درود ،
دوستان مشکلاتی واسه من پیش اومده که اصلاً هم به اینترنت ارتباط نداره ... نمی تونم توضیح بدم چون باید زود برم ، الان هم اومدم که بی اطلاع نذاشته باشمتون
قبلاً به همه ی کسانی که سفارش داد بودن ایمیلی مبنی بر اینکه امکان انجام پروژه ها وجود نداره و مبلغشون در اولین فرصت برگشت خواهد خورد ارسال شده بود. اما ظاهراً دوستان عجله دارند و نمی تونن صبر کنن ... خوب مشکلی هم نیست. لطفاً همه اونایی که سفارش داشتن و هزینه رو پرداخت کردن ، اما کارو تحویل نگرفتن از روش های زیر به من اطلاع بدن تا هزینه رو به حسابشون برگردونم:
1- افرادی که عجله دارند :
09307750670
یه پیامک (زنگ نزدید) به این خط بدید ، شامل توضیحات سفارش ، مبلغ پرداخت شده و شماره رسید پرداخت بهمراه شماره کارت یا شبا تا مبلغ به حسابتون برگرده.
یادتون نره خودتونو معرفی کنید.
2- افرادی که عجله ندارند :
یه ایمیل برام ارسال کنید شامل توضیحات سفارش ، مبلغ پرداخت شده و شماره رسید پرداخت بهمراه شماره کارت یا شبا تا مبلغ به حسابتون برگرده.
یادتون نره خودتونو معرفی کنید.
من چون به اینترنت دسترسی ندارم ، به خاطر همین کسایی که عجله دارن می تونن اس ام اس بدن.
درضمن خواهش می کنم اگه واجب نیست و می تونید صبر کنید ، من ممنون میشم که صبر کنید. چون من واقعاً مشکلاتم طوریه که 24 ساعته مشغولم و ...
بازم از همه عذرخواهی می کنم. مشکلات که حل بشه قول میدم از دل همتون در بیارم ...
باسپاس