میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام
در صورتی که تمایل به تست داشته باشید و ... من تا 7 روز گارانتی برپشت پول با توجه به هزینه ی شما ! میتونم بدم
برای شما که کیفیت مهمه حاضریت چه قدر هزینه کنید برای این سرویس؟
اگه هزینه ی خوبی بتونید بدید من با هارد sas با کیفیت بالا ! از انگلیس میتونم بهتون سرویس بدم که خودتون متوجه کیفیت بالای اون خواهید شد
cpu xeon 3350 intel
8 gig ram
2 *500 Hard
port 100
8 Tb bw
5 ip
ماهانه 210.000
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
ببینید دوستان گروه ما 5-6 تا سایت داره تفریحی - بازی انلاین و .... که همه بازدیداش بالا و رنکاش زیر 30 هزار جهان الکسا هست
این سرور رو میخوایم برای سایتامون ... و میخوایم سرعت و پینگ خیلی بالا باشه ...
فعلا دارم افر های مناسب رو جمع میکنم تا فردا شب به بهترین افر پیام بدم ... لطفا اگر کسی باز افر داره بنویسه
با سلام
من بهتون پیشنهاد میدم سرور اختصاصی بگیرید، سرور با قیمت مناسب از XLHost و با کیفیت عالی می تونم بهتون بدم.
پیشنهاد من:
Quad Core Xeon X3350
2x250GB HDD
8GB DDR2 RAM
5000GB Transfer
ماهانه 125.000 تومان
هارد قابل ارتقا هست. اگر خواستین سیپنل برای سرور اختصاصی هم که 35$ قیمت داره براتون 40.000 تومان تهیه میکنم(فقط برای همین سرور).
در مورد سایر پلن ها می تونید تاپیک فروش ما رو ببینید:
http://www.webhostingtalk.ir/f11/48970/
اطلاعات تماس توی تاپیک موجوده.
موفق باشید.
متاسفانه یه سری میان از سر دل یه افر میدن فقط واسه تبلیغشون بعد که پای صحبت میشه یا جواب نمیدن یا اینکه کارایی که باید بکنن رو میگن نه ...
ببین دوستان من یه وی پی اس میخوام
حداقل 6 گیگ رم
+600 گیگ هارد
+ 2 ترا پهنا
پینگ بالا
سرعت و امنیت بالا
میخوام لینوکس و دایرکت ادمین روش نصب بشه مدیریت کامل بشه ... سایتامون منتقل بشن روش .. آنتی ویروس و دیداس و ... روش نصب بشه ... خلاصه شسته رفته بدید
کارایی که همه میکنن
هزینه هم کلا بین 100-110 بیشتر نمیتونیم
حالا هرکی میتونه بسم الله ...
با مشخصاتي كه شما فرموديد ماهي ١٠٠ تومان + مديريت سرور شما مخصوصي امنيتي ( توسط تيم امنيتي شركت خودمون چون وي پي اس قوي ميگيريد رايگان
ميتونيد در رابطه با ساپورت و كيفيت سرويس از مشتري هامون درباره ما سوال كنيد
موفق باشيد
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
با سلام
لینوکس با مشخصات درخواستی شما => 95 تومان همراه با 2 ای پی
نصب لایسنس ها با خودتون هست
VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
9101-0401[051] @ACHOST ۩
سلام دوست عزیز
در صورت تمایل لطفا با ما تماس بگیرید
سرور با منابع اختصصای بدون برای شما در نظر داریم
ماهیانه
105 هزار تومان
دیتاسنتر سرویس دهنده
Kimsufi 16G
r.koohi@yahoo.com
09178903562
Kimsufi - votre gamme de serveurs dédiés à partir de 14.99 Euros/mois !
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
ویرایش توسط serverstar.ir : June 20th, 2012 در ساعت 09:47
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)