نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: مشکل با اضافه کردن www در ابتدای نام دامنه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با اضافه کردن www در ابتدای نام دامنه

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0276 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    از طریق IISتنظیم کنید ربطی به دی ان اس نداره
    این مراحل رو انجام بدین
    روی نام سایتتون تو آی آی اس راست کلیک کنید بعد properties و سپس تب website در قسمت website identification وارد advansed بشید
    باید اینجا نام سایتتون رو با www ببینید اگه نبود که حتما نیست که بالا نمیاد addرو بزنید و تو پورت همون 80 رو بزنید و تو قسمت host header value اسم سایتتون رو کامل و با www وارد کنید و اوکی مثلا www.te st.ir همه پنجره هارو هم با اوکی ببندید
    موفق باشید
    دوست عزیز ممنونم از توجهتون. اما من تو IIS7 این آپشن هارو ندارم. فکر کنم توضیح شما درباره ورژن های دیگه باشه. عکس آپشناشو ضمیمه میکنم . من تو Edit Bindings اسم سایتو هم با WWW و هم بدون WWW روی پورت 80 اد کردم. حالا اگر فکر می کنید کار دیگه ای باید بکنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    سوال من بیشتر در مورد پنل تنظیمات دامینی بود که خریده بودم. من تو DNS Managment آدرس بدون WWW رو روی IP سرورم ست کردم. وب سایت روی سرورم ، با وارد کردن آدرس بدون WWW تو Browser راحت میاد بالا اما وقتی WWW رو به آدرس اضافه میکنی دیگه بالا نمی آد انگار همچین آدرسی وجود نداره. من عذر خواهی می کنم اگر سوالمو واضح مطرح نکرده بودم. در هر صورت بازم ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbandownload نمایش پست ها
    سلام
    1- یک a رکورد www بساز
    2- تاپیک بالا تایید میشه 2 تا بساز یکی بدون www یکی با www
    موفق باشید
    از شما هم بابت راهنمایی خیلی ممنونم. فقط یه سوال این قضیه Cname چی هست. چرا می گن Cname بسازی بهتره؟ البته جسارت نشه ها! فقط می خوام بدونم اصلا این موضوع صحت داره یا نه. یعنی با Cname هم میشه اینکارو کرد یا نه. ببخشید که یه مقدار طولانی شد. می خوام این موضوعو یک بار برای همیشه حلش کنم. از اینکه وقتتونو به من دادید بی نهایت سپاسگذارم.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)