-
June 18th, 2012, 01:33
عضو انجمن
پاسخ : رونمایی رسمی از نخستین تبلت ایرانی

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
یقین دارم چینی هستند ! یا حداقل همه ی قطعات چینی هستند و تو ایران اسمبل شده اند . من تبلت چینی زیاد review خوندم و کار کردم .
پردازنده Allwinner A10 همون Cortex A8 ورژن چینی هست ! فرکانسش 1GHz هست که با اورکلاک به 1.5 میرسه . این پردازنده قبلا به Manycore هم مشهور بود ! الان چینی ها همه دارن تبلت دو هسته ای میزنن 120 دلار ایران میخواد اینو بده بازار ؟!!! واقعا خجالت آوره . این پردازنده توی اجرای بعضی برنامه ها هم force close میده ! نمونه هایی از این تبلت هارو از 50 دلار دیدم تا 300 دلار که بهترینش بود ! اگر کسی خواست من در خدمتم

واقعا متاسفم برای این شرکت که مردم ایران رو نفهم فرض کرده .
ای بابا
چه ذوق کردیم، فک کردیم یه سری آدم هم تو ایران پیدا شدن که دارن کار درست حسابی میکنن. بازم کلاهبرداری! به یه روش مدرن تر!
-
-
June 18th, 2012 01:33
# ADS
-
June 18th, 2012, 01:42
عضو جدید
واقعا که
ویرایش توسط rezaei1374 : June 18th, 2012 در ساعت 01:47
-
-
June 18th, 2012, 02:12
اگر به تبلت چینی جدیدا میگن تبلت ایرانی! ما خیلی قبل از این ها این تبلت رو در ایران ری برند کردیم و با نام dpad یا douranpad وارد بازار کردیم و...فروختیمش! کاربرا هم دارند حال میکنند! همین مشخصاتی که این آقایون میفرمایند ما با امکانات جانبی بیشتر 300 هزار تومان به کاربر فروختیم! شاهکار نکردند!راهی نو به جهت تیغ زدن ملت شهید پرور
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2012, 02:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Am!r
شایعه بود اینا چینی هستش تو ایران مارک میخوره!
یعنی کامل کار چین هست ؟ اسمبل هم تو ایران نیست؟ چون الان یکجا خوندم فقط اسمبل ایرانه به همین دلیل رو قطعاتش مالیات و ورودی نمی خوره!
-
-
June 18th, 2012, 02:23

نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
یعنی کامل کار چین هست ؟ اسمبل هم تو ایران نیست؟ چون الان یکجا خوندم فقط اسمبل ایرانه به همین دلیل رو قطعاتش مالیات و ورودی نمی خوره!
هزینه ساخت تمام شده این تبلت ها در ایران بسیار بیشتر از چین هست به همین دلیل اصلا به صرفه نیست تولید داخل باشه! کل کار از چین هست! این ها فقط اسمبل رو داخل ایران میکنند که کار شاخی نیست! میشه از یک سری تبصره ماده استفاده کرد که مالیات و گمرگ رو کلا پیچوند! در حقیقت یک تبلت میانگین با تاچ مقاومتی براشون 100 الی 200 تومن در میاد! در صورت خرید یک پارت حداقل 500 تایی!
با تاچ خازنی هم حدودا صد تومن گرون تر در میاد! این قیمت برای دلار 1300-400 تومنی هست! حالا که گرونتر هست شما قیمت تمام شده رو به همون میزان ببر بالا! باز هم با قیمتی که این شرکت ارائه داده خیلی تفاوت داره!
-
تعداد تشکر ها از itjavani به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2012, 10:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
psfa
قیمت دیمو 700 و دیمو 900 با دو ماه گارانتی تعویض و 12 ماه گارانتی خدمات پس از فروش به ترتیب 390 و 580 هزار تومان خواهد بود.
ایول
قیمتش که خوب هست، ببنیم کیفیتش چطوره
-
-
June 18th, 2012, 10:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirlord
سلام
یقین دارم چینی هستند ! یا حداقل همه ی قطعات چینی هستند و تو ایران اسمبل شده اند . من تبلت چینی زیاد review خوندم و کار کردم .
پردازنده Allwinner A10 همون Cortex A8 ورژن چینی هست ! فرکانسش 1GHz هست که با اورکلاک به 1.5 میرسه . این پردازنده قبلا به Manycore هم مشهور بود ! الان چینی ها همه دارن تبلت دو هسته ای میزنن 120 دلار ایران میخواد اینو بده بازار ؟!!! واقعا خجالت آوره . این پردازنده توی اجرای بعضی برنامه ها هم force close میده ! نمونه هایی از این تبلت هارو از 50 دلار دیدم تا 300 دلار که بهترینش بود ! اگر کسی خواست من در خدمتم

واقعا متاسفم برای این شرکت که مردم ایران رو نفهم فرض کرده .
پس ارزش خرید نداره؟
-
-
June 18th, 2012, 10:43
عضو انجمن
-
-
June 18th, 2012, 11:00
باز حتما به جای نفت هایی که به چین میدن این تبلت ها رو بهشون داده....اومدن میگن ما زدیم..حالا وقتی اومد بازار یک تست میزنیم معلوم میشه :دی
-
-
June 18th, 2012, 12:02
عضو انجمن
حالا دوستانی که این حرف ها رو میزنن احتمالا نظرات رو خوندن که فلانی میگه من این کاره ام اینا دارن این کارو می کنن و فلان
اما معلوم نیست واقعا
ببینیم اینم مثل glx هست یا نه (99% احتمالش هست که باشه
)
-