نوشته اصلی توسط
iranian-portal
موضوع داره جالب میشه!!!
شیوا هاست عزیز از ابتدا پافشاری روی این موضوع متاهل بودن و ... داره و این که چرا قیمت باید بالا باشه(با این که موضوع تاپیک این نیست اما):
شما میتونید به راحتی به قول دوستان که در این چند صفحه گفتند کسب و کارتون رو در خونه انجام بدید تا هزینه شرکت و رفت و آمد و منشی و ... نداشته باشید ضمن این که به آدرس خونه هم میشه شرکت ثبت کردم اما نکته مهم جریان اینه که شما انتظار بیش از حد داری
الان کارمند گردن کلفت مملکت ما داره ماهی خداد تومان حقوق مزایا میگیره بازهم مونده چیکار کنه یکی دو تا شغل دیگه هم داره بعد شما انتظار داری با این یک شغل ساده که هنوز هم در ایران خیلی خیلی جا افتاده نیست خرج چند تا خانواده و منشی و ... رو بدی
پس مشکل از دید ماست که انتظار داریم با ساده ترین کار ممکن بیشترین پول رو دربیاریم شما میتونی کسب و کارت رو ببری خونه در اوقات فراغت هم بری آژانس کار کنی که درآمد آژانس هم خیلی بالاست اما چرا این کار رو نمیکنی؟چون راحتی کار فروش سرور و ... بهتون مزه کرده و براتون با آژانس قابل مقایسه نیست پس انتظار دارید با همون کار به همه چی برسید اما در تمام کشورهای دنیا مردم اکثرا چند شغلی هستند
==============================
در ارتباط با موضوع اصلی تاپیک
به جای جالبی رسیدیم اون هم این که افرادی که در دسته دوم هستند و کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت خوب ارائه می کنند اکثرا کاسبی خونگی دارند و اینجا فکر می کنم یک نتیجه جالب استخراج میشه
این که کسی که کارش در خونه هست کل انرژی و فکرش رو برای ساپورت مشتری میزاره
اما کسی که به قول خودش شرکت زده و کارش درسته کلی از فکر و انرژی رو باید برای کارهای مازاد و بیهوده شرکتش صرف کنه ضمن این که کسی که شرکت میزنه معمولا احساس میکنه اگر شخصا پشتیبانی مشتری رو انجام بده براش باعث خجالت هست اما کسی که تو خونه کار می کنه براش فرقی نداره خودش با مشتری صمیمی بشه و پشتیبانی کنه یا فردی که استخدام کرده
(البته خیلی از دوستان شرکت دار و ثبت شده هستند که با وجود شرکت و ... جز دسته دوم هستند (قیمت پایین کیفیت بالا) اما در کل عرض کردم)