نوشته اصلی توسط
iranian-portal
کارمزدهای بنده هم اشتباه محاسباتی درش وجود داره
متاستفانه تک پرداخت به چند دلیل دیگه قابل استفاده نیست:
1-افزایش کارمزدها به نحو غیر قابل توجیه و منطقی (به قول دوستان طی کردن ره 100 ساله در یک شب شاید دلیلش باشه)
2-کسی نمیگه تک پرداخت د_ز_د اما درصد خطای اشتباهات محاسباتی کارمزدها و بی توجهی کم کم غیر قابل توجیه هست
3-اعمال سیاست های بیش از حد خشک و غیر منعطف به نحوی که گویا فقط تک پرداخت داره درگاه میده تو کل دنیا!!!!!
4-با افزوده شدن استفاده کنندگان از تک پرداخت هم دیده شد هیچ اهمیتی به مشتری مثل سابق نمیدن
5-تصور می کنند ما در یک بازی بچه گانه هستیم و هیچ کسی اهمیت نداره! بی خیال و راحت هرکاری دوست دارند می کنند!! درگاه ها رو چندین روز قطع می کنند!!! تصمیم کسر پول به عنوان کارمزد بدون هماهنگی می گیرند!!!!! این بازی نیست این پول مردم هست
من از اولین استفاده کنندها و کسایی بودم که تو همین انجمن درگاه شما رو به بیش از 25 نفر معرفی کردم
و حالا هم شروع می کنم به خراب کردن اسم درگاه شما تا جایی که بتونم و حق شما باشه و هرکسی چه در این انجمن چه در جای دیگه از شما و ... سوال کرد بدون شک میگم این درگاه.....
چون مشتری هاتون زیاد شد دلیلی وجود نداره یک دفعه هرکاری دوست داشتید انجام بدید
همانطوری که کارتون خوب بود و مشتری جلب کردید به همون نحو هم مشتری از دست خواهید داد (و تا حالا هم دادین)