دوستان همیشه این بحث ها سر این بوده که چرا گران خریدیم چرا ارزان خریدیم
و شما هم متاستفانه عادت کردید که تا این بحث رو می بینید در مورد ارزون بودن و گرون بودن فکر کنید!!!!!
داستان این تاپیک چیز دیگه ای بود دوستان عزیز و دل و جان بنده
ابتدای تاپیک نوشتم:
من نگفتم بر فرض مثال چرا فلانی داره قیمت بالا میگیره چرا فلانی قیمت پایینواقعا چرا اکثر ما ایرانی ها این چنین هستیم
بحث حرف بنده این هست که چرا واقعا برای پولی که گرفته میشه کسی ارزش واقعی قائل نیست؟!
کسی که داره قیمت بالا میگیره و هزینه اضافی درست می کنه تا کیفیت بالا بده احساس مسئولیت به جیب مشتری نداره
کسی که داره قیمت میگیره و کیفیت رو تعهدی نمی کنه (دسته سوم) چرا واقعا؟؟؟؟
من خودم شخصا شده برای 256 مگابایت رم 30هزار تومان در ماه دادم و نگفتم چرا تا این حد گرون اما مشکل اینجاست که باید بابت ریال به ریال پولی که دریافت میشه احساس مسئولیت وجود داشته باشه!!!!
این معنی نداره که یکی بیاد سرور رو گرون ارائه کنه قطعی هم زیاد داشته باشه اما به فاکتور مشتری اضافه نکنه اما در مقابل یکی که داره ارزون میده تا یک ثانیه قطعی داره میاد به مشتری هاش 10 روز اضافه میکنه!!!
مشکل سر قیمت نیست دوستان من مشکل سر اینه که چرا اعتقاد به نون حلال سر سفره بردن تا این حد کم شده!!!
سرور گرون میدی بده عزیز من اما چرا مسئولیت پذیر نیستی؟!
نام بردن درست نیست اما فلانی که سرور 384 مگابایت رم رو داره با قیمت 1گیگ رم برابر میده تو 30 روز دقیقا 3روز خاموشی کامل داشته سرورش وقتی تیکت میزنی فقط سرور رو روشن میکنه بعد هم تیکت رو می بنده بدون توضیح یا اضافه کردن فاکتور بابت قطعی ها!!!!
این نون حلال سر سفره زن و بچش میبره؟!!!!
پس بحث سر قیمت نیست سر وجدان و تعهد کاری هست که ما ایرانی ها (اکثرا) بویی نبردیم