به این تایپیک یه نگاهی بندازین خیلی از مایا هاست شاکین بهتره یه جواب بهشون بدین قانع شن
به این تایپیک یه نگاهی بندازین خیلی از مایا هاست شاکین بهتره یه جواب بهشون بدین قانع شن
ویرایش توسط jomok5800 : June 17th, 2012 در ساعت 12:45
دوست عزيز
شركت مايا حالا كه مديريت عوض شده بايد ببينيم چه مي كنه!
يا مي تونه مشتري هاي ناراضي رو راضي كنه يا نمي تونه . همه تو 1 ماه اول كاري مشخص ميشه.
اگر وقتي شروع مايا هاست رو اگر كامل ديده باشيد با سابقه كاري و يا كيفيت وارد بازار نشد . با تبليغ فراوان وارد بازار شد!!!
و زياد هم دوام نياورد!
فقط بايد منتظر بود و ديد كه تيم جديد چه كار مي كنه.
باز هم آرزوي موفقيت دارم چون راه سختي در پيش دارند
دوستان
احساس می کنم اینا خیلی کلاه بردار تر از این حرفا هستن
الان این تاپیک مال خیلی قبله، امسال دوباره مایا هاست فروخته شده و عنوان شده که چون کاربر ها راضی نبودند
بابا اینا خیلی خیلی ........
یه جستجو تو اینترنت بکنین ببینین چند بار این مایا هاست فروخته شده
بعد یم فهمین که اینا چقدر کلاه بردارن و با این شگرد هر بار سعی می کنن پدر یه عده ای را در بیارن
آقای حسام آشنا، با ایجاد کاربر جدید که نمیتونی خودت رو مخفی کنی، نوع نوشته ات رو دیگه همه میشناسن
ضمنا شما که بهتر میدونی مایا تاحالا فروخته نشده، و این تیم اولین تیمه که این کار رو کرده.
ناراحتی شما از اینه که آقای عباسی گفته کلا تیم عوض شده، و شما که قبلا در مایا بودی باهات ادامه داده نشده یا ...
اگه شما کدورتی از تیم قبلی داری، به ما گیر نده و بزار کارمون رو بکنیم. اگه حرفی رو عمل نکردیم اونوقت هرچی شما گفتی
شما ظاهرا قبول نداری که میشه از تجربه دیگرون استفاده کرد. ما داریم از تجربه شما استفاده میکنیم
درود
فکر نمیکنم فروختن و یا نفروختن سایت به کسی ربطی داشته باشه
ایشون مدیر سایت هستند میتونه 10 بار سایت بفروشه
کسی هم شکایت داره قانونی دنبالش باشه!!![]()
زندگی زیباست چشمی باز کن گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست عینک بدبینی خود را شکست
با درود
ضمن عرض سپاسگذاری از کلیه دوستان محترم که با انرژی های مثبت خود اعتماد به نفس تیم بنده را تقویت کردند،
با تأیید فرمایشات مرصاد عزیز، عرض میکنم اطرافیان بنده خیلی تأکید بر تبلیغات دارند که بتوانیم با جذب مشتری، یا حتی با سروصدای زیاد دوباره بازار را بگیریم.
اما تجربه بنده غیر از این را تأیید میکند.
ما فعلا نیاز به اصلاح ساختار داریم. تیم کنونی بایستی با هم مچ شوند.
سرورهای قویتر بایستی بگیریم. امنیت ها را بالاتر ببریم.
البته تا الان هم قسمتی از اینها انجام شده ، پاسخ گویی به تیکتها زیر 2ساعت است، و تعداد تیکتهای پشتیبانی بسیار کم شده زیرا جوابها دقیق ، درست و کارراه انداز هستند نه صرفا یک جواب.
البته هنوز خیلی جای کار دارد.
برنامه های زیادی هم داریم که یک به یک به اطلاع فعالان سایبری خواهم رساند.
با احترام
عباسی
با درود
بنده درک میکنم که افراد شاکی به سادگی قبول نمیکنند که تغییرات مثبتی صورت گرفته باشد، اما خواهش میکنم اجازه بدهند که زمان حرفها را اثبات کند
پیشداوری نکنند
از شما هم سپاسگذارم همکار گرامی
با احترام
عباسی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)