خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
اگه یه خورده سرچ کنید همون نرم افزار رو می تونید با کرک تولید سریال نامبر پیدا کنید
با درورد
این نسخه رایگان هست که از یک موتور استفاده میکنه و نسبت به نسخه پرمیوم ضعیف تر هست مسلما
یکی از ارزونترین آنتی ویروسها همین آویرا هست که 1 سالش 30 - 35 هم گیر میاد که ارزششو داره
فایر وال اگه روشن باشه برای بزار کردن صفحات اینترنتی سرعت رو کند میکنه معمولا خاموش باشه راحت تر است اونم با این وضع اینترنت
shahab-f نسخه پرمیوم نیاز به کی داره که تا چند ماه پیش که اطلاع دارم نهایتا این کی ها بیشتر از 20 -30 روز کار نمیکرد متوجه تقلبی بودنش میشد و باید انتی ویروس رو کلا پاک میکردی دوباره نصب میکردی که دردسر زیادتر میشد
در کل فکر نکنم 30 هزار تومن برای یک سال امنیت سیستم زیاد باشه
موفق باشد
ویرایش توسط 0060 : June 11th, 2012 در ساعت 17:13
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
پس بیت دیفندر چی میشه ؟
حالا خوبه 2 ساله رنک 1 برترین آنتی ویروس های دنیا رو میاره
در یک کلام عالیه مخصوصا اینترنت سکیوریتی که دیگه جای خود داره
100 % ضد کی لاگر ها هست کانکشن های کامپیوتر رو به طور کامل در امنیت کامل قرار میده
قصد دانلود دارید حتما اینترنت سکیوریتی رو دانلود کنید آبی رنگه آنتی ویروسش هم قرمزه البته در نسخه اینترنت سکیوریتی آنتی ویروس هم کامل گذاشتن
204 مگابایت خود نرم افزار بعد اولین نصب 160 ~ 180 مگ آپدیتشه
من که ازش خیلی راضی هستم و 12560 روز اکتیوش کردم
منابع :Top 10 Antivirus for 2012 - Top Ten AUTHORITY Reviews
Best AntiVirus Software Review 2012 | Compare AntiVirus Software - TopTenREVIEWS
I do not Believe For CopyRight Law
Only respect for Adobe
Companies Like Adobe and its respect
Copy Right & Injoy It![]()
با سلام به نظر من انتی ویروس کسپرسکای به دلیل این که یک انتی ویروس غربی نیست (روسیه ای هست) و این که تروجان های اف بی ای را پیدا میکنه میتونه قابل اعتماد تر از سایر انتی ویروس ها باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)