ابتدای امر در جواب این نقل قول باید بگم
جسارت نباشه اما فکر می کنم پاتون رو از ایران بیرون نگذاشتید!
بنده هلند/آمریکا/سوئد زندگی کردم برای مدت کوتاهی و 99درصد آشنایان در این کشورها هستند
محض اطلاع شما در کشورهای خارجی ما برای هر چیزی عنوان "خانواده"داریم
پزشک خانواده/حسابدار خانواده/مشاور خانواده/.....
کشورهای خارجی تجارت نقد معنی نداره
حقوق و مزایا معمولا درصدی به صورت شرایط وام برای خرید خونه/ماشین/... در نظر گرفته میشه
مردم کشورهای خارجی به جرات می تونم بگم از ایرانی ها بیشتر زندگی اقساطی دارند با این تفاوت که مدیریت زندگی قسطی رو بلد هستند
تو کشورهای خارجی شخصا دیدم مردم برای تک تک واحد پولی که دارن خرج می کنند از هفته ها قبل برنامه ریزی کردند
مثلا طرف می خواد بره پیتزا نوش جان کنه دو هفته برای خوردن پیتزا و پولش برنامه ریزی کرده
اما ایران رو دقت کردید؟با رفیق یا خانواده گرامی یک پیتزا فروشی می بینید یک دفعه هوایی میشید و میگید بریم پیتزا میل کنیم!!!!
شاید در کشورهای خارجی شما شنیده باشید درآمد بالاست تفاوت طبقاتی درآمد کم هست
اما سطح مالیات و خیلی موارد دیگه زندگی در کشورهای خارجی رو 100% صنعتی و کاری کرده
شما تو ایران داری عشق و حال می کنی تو چند تا برنامه عشق و حال های خارجی رو نگاه می کنی میگی زندگی یعنی این!!!
اما نه دوست من بد نیست با خانواده گرامی فقط برای یک سال بهترین کشور خارجی از نظر خودتون زندگی کنید تا متوجه حرفم بشید و ببینید که خارج چطور به شما پول میدن و برای تک تک واحد پولی پرداخت به شما ازتون حساب کتاب می خوان
شاید سطح رفاه خارج براتون آسایش بخره اما فکر نکنید آسمون پول و کار در خارج راحت تر از ایران هست
در مورد این مسئله هم فکر می کنم نزدیک به 3بار در 3پست مبحث خانواده رو پیش کشیدینشما وقتی وارد زندگی و درگیر جریان های متاهلی و بچه داری شدی تازه متوجه خواهی شد که دیگه نمی توان این کار را یکنفری انجام داد و گفت ما که تا صبح الاف فیسبوک بیداریم پشتیبانی هم می کنیم..... نه عزیز زندگی مهمونی داره، مسافرت داره، بیماری داره، مسئولیت خودت و همسرت و بچه ات رو داره.... حتی مسافر کشی داره!
بد نیست بدونید حتی در همین کشورهای خارجی هم هیچ اهمیتی به این که شما چه مشکل خانوادگی دارید نمیدن فقط معنی یک کلمه رو متوجه میشن و اون هم کار هست براشون فرقی نداره همسر شما مریض باشه یا مهمون داشته باشید!!!!!
تو ایران بازهم خدا رو شکر ما احساسی تر هستیم و به این چیزا اهمیت میدیم
اما اینجا جریان کار و تجارت هست دوست خوبم به من و هیچ کس دیگه ای ارتباط نداره شما در خانواده خودتون چه میگذره یا چه مشکلاتی دارید
کسی پول پرداخت نمی کنه که وقتی بر فرض مثال تیکت زد یا... شما بهش اصول خانواده داری و شرایط خودتون رو تذکر بدید
در هر شرایطی هم که باشید وظیفه دارید فقط به کار فکر کنید و به نحو احسن پاسخ مشتری رو بدید!
مشکل دیگه بعضی از ما هم همینه این که فکر می کنیم مشکلات ما بدترین ها هستند و باید دیگران ما رو درک کنند یا ...
متاهلی و ... رو همه دارند دوست عزیز مشکل شما تنها نیست
هرچیزی جای خودش برای آدم مسئولیت ایجاد می کنه
اگر شما هنوز نتونستید زندگی شخصی خودتون رو جدا از کار مدیریت کنید بهتره در موردش بیشتر فکر کنید