متاسفانه این تاپیک باعث سوء تفاهم و برداشت بد میشود. لذا ایجاد این تاپیک از همان اول اشتباه بود. از مدیران درخواست پاک کردن این تاپیم را دارم
متاسفانه این تاپیک باعث سوء تفاهم و برداشت بد میشود. لذا ایجاد این تاپیک از همان اول اشتباه بود. از مدیران درخواست پاک کردن این تاپیم را دارم
ویرایش توسط Amir.Mansoury : June 18th, 2012 در ساعت 15:31 دلیل: متاسفانه این تاپیک باعث سوء تفاهم و برداشت بد میشود.
سلام میشه مدرکی هم رو کنید
اینجوری الان اسم کار شما تهمت هست
لطفا تحقیقاتتون رو اینجا بذاریدتا اینجا مشکلی نداره اما پس از یه تحقیق کوچولو متوجه شدم این شرکت یکی از بزرگترین فعالان فروش وی|پی|ان و اینجور چیزها توی ایران هست.
تجارت الکترونیک سیاه!!!
از این سایت خرید کنید
http://www.alborz***2.in/
جناب امير شما كه توي فروم سابقه قديمي داريد اين حرف ها بعيده!!
اين متن صفحه اول سايت تك پرداخت كاملا واضحه كه اين سايت ها دارند از درگاه مستقيم اين سايت استفاده ميككنددرگاه مستقیم
نحوه کار درگاه مستقیم به این صورت میباشد که خریدار مستقیما از سایت فروشنده به درگاه پرداخت بانکی ارجاع داده میشود و پس از تکمیل فرایند خرید مستقیما به سایت فروشنده برگشت داده میشود و به هیچ عنوان وارد سایت تک پرداخت نمیشود .
همونطور كه موسسه مهر رسانه صبا داره درگاه مستقيم ميده
خود بنده چند بار ريپورت به فرستنده دادم كه اقا فلاني داره از درگاهتون براي اين كار استفاده ميكنه
بعد دو روز جواب دادن رسيدگي ميكنيم
اخرش فهميدم اينا كاري نمي كنند
دوست من زرين پال مستقيم كسي رو بانك نميفرسته اما تك پرداخت - فرستنده و ... درگاه مستقيم هم دارند
واسه همينه كه فكر كرديد اين شركت داره اين كار رو ميكنه
حالا مداركتون رو هم نشون بديد ممنون ميشيم يه نگاهي بهش بندازيم
من تا به حال چند تا درگاه گزارش کردم ولی اصلا رسیدگی نشده![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
عزیز اینا که مدرک نشد
مدرک لازم نیستمن قبل از این که اکانت فیس بوکم رو ببندم چند تا پیج تبلیغ این جور اکانت هارو دیدم سر کنجکاوی باز کردم دیدم درگاه سایت هایی مثل پی لاین دارن یا همین تک پرداخت، البته جدیدا درگاه بانک ملت هم دیدم واسه فروش این محصول استفاده میشه
تحریک شده بودم بیام اکانت بفروشم ترسیدم آینده نداشتم به باد بره
![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
وحید جان من با فیلد کاری اینها راستش کاری ندارم. برام هم جالبه که تمامی سایتهای این شرکت لینک مستقیم پرداخت داره. من میگم خودش داره اینکارو میکنه. درگاهش که باعث میشه غیر مستقیم اینکار انجام بشه. پس چرا اجازه نمیدهند؟ لازم نیست جلوی اینکار را بگیرند. نهایت وقتی ریپورت شد یک اخطار بدن!!!
به هرحال هرکس اخلاق و قوانین خودش را داره. من چیزی که فکر میکردم به اشتراک گذاشتم. تصمیم گیرنده خودمون هستیم با عقاید و تفکراتمون
ویرایش توسط Amir.Mansoury : June 18th, 2012 در ساعت 14:52
اين سايت شبگرد يه سايت رو معرفي كرده به اسم پرشين ديتا!!
پرشين ديتا متعلق به سايت معرفي شده بعدي اين سايت شبگرد يعني موزيكها هستش!
جالبه بدونيد ادمين اين سايت اسمش جمال .... هستش و توي ادد ليست ياهوي منه !!!!
ايشون تا 5 ماه پيش نميدونست وي پي ... چيه بعد فكر ميكنيد مديريت يه شركت رو داره؟ يه سايت واسط راه اندازي كرده ؟ بزرگترين فروشنده وي پي ... هستش؟
اصلا با عقل جور در نمياد
:دي
حدود 5 6 ماهي هست ميشناسمش
هميشه هم سايتشو دور ميزنم و اهنگاشو دانلود ميكنم :دي
Index of /
بیشتر این فروشنده ها که سایتشون حتی ***** هم نمیشه در حال همکاری با پلیس فتا هستند. چند نمونه را حتی شخصا برای امتحان به سایت پیوندها و ساماندهی گزارش کردم اما هیچ کاری نکردند.
این هم اعتراف یکی از فروشندگان:
Amir_Vaezi: با تمام شدن همکاری من با فتا . ساینا وی پی ان فیلتر شد ! {-29-}
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)