طراحی و برنامه نویسی حرفه ای وب - سی ام اس اختصاصی - ساخت تجهیزات الکترونیکی - پرینترهای سه بعدی
همه و همه در نگاره
آقا بحض نکنیدبذارین ببینیم کسی میاد اینا آفر بده یا نه
![]()
vp_server
خیلی عصبی هستید و میتونه بن شدن رو به خاطر کلکل براتون به همراه داشته باشه توصیه میکنم شرکت نکن تو این سری تاپیک ها این بنده ی خدا افر میخواد ! نمیخواد کشتی کج شما دو نفرو نگاه کنه.
در مورد اسپم و OVH من خودم 6 سرور از این دیتاسنتر دارم
برای خود مدیر سرور میگم این حرفو ، با جون مشتری هات بازی نکن که یه spam میتونه نابودی سرورتو به همراه داشته باشه و جوابگو بودن به بقیه همسایه ها.
تضمین از روی هوا کسی الکی نده ، فردا روز مشکلی پیش بیاد شرمنده مشتری بشه
و شما که دنبال افر هستید سعی کن دنبال سرورهای چینی یا روسی بگردی.
هرچند بیشترین ضرر رو مدیر سرور میبینه که کل سرورش مسدود میشه و جواب چندین نفر و بده تا مشتری که اسپم کرده
متاسفانه به دلیل آسان تر شدن ارسال آفر برای تمام یوزر ها این مشکلات هم هست.(مدیران خواهشا برخورد قاطع کنند)
اگر آفر مناسب پیدا شد به من هم اطلاع بدین.
البته فکر کنم یکی از بهترین دیتاسنتر ها برای اسپم ایران باشه شاید نظر اساتید؟که هیچ قانون خاصی نباید داشته یا داره مثل باقی قانون ها فقط قانون هستم نه چیز دیگه
دوست عزیز شما یکی اول از همه آفر از او وی اچ گذاشتین!
همینطوری میذارید به خدا آفر ! 4 روز دیگه رو نمیگید هی ابیوز بیاد و کل سرور به ### بره :دی
به هر حال تاپیک جالبی بود خندیدیم ! الاناست که یه پیغام خصصوی بیاد پست شما حذف شد ! دلیل : پاکسازی![]()
نمیدونم چرا تا حالا نشده![]()
جناب نوین وی پی اس ، من که خوتون رو نمیشناسم ولی با احترامی که برای همکارتون آقای کریمیان قائلم . به خدا مدیر داره انجمن من هر جا دیدم شما اومدین یه جوری حرف میزنین که کل انجمن رو شما پایه گذاری کردین .
حرف شما درست و منطقیه ولی خدایی نکرده کسی آشنا نباشه با این انجمن شما رو با بقیه میدیرا اشتباه میگیره . حالا از ما گفتن بود
آره فرانسه رو بیخیال شو که کلا ارزشش رو نداره .
دوست من احتمالا تازه از مدرسه تموم شدی اسم این انجمن هم شنیدی
من الان 2 سال و خورده ای که من درام توی این انجمن فعالیت می کنم
تو هنوز یه ماه هم از تاریخ عضویتت نگذشته 11 تا پست داری .
اگه با قانون قدیم کار می کردیم الان شما حق ارسال پست توی این ناحیه رو نداشتی
(قانون اند قانون های قدیم!)
ثانیا دوست عزیز من خودم از اون دیتاسنتر می فروشم ولی من می دونم فردا یه موردی پیش می اد
چرا خودم رو توی دردسر بندازم
پیشنهاد دیگه ای نیست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)