پس ما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا چرا اینقدر این چیزای ارزون زود پر میشه عجب آدم بد شناسی هستیم به خدا
حضرت وب هاستینگ تالک میفرماید: یک قالب اختصاصی زدن رایگان بهتر از 70 سال عبادت است
یکی هم برای ما بزنهl-)
اینجا هم رزرو میکنم هر وقت نوبت بشه برا من هم بزن.
متشکرم
داداش سلام واقعا خدا عمرت بده اگه واقنی اینکارو میکنی لطفا یک قالب هم واسه من درست کن لطف کن برای دریافت اطلاعاتم یه ایمیل بزن منتظرم لطفاdibahosting@yahoo.com![]()
دوستان عزیز شاید خیلی از شما فکر میکنید که قولم را از یاد بردم ولی به مولا اصلا اینجور نیست
من ساکن شهر اهرم و اکثر شما هم خبر دارین که چندی پیش زمین لرزه ای تو این شهر به وقوع پیوست و تلفات و خسارات زیادی به بار آورد
مدتیه که منم دارم به شهرم کمک میکنم و کمک هایی که بعضی از دوستان فرستاده بودن را به روستاها میبردم و تقسیم میکردم
ولی در اولین فرصت کارهای نصف کاره ی شما عزیزان رو آماده میکنم و تحویل میدم
با تشکر
ممنون10روز دیگه اول مهره سرت شلوغ میشه با درس !
دوست عزیز
اولا
من تو شمال دانشجو هستم و.اونجا هم دوستای زیادی واسه کمک کردن دارم
ثانیا
اکثر دوستای وب هاستینگ بهم اعتماد دارن و به جدیت کارم ایمان دارن تا وقتی که زلزله نیومده بود معمولا مراحل روند کار رو به اطلاع میرسوندم
ثالثا
ای کاش اینجا تو شهر من بودی تا قیامت رو با چشمات میدیدی هر 10 دقیقه صدای زلزله و تکون درو دیوارها گریه ی بچه های کوچیک رو میدیدی اونموقع میفهمیدی
من رو قولی که دادم وایسادم و به قولم پای بندم و تا جایی که میدونم شما تو لیست نیستید تا نظری صادر کنید
به هرحال شاید منظوری نداشتید از حرفتون
منم منظوری از حرفام ندارم خواستم جواب روشنی داده باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)