-
June 16th, 2012, 21:01
عضو جدید
نصب vBulletin در Hetzner
سلام
ببخشید سوالم تکرار هست
دوستان من یک هاست از شاتل هاست خریدم هاستشون برای Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag هست و به اسم وارز خریدم و الان هم vBulletin نال شده نصب کردم!
من یک هاست دیگه دارم که وقتی Whois گرفتم اینو زد : Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag ولی به خود هاستینگ میگه وارز نیست !
می خواستم بدونم اگه روی Germany Gunzenhausen Hetzner Online Ag ویبولتین نال شده نصب کنم به مشکل بر می خورم ؟!
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از Optis2005 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012 21:01
# ADS
-
June 16th, 2012, 21:08
پاسخ : نصب vBulletin در Hetzner
سلام
این دیتاسنتر وارز نیست و در صورتی که صاحب اسکریپت متوجه بشه که این اسکریپت به صورت غیر مجاز نصب شده
به دپارتمان ابیوس هتزنر اطلاع میده و اون ها هم 24 ساعت به صاحب سرور زمان میدهند که مشکل رو حل کنه.
تا حالا پیش اومده برای من
اگر سوال دیگه هست من در خدمتم.
با احترام
محمد خسروی
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 21:14
عضو جدید
یعنی شاتل هاست که الان داره هاست وارز میفروشه به اسم فول وارز، وارز نیستن !؟
ممنون برای جواب
-
تعداد تشکر ها از Optis2005 به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 21:26
دقیقا درسته !
این دیتاسنتر وارز نیست
-
تعداد تشکر ها از smartieuser به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 21:39
خب شما نصب كنيد هر موقع مشكلي پيش اومد به شاتل هاست بگين براتون درست كنن اگه با اسم وارز گرفتين.
-
-
June 16th, 2012, 21:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ms313
خب شما نصب كنيد هر موقع مشكلي پيش اومد به شاتل هاست بگين براتون درست كنن اگه با اسم وارز گرفتين.
اون که مشکلی نداره !، من میخواستم ببرم رو هاست خودم برای همین سوال پرسیدم و چون بهم گفت وارز نیست ممکنه دردسر بشه!
با تشکر از تمامی دوستان
-
-
June 16th, 2012, 22:49
عضو انجمن
با سلام
صددرصد این دیتاسنتر معتبر و معروف ( هتزنر آلمان ) وارز نبوده و نیست
اما تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تا الان به ندرت و خیلی کم برای موارد این چنینی ( اسکریپت های .. ) مشکل ساز بوده و اخطار ارسال شده
و اما
اگر جایی ادعای فروش هاست فول وارز رو میکنه و داره از دیتاسنترهایی مثل هتزنر آلمان استفاده میکنه ، طبیعتا ...
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از Arna به دلیل پست مفید
-
June 16th, 2012, 23:10
هتزنر وارز نیست و به همین دلیل ما مشکلات زیادی داشتیم باهاش تاپیک هاش هست تو انجمن سریع آِ پی میبنده
-
تعداد تشکر ها از faranetwork به دلیل پست مفید
-
June 17th, 2012, 00:08
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
faranetwork
هتزنر وارز نیست و به همین دلیل ما مشکلات زیادی داشتیم باهاش تاپیک هاش هست تو انجمن سریع آِ پی میبنده
هتزنر اگه بعد از 24 ساعت هیچ جوابی ندین ip رو block میکنه و با تعهد کتبی ip رو دوباره باز میکنه.
-
-
June 17th, 2012, 00:23

نوشته اصلی توسط
avalinhost
هتزنر اگه بعد از 24 ساعت هیچ جوابی ندین ip رو block میکنه و با تعهد کتبی ip رو دوباره باز میکنه.
بله وقتی پاسخ داده به و فرم مربوطه پر بشه هیچ مشکلی نخواهد بود. البته مسلما بسته به شدت ابیوس و نوع فعالیت داره! کسی که داره شبکه ی یک دیتا سنتر رو اذیت میکنه مسلم هست که باهاش سنگین تر برخورد میشه تا کسی که داره یه تورنت دانلود میکنه مثلا!
اما در کل بله... روند خیلی عادی و نرمالی دارن
پی نوشت: به قول بعضیا: فقط ovh خوبه! چون هزنر ارزون تر میده به هیچ دردی نمیخوره! فقط ovh
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید