسفم =d>
    درسته. خدا رو شکر قبلش اطلاع دادیم به سرورهایی که ممکن بود به مشکل بخورند اما 8 عدد از سرورها منتقل نشدند که این سرورهارو مجدد اوردر دادیم. از این تعداد هنوز 4 سرور کامل تحویل نشده ولی 4 تای دیگه هم که کامل تحویل داده شدند به یوزرها با هزار مکافات و مشکل تکمیل شدند. فکر کنم شما یکی از این 4 تای تحویل نشده هستید.

خسروی بانک امارات پولشو برگردوند ؟
    یکی از دوستان در حال پیگیری هست. به خاطر اینکه حساب بسته شده هم مشکلاتی وجود داره. در کل نامشخص هست.

پیشنها منم به تمام کسانی که سرور می فروشند اینه که نرخ خودشونو به دلار بدن و مشتری ها معادل اونو بریزن به حسابشون تا دیگه به چنین مشکلاتی روبرو نشد.
    با تشــــکر
    ممنون. اما این راهکار درستی نیست.

7. تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید

عضو دائم serverstar.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    2,247
    تشکر شده در
    1,719 پست

جناب خسروی سرور ما که منتقل شده الان دیگه مشکلی پیش نماد ؟؟

9. تعداد تشکر ها از serverstar.ir به دلیل پست مفید

عضو انجمن rouhallah آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    138
    تشکر تشکر شده 
    517
    تشکر شده در
    294 پست

اصلاحیه :

این پست به در خواست اقای قنبری مدیر irserver.com ( و 100 البته حماقت من در قبول این خواسته ) جهت تخریب وجه اقای خسروی ، روی اوردن مشتریان اقای خسروی به سمت irserver.com و همچنین وادار کردن اقای خسروی در قبول شرایط به حق ( یا ناحق ) اقای قنبری نوشته شد .
    من تا اکنون نه تماسی با اقای خسرور داشتم و نه شناختی ، نه خرده حسابی و نه دشمنی و کینه دوزی ، نه حصادت نه......
    از چند لحظه بعد از انتشار متوجه ضربه ای که به اقای خسروی توسط من زده شد ، شدم . ولی سروی نزد irserver.com داشتم و نمی توانستم انکار کنم
    در پایان از اقای خسروی طلب حلالیت دارم ، شاید راهی داشته باشه تا خداوند هم من را ببخشد

اقای قنبری مواکدا تاکید می کنم از اقای خسروی برای این کار معذرت خواهی کنید و بدانید حلالیت ایشون در حلال شدن درامد حاصل از پول سرور های اقای خسروی اثر دارد
    انشالله خدا من و شما و همه را به صراط مستقیم هدایت کن

11. تعداد تشکر ها از rouhallah به دلیل پست مفید

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

واقعا دروغ گویی تا این حد ؟؟؟!!
    قصد تخریب من و داری اون به خاطر ایکنه 3-4 ساعت پیش تماس گرفتی کمک خواستی گفتم فقط به مشتریان خودمون خدمات میدیم ؟؟؟ تمام مکالمات تلفنی تو گوشی من ذخیره میشه.
    اقای خسروی خودش میدونه که تا زمانی که خودشون نخواستن به هیچ بنی ادمی نگفتم مشتری هاش دسته منه تا اینکه خودش تصمیم گرفت در قبال بدهی بالایی که داشت مشتری ها رو در اختیار ما قرار بده.
    یا نخواستم مثل بعضی ها مخ مشتریاش رو بزنم . پیشنهاد های وِیژه بدم . با وجود اینکه لیست تمامی مشتری هاش رو در اختیار من گذاشته بود.
    میخواهی بزارم همه گوش کنند ؟؟
    بر و بچه بیاد سرور بفروشه همین میشه. بلد نیستی کار نکن عزیز من ، نه اینکه این و اون رو التماس کنی که کمکت کنه. بعد کسی گقت نه زورت ببره بری تهمت بزنی.
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

13. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

عضو دائم asrhosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    564
    تشکر تشکر شده 
    2,405
    تشکر شده در
    1,448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط serverstar.ir نمایش پست ها
    بله بارها مطرح شده اما کسی رعایت نمیکنه سرور میفروشن با ماهی 8 تومتن :دی این سود نداره فقط خراب کاری تو بازاره الان همه خریدارها هم طلبکارن ماهی 25 تومن به ما اجاره میده خودش 500 تومن در میاره اما انگار داره از جیب میده :دی

سرور با یه گیگ رم شما هم 5 تومن با اون کسی که رعایت نمی کنه اختلاف داره .
    اون کسی که رعایت نمی کنه سرور حداقل 512 رو میده 8 تومن ولی شما داری 1 گیگ رم رو می دی 13 تومن . ( نرخ معمولش بین 30 تا 50 تومان هست )
    امثال شماها بازار رو خراب می کنن . البته زود هم چوبش رو می خورن .
    میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
    ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک

15. تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    616
    تشکر تشکر شده 
    1,165
    تشکر شده در
    757 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط asrhosting نمایش پست ها
    سرور با یه گیگ رم شما هم 5 تومن با اون کسی که رعایت نمی کنه اختلاف داره .
    اون کسی که رعایت نمی کنه سرور حداقل 512 رو میده 8 تومن ولی شما داری 1 گیگ رم رو می دی 13 تومن . ( نرخ معمولش بین 30 تا 50 تومان هست )
    امثال شماها بازار رو خراب می کنن . البته زود هم چوبش رو می خورن .
    با این جمله شما مخالفم. توی بازار باید رقابت باشه و دقیقا حرف شما مثل جریان چین و بقیه کشورهاست.

17. تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید

عضو انجمن HyperServer آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    3,252
    تشکر شده در
    2,153 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط 3245 نمایش پست ها
    سلام
    فکر نمیکنم افزایش نرخ ارز دلیلی بر کساد شدن کار کسانی که نماینده دیتاسنتر ها باشند باشه زیرا این افراد سرور را با نرخ ارز به مشترکین خود ارائه میکنند و با افزایش نرخ مشتری پول بیشتری رو متحمل میشه

بیشتر کسانی ضرر میکنند که قیمت تومان به مشترکین خود ارائه داده اند مثل کسانی که هاستینگ دارند و خورده فروشی میکنند

در هر صورت نظر شما متین

ارادت
    نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    پیشنها منم به تمام کسانی که سرور می فروشند اینه که نرخ خودشونو به دلار بدن و مشتری ها معادل اونو بریزن به حسابشون تا دیگه به چنین مشکلاتی روبرو نشد.
    با تشــــکر
    نقل قول نوشته اصلی توسط loginvps.com نمایش پست ها
    بالا رفتن منطقی که مشکی نیست
    مثلا یکی به تومان بالا بده شما راضی میشین ؟!

منظور من این بود به دلار باشه ولی منطقی اگه دلار بالا رفت قطعا برای یوزر هم بالا میره این که چیز عادی و روال اون هست
    نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    از بس که سرویس دهنده ها لی لی به لالای یوزر گذاشتن خوب بالا میره همه ببرن بالا اونوقت دیگه یوزر کنسل نمیکنه چون همه بردن بالا اما بدیش انه که یسری بازار خراب کن وجود داره که مثلا سرورو با 1000 تومن سود میفروشه پایدار هم نخواهد بود اما باعث میشه به قول شما یوزر ماه بعد کنسل کنه بدیش اینه که این کار یه صنف نداره اگه داشت خیلی خوب بود این اتفاقا هم نمیوفتاد
    اولین سرویس دهنده ای که به قیمت دلار و نرخ شناور سوئیچ کرد ما بودیم...علی رغم مخالفت های زیاد و تخریب هایی که در تاپیک های ما همچنان وجود داره ...

خدا رو شکر کم کم کاربران و خریداران سرور مجازی دارن به این درک میرسن که نداشتن حاشیه سود مناسب برای سرویس دهنده هیچ تضمینی برای ادامه سرویس دهی نیست !

19. تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    48
    تشکر تشکر شده 
    424
    تشکر شده در
    330 پست

دوستان لطفا از تخریب هم دیگه تا حد ممکن خودداری کنید .

21. تعداد تشکر ها ازMaya به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)