-
June 23rd, 2012, 01:10
عضو دائم
-
تعداد تشکر ها ازvahab00 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012 01:10
# ADS
-
June 23rd, 2012, 01:21
پاسخ : قالب پرند وی بی ان به صورت اختصاصی
این قالب ریپ شده؟
صاحب قالب راضیه؟
-
تعداد تشکر ها از parsianweb به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 02:00
انین قالب هم به صورت html و هم wp توی نت هست
-
تعداد تشکر ها از 6089 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 02:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
parsianweb
این قالب ریپ شده؟
صاحب قالب راضیه؟
شما خودت قالب اختصاصی بزاری روی سایتت واسش هزینه کنی ریپش کنن راضی هستی ؟ این سوال که میپرسید !
-
تعداد تشکر ها از 0060 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 02:10
عضو انجمن
من به نظرم د ز د ی هستش چون طرف شاید روحشم خبر نداشته باشه از کار ما من خودم قالب سفارش دادم با اینکه کلی قالب مختلف تو نت دیدم چون دلیلی نمیبینم بیام از دیوار مردم بالا برم و طرف برگرده بهم تهمت د ز د ی بزنه
-
تعداد تشکر ها ازsaeed_m27 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 03:00

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
من به نظرم د ز د ی هستش چون طرف شاید روحشم خبر نداشته باشه از کار ما من خودم قالب سفارش دادم با اینکه کلی قالب مختلف تو نت دیدم چون دلیلی نمیبینم بیام از دیوار مردم بالا برم و طرف برگرده بهم تهمت د ز د ی بزنه
اصولا دقت داشته باشید کار سایت های اسکریپ متاسفانه همینه! طی کردن ارتفاع دیوار هموطنان به وسیله ی دستان پر توان!
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 04:40
عضو جدید
من خودم قالب سفارش دادم با اینکه کلی قالب مختلف تو نت دیدم چون دلیلی نمیبینم بیام از دیوار مردم بالا برم و طرف برگرده بهم تهمت د ز د ی بزنه
به شارژ 22 خـــوش آمـــدید. - پشتيباني اختصاصیه قالب شما ؟
-
تعداد تشکر ها ازfathipours1 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 09:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
fathipours1
جناب whmcs هستش و این بخش مربوط به وردپرس هستش و whmcs رو هم خودم نصب نکردم یکی از بچه های همین انجمن با هزینه انجام داده و در ضمن این قالب رو هم همراه داشت قرار نیست من وقتی هزینه میکنم مشکلی داشته باشه حالا اون طرف میاد ک ل ا ه ب ر داری میکنه دلیل نمیشه من هزینه ای که کردم بندازم دور که چی شما ناراحت نشی !!!
-
تعداد تشکر ها از saeed_m27 به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 09:45
عضو انجمن
دوستان متنی که آقا وهاب نوشتن رو کامل بخونید لطفا
ایشون قالب رو درست کردن در واقع و پول ایشون رو ندادن ایشون هم منتشر کردن و فکر نکنم موردی داشته باشه این کار مورد از طرف بوده که پول ایشون رو نداده
-
تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید
-
June 23rd, 2012, 09:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
جناب whmcs هستش و این بخش مربوط به وردپرس هستش و whmcs رو هم خودم نصب نکردم یکی از بچه های همین انجمن با هزینه انجام داده و در ضمن این قالب رو هم همراه داشت قرار نیست من وقتی هزینه میکنم مشکلی داشته باشه حالا اون طرف میاد ک ل ا ه ب ر داری میکنه دلیل نمیشه من هزینه ای که کردم بندازم دور که چی شما ناراحت نشی !!!
جالب بود دوست عزیز ، فقط قصدتون چیه از این کار که تو تاپیک دیگران بیخودی خرابشون می کنین؟
-
تعداد تشکر ها از psfa به دلیل پست مفید