-
June 23rd, 2012, 12:56
چه جوری فایل های با حجم زیاد رو از روی vps به کامپیوتر خودم منتقل کنم که با توجه به سرعته کم اینترنت کمترین زمان رو ببره ?
چه جوری فایل های با حجم زیاد رو از روی vps به کامپیوتر خودم منتقل کنم که با توجه به سرعته کم اینترنت کمترین زمان رو ببره ?
-
-
June 23rd, 2012 12:56
# ADS
-
June 23rd, 2012, 13:04
عضو دائم
پاسخ : چه جوری فایل های با حجم زیاد رو از روی vps به کامپیوتر خودم منتقل کنم که با توجه به سرعته کم اینترنت کمترین زمان رو ببره ?

نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
روبینا سرور برترین در خدمات سرور - مرکز آموزش - انتقال فایل به سرور و برعکس از طریق ریموت
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
June 23rd, 2012, 13:19
عضو انجمن
پاسخ : چه جوری فایل های با حجم زیاد رو از روی vps به کامپیوتر خودم منتقل کنم که با توجه به سرعته کم اینترنت کمترین زمان رو ببره ?
بهترین را دانلود فایلهاست یک وب سرور نصب کنید و دانلود کنید از هر روشی استفاده کنید با همون سرعت اینترنت خودتون دانلود میکنید و از پهنای باند اینترنتون کم میشه
ویرایش توسط 0060 : June 23rd, 2012 در ساعت 13:21
-
-
June 23rd, 2012, 13:26
اگه سيستم عاملتون ويندوز هستش يه دونه iiis بزنيد با از خونه با idm دانلود كنيد.
-
تعداد تشکر ها از ms313 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 13:55

نوشته اصلی توسط
0060
بهترین را دانلود فایلهاست یک وب سرور نصب کنید و دانلود کنید از هر روشی استفاده کنید با همون سرعت اینترنت خودتون دانلود میکنید و از پهنای باند اینترنتون کم میشه
حتی اگه از ftp هم استفاده کنم باز هم پهنای باند کم میکنه ؟
-
تعداد تشکر ها از mr-ehsan به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 14:01
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mr-ehsan
حتی اگه از ftp هم استفاده کنم باز هم پهنای باند کم میکنه ؟
کوچکترین فایلی وارد سیستم شما از طریق اینترنت بشه حالا از هر راحی هم کم میشه.
یا حق
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 14:06
عضو انجمن
سلام
وب سرور توصیه میشه ، چون می تونی با idm دانلود کنی ، ولی ftp باید از نرم افزار هایی مثل filezilla استفاده کنی که سرعت دانلودت روی پی سی رو کاهش میده.
iis ویندوز خیلی راحته نصبش.
-
تعداد تشکر ها از aminarab17 به دلیل پست مفید