نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 40

موضوع: واقعا چرا؟!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم shivahost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,371
    تشکر تشکر شده 
    4,137
    تشکر شده در
    2,773 پست

پیش فرض پاسخ : واقعا چرا؟!

ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.

یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.

یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.

در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.

بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.

2. تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)