تیم انلاین نیک بزودی سیستمی همانند whmcs ارئه خواهد کرد که حتی قدرتمندتر ازwhmcs می باشد
تیم انلاین نیک بزودی سیستمی همانند whmcs ارئه خواهد کرد که حتی قدرتمندتر ازwhmcs می باشد
بله به زودی خواهیم دید
این برنامه با 17 برنامه نویس تراز اول دنیا نوشته شده بعید می بین این سایت بتونه این کار را کنه
Firefox can't find the server at www.onlinesnic.com.
با افتخار پرچمدار رضایتمندی کاربران هستیم
مشاوره خرید سرور اختصاصی ، نصب و کانفیگ ، بهینه سازی و رفع مشکلات نرم افزاری سرور و سرویسهای اینترنتی
سلام
به همه دوستان
دوستان من ناراحت نمی شم که کسی از من انتقاد و بد گویی کنه (مشکل ما ایرانیها اساس هستش چون به جای تشویق فلسفه می بافیم) دوست عزیز تیمی که بتونه دارکت ادمین رولوکال نصب کنه و فایل هاشو دکود کنه برنامه نویسی سیستم مشتری کار ساده هست براش واما در مورد سایت بنده ما دائم در حال بروز رسانی می باشد حتی شبانه روزی و شاید شما موقعه بروز رسانی به سایت مراجعه کردید می باشیم ود رآینده نزدیک با تیم whmcs همکاری خواهم کرد .
ودمورد سیستم مثل whmcs ما ورژن اول را رایگان ارائه خواهیم کرد
بر خی از امکانات:
ارسال اس ام اس
قابل وصل به کلیه رسیلر های داری APi
قابل وصل به
دارکت ادمین
سی پانل
پلسک
ال ایکس ادمین
وغیره..
پرداخت انلاین کلیه بانک های عضوشتاب:
ملی
ملت
صادرات
سامان
اقتصاد نوین
و غیره..........
زرشک دوست عزیز، زرشک
هیشکی تو دنیا نمیتونه همین الان سیستمی مثله whmcs پیاده کنه، دلیلش هم اینه که اونا الان چندین سال هست روی این سیستم کار میکنن و به قول دوستمون تیمی از بهترین های دنیا هستن و روز به روز ورژن جدید ارائه میدن. شما اگه خیلی متخصصی برو یه کار جدید بکن نه اینکه با دیکد و ادیت چندتا قسمت به نام خودت و بدتر با همچین ادعایی که سیستمی بهتر از whmcs قراره ارائه بدی. بزرگترین شرکت های برنامه نویسی دارن الان از همین سیستم استفاده میکنن.
امیدوارم ناراحت نشی ولی فک نمیکنم کسی که کمی با خود whmcs کار کرده باشه بیاد از سیستم شما استفاده، چون هیچ توجیهی برا این کار وجود نداره.
ارائه سرور مجازی از ایران، هلند، انگلیس، آلمان، آمریکا، کانادا و هاست لینوکس ایران و خارج
طراحی وب سایت، راه اندازی سرور آنتی ویروس نود32
Telegram: @serverha_org Tel: 09389522043
مقایسه سیستم ایشون با whmcs شبیه مقایسه salam. ir با googl. com هست :p
به شخصه برای شما آرزوی موفقیت می کنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)