-
June 17th, 2012, 13:15
عضو انجمن
پاسخ : واقعا چرا؟!
خوب میشه با کمی تدبیر حداقل سرویس دهی رو کیفیت ببخشند من خیلی وقتا دیدم طرف نمیاد جواب مشتری بده یا بعد از چند روز جواب تیکت میده یا گوشی خاموش میکنه طرف میاد پیش ما میگه جریان رو و چیزی جز تاسف نمیمونه برامون که چرا احساس مسئولیت در قبال مشتری نداریم ؟!!
شرکتی که ماهی 2 میلیون هزینش بشه اون نام و آوازه کاریش پیچیده مثل میهن وب هاست یا ****** یا ....که اونا حسابشون جداست ولی عده ای هستند که تازه شرکت ثبت کردند و نو پا هستند که فکر نکنم 4 خط تلفن داشته باشند یا ماهی 80 تومان پول تلفن بدن و معمولا چند نفرن میان شرکت ثبت میکنند و اجاره تقسیم میشه و در ضمن این بنیه رو در خودشون دیدند که رفتند شرکت ثبت کردند و قرار نیست با ثبت شرکت قیمت سر به فلک بکشه و پشتیبانی تعطیل بشه من در کل تجربه های استارتر رو داشتم و تجربیات ایشون رو دارم تو این 2 سال و یا بیشتر ولی چیزی جز افسوس نمیمونه
من خودم به شخصه شب خوابم نمیبره ببینم سرور مشتری داون باشه اونوقت بعضی ها ککشونم نمیگزه !! با فراغ خاطر سر بر بالین میزارند و به خواب میرن واقعا تاسف میخورم ما ایرانی ها باید با هم نوعمون این مدل رفتار کنیم !!
-
تعداد تشکر ها از saeed_m27 به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012 13:15
# ADS
-
June 17th, 2012, 13:57
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
شرکتی که ماهی 2 میلیون هزینش بشه اون نام و آوازه کاریش پیچیده مثل میهن وب هاست یا ****** یا ....که اونا حسابشون جداست ولی عده ای هستند که تازه شرکت ثبت کردند و نو پا هستند که فکر نکنم 4 خط تلفن داشته باشند یا ماهی 80 تومان پول تلفن بدن و معمولا چند نفرن میان شرکت ثبت میکنند و اجاره تقسیم میشه و در ضمن این بنیه رو در خودشون دیدند که رفتند شرکت ثبت کردند و قرار نیست با ثبت شرکت قیمت سر به فلک بکشه و پشتیبانی تعطیل بشه من در کل تجربه های استارتر رو داشتم و تجربیات ایشون رو دارم تو این 2 سال و یا بیشتر ولی چیزی جز افسوس نمیمونه
متاهل هستی؟ بچه داری؟ اجاره خونه می دی؟ هر روز که میری سرکار چقدر کرایه می دی یا بنزین مصرف می کنی؟ خرج نهار و شام نداری؟ همه کار را یک نفری می کنی یا حداقل یک نفر دیگه برای پشتیبانی مثلا 24 ساعته استخدام کردی؟
مجموع مخارج فوق برای من حدود 2 میلیون تومان در ماه میشه.... هنوز هیچ نام و آوازه ای هم جایی نپیچیده ازمون.
برای اون بزرگا مثل ****** و هاست ایران و ... که خیلی بالاتره.... فقط یک دفعه 5 میلیون میدن در یک نمایشگاه غرفه می گیرن....
-
-
June 17th, 2012, 14:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
متاهل هستی؟ بچه داری؟ اجاره خونه می دی؟ هر روز که میری سرکار چقدر کرایه می دی یا بنزین مصرف می کنی؟ خرج نهار و شام نداری؟ همه کار را یک نفری می کنی یا حداقل یک نفر دیگه برای پشتیبانی مثلا 24 ساعته استخدام کردی؟
مجموع مخارج فوق برای من حدود 2 میلیون تومان در ماه میشه.... هنوز هیچ نام و آوازه ای هم جایی نپیچیده ازمون.
برای اون بزرگا مثل ****** و هاست ایران و ... که خیلی بالاتره.... فقط یک دفعه 5 میلیون میدن در یک نمایشگاه غرفه می گیرن....
دوست عزیز زن و بچه چه ربطی به پشتیبانی ضعیف داره ما بحث مون یه چیز دیگه ست !! دوست عزیز همه اینایی که گفتین درست و من اینارو کاملا درک میکنم شما اگر احساس میکنید دخل و خرج یکی در نمیاد حتما که نباید شرکت ثبت کنید که نتونید از عهده ی خرجش بر بیایید میتونین در منزل هم همون پشتیبانی رو خودتون انجام بدین و با مشتری کمتر دیگه قرار نیست کاربر بیاد جور شما رو بکشه که چی چون شما تو سختی و مشکلات هستین یا شرکتتون خرج داره مشکلات واسه همه ست اگر قرار باشه همه به فکر خودمون باشیم و همدیگر رو درک نکنیم سنگ رو سنگ بند نمیشه بنده منظورم اینه برای مثال شمایی که میای 40 تومان از مشتری میگیری برای یه سرور با رم 1 گیگ با کسی که میاد 25 تومان میفروشه تفاوت داشته باشه نه اینکه کاربر همون سرویس رو بگیره پول بیشتر هم بده و در عوض پشتیبانی هم تعطیل باشه !! من منظورم اینه
-
تعداد تشکر ها از saeed_m27 به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012, 14:25
عضو دائم
دوست من باور کنید قیمت دهی سرویس به خیلی چیزا مربوط میشه جز هزینه خود سرور!! فکرش رو کنید یکی تو یک شهر کوچیک تو خونش نشسته زیر پنکه یک سرور میخره 150 هزار تومانی! روش 10 تا وی پی اس میفروشه دوبله پول سرور در میاد! یعنی 100 % سود خالص!
حالا یکی تو تهران زندگی میکنه فقط هزینه رفت و برگشتش تا شرکت ماهی 300 تومان + هزینه پول کولر و برق و عوارض و کوفت و... کم کم واسش 1 میلیون میفته!! خوب به نظرت برای آن میصرفه قیمت مثل آنیکی طرف رو بده؟ مجبوره بالا ببره قیمت رو!
من خودم تو کار هاست نیستم.تو کار پخش بازی و نرم افزار هستم.تو شهر خودمون میفروشم یک نرم افزار 5 هزارتومان. راحت میخرند. حالا همون رو تو نت گذاشتم 10 هزار تومان.. بازم راحت میخرند.حالا از دو تا شهرستان زنگ زدند چه خبره سرگردنه هست!! خوب وقتی من مشتریشو دارم مرض دارم بیام قیمت پایین بدم؟
شرکت ها هم همینطوری هستند.وقتی کسی مشتریشو داره مرض نداره قیمت رو پایین بده که... حالا همون شرکت اگر مشتریهاشو از دست بده ببینید چه آفرهای کذایی میده!! تا 90 درصدم تخفیف میده..نهایت نتیجه همان سیاست کاری فروشنده هاست..و
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012, 14:53

نوشته اصلی توسط
delta
دوست من باور کنید قیمت دهی سرویس به خیلی چیزا مربوط میشه جز هزینه خود سرور!! فکرش رو کنید یکی تو یک شهر کوچیک تو خونش نشسته زیر پنکه یک سرور میخره 150 هزار تومانی! روش 10 تا وی پی اس میفروشه دوبله پول سرور در میاد! یعنی 100 % سود خالص!
حالا یکی تو تهران زندگی میکنه فقط هزینه رفت و برگشتش تا شرکت ماهی 300 تومان + هزینه پول کولر و برق و عوارض و کوفت و... کم کم واسش 1 میلیون میفته!! خوب به نظرت برای آن میصرفه قیمت مثل آنیکی طرف رو بده؟ مجبوره بالا ببره قیمت رو!
من خودم تو کار هاست نیستم.تو کار پخش بازی و نرم افزار هستم.تو شهر خودمون میفروشم یک نرم افزار 5 هزارتومان. راحت میخرند. حالا همون رو تو نت گذاشتم 10 هزار تومان.. بازم راحت میخرند.حالا از دو تا شهرستان زنگ زدند چه خبره سرگردنه هست!! خوب وقتی من مشتریشو دارم مرض دارم بیام قیمت پایین بدم؟
شرکت ها هم همینطوری هستند.وقتی کسی مشتریشو داره مرض نداره قیمت رو پایین بده که... حالا همون شرکت اگر مشتریهاشو از دست بده ببینید چه آفرهای کذایی میده!! تا 90 درصدم تخفیف میده..نهایت نتیجه همان سیاست کاری فروشنده هاست..و
چه خبره سره گردنست مگه
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
June 17th, 2012, 15:09
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
eeeeeeeeee
delta دیگه از شما بعیده والله
یعنی تا الان شما من خودم چند بار گفتم iranian portall چند بار گفته
یعنی واقعا هنوز متوجه موضوع تاپیک نشدید؟
اوه!!!
موضوع قیمت گذاشتن نیست موضوع اینه پشتیبانی و توجه کردن به مشتری چرا ضعیفه چه قیمت گرونتر باشه چه ارزانتر پشتیبانی بیشتر جاهایی که ارزانتر میدن بهتره این حرف استارتر تاپیک هست.

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
چه خبره سره گردنست مگه

اسپم نباشه یه تاپیک جون نمیگیره 
پی نوشت : نتیجه : این تاپیک هم مثل همه تاپیک های مشابه بدون نتیجه حذف یا قفل میشه متاسفانه با این اوصاف . . .
--- جواب پست بعدی (به دلیل اسپم حساب نیامدن در همین پست قرار داده شد) ---

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
چشاتو باز کن گذارش تخلف پست رو ببین
مشکلی داری بکوپ دکمرو

دلیل نمبشه شما هر پستی رو اسپم ببینی که اینجا مدیر داره پستم مشکل داشته باشه پاک میشه !
شما سعی نکن مدیر بازی در بیاری که بهت نمیخوره

وقتی فرهنگ وجود نداشته باشه و کسی نمیخواد بفهمه نمیشه به زور فهماند به هش که.
مدیر بازی نیست میخوایم ببینیم نتیجه تاپیک چه میشه و با این کارا جو تاپیک را دارید خراب میکنید که اجازه نمیدیم.
تا بخواد مدیر بیاد پست شما رو که نه اسپم شما رو حذف کنه 100 تا نظر از رو همین اسپم شما زده شده و جو تاپیک به هم ریخته و ...
در ضمن شما که چشماتون بازه گزارش میگن نه گذارش رو دکمه هم برید ترجمه فارسیش میاد - هنوز دیکته هم بلد نیستید و چشمای خودتونم بستست میگید گذارش 
یا حق
ویرایش توسط RoobinaServer : June 17th, 2012 در ساعت 15:45
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012, 15:30

نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
eeeeeeeeee
delta دیگه از شما بعیده والله
یعنی تا الان شما من خودم چند بار گفتم iranian portall چند بار گفته
یعنی واقعا هنوز متوجه موضوع تاپیک نشدید؟
اوه!!!
موضوع قیمت گذاشتن نیست موضوع اینه پشتیبانی و توجه کردن به مشتری چرا ضعیفه چه قیمت گرونتر باشه چه ارزانتر پشتیبانی بیشتر جاهایی که ارزانتر میدن بهتره این حرف استارتر تاپیک هست.
اسپم نباشه یه تاپیک جون نمیگیره
پی نوشت : نتیجه : این تاپیک هم مثل همه تاپیک های مشابه بدون نتیجه حذف یا قفل میشه متاسفانه با این اوصاف . . .
چشاتو باز کن گذارش تخلف پست رو ببین
مشکلی داری بکوپ دکمرو
دلیل نمبشه شما هر پستی رو اسپم ببینی که اینجا مدیر داره پستم مشکل داشته باشه پاک میشه !
شما سعی نکن مدیر بازی در بیاری که بهت نمیخوره
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
June 17th, 2012, 16:45
موضوع داره جالب میشه!!!
شیوا هاست عزیز از ابتدا پافشاری روی این موضوع متاهل بودن و ... داره و این که چرا قیمت باید بالا باشه(با این که موضوع تاپیک این نیست اما):
شما میتونید به راحتی به قول دوستان که در این چند صفحه گفتند کسب و کارتون رو در خونه انجام بدید تا هزینه شرکت و رفت و آمد و منشی و ... نداشته باشید ضمن این که به آدرس خونه هم میشه شرکت ثبت کردم اما نکته مهم جریان اینه که شما انتظار بیش از حد داری
الان کارمند گردن کلفت مملکت ما داره ماهی خداد تومان حقوق مزایا میگیره بازهم مونده چیکار کنه یکی دو تا شغل دیگه هم داره بعد شما انتظار داری با این یک شغل ساده که هنوز هم در ایران خیلی خیلی جا افتاده نیست خرج چند تا خانواده و منشی و ... رو بدی
پس مشکل از دید ماست که انتظار داریم با ساده ترین کار ممکن بیشترین پول رو دربیاریم شما میتونی کسب و کارت رو ببری خونه در اوقات فراغت هم بری آژانس کار کنی که درآمد آژانس هم خیلی بالاست اما چرا این کار رو نمیکنی؟چون راحتی کار فروش سرور و ... بهتون مزه کرده و براتون با آژانس قابل مقایسه نیست پس انتظار دارید با همون کار به همه چی برسید اما در تمام کشورهای دنیا مردم اکثرا چند شغلی هستند
==============================
در ارتباط با موضوع اصلی تاپیک
به جای جالبی رسیدیم اون هم این که افرادی که در دسته دوم هستند و کیفیت و پشتیبانی خوب و قیمت خوب ارائه می کنند اکثرا کاسبی خونگی دارند و اینجا فکر می کنم یک نتیجه جالب استخراج میشه
این که کسی که کارش در خونه هست کل انرژی و فکرش رو برای ساپورت مشتری میزاره
اما کسی که به قول خودش شرکت زده و کارش درسته کلی از فکر و انرژی رو باید برای کارهای مازاد و بیهوده شرکتش صرف کنه ضمن این که کسی که شرکت میزنه معمولا احساس میکنه اگر شخصا پشتیبانی مشتری رو انجام بده براش باعث خجالت هست اما کسی که تو خونه کار می کنه براش فرقی نداره خودش با مشتری صمیمی بشه و پشتیبانی کنه یا فردی که استخدام کرده
(البته خیلی از دوستان شرکت دار و ثبت شده هستند که با وجود شرکت و ... جز دسته دوم هستند (قیمت پایین کیفیت بالا) اما در کل عرض کردم)
-
-
June 17th, 2012, 16:51
عضو دائم
عزیز یکی از اون چندین هاستی که دارید رو سرور منه ها
امیدوارم تو یه دسته درستو حسابی مارو دسته بندی کنید
-
-
June 17th, 2012, 16:55

نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
عزیز یکی از اون چندین هاستی که دارید رو سرور منه ها
امیدوارم تو یه دسته درستو حسابی مارو دسته بندی کنید
من که قبل هم به شما عرض کردم در کدوم دسته هستید
من با سرویس شما تا حالا هیچ مشکلی نداشتم
ضمن این که قیمتی که از شما خرید کردم اگر اینجا بگم همه فکر می کنند شما فروشنده تابستانی بودید که تا الان فسیل شدید رفتید پی کارتون
-