ببینید عواملی برای تعیین قیمت هست که حتما باید در نظر گرفت.
یک گروه که ارزان کار می کنه نشسته خانه پدری، به لینوکس و سرور و .... مسلط هست، و یک سرور می گیرد و اگر پس از پرداخت هزینه سرور 100 هزار تومان در ماه براش سود بماند کلی حال می کند. این افراد رسما مرتکب اشتباه هستند و می توانند بدون ریسک در یک شرکت استخدام شوند و تا یک میلیون در ماه حقوق بگیرند و سود کنند.
یک گروه مثل من، متاهل هستند و ماهانه حدود یک میلیون باید فقط خرج اجاره خانه را دربیارند و مقداری هم خرج زندگی! هزینه دفتر کار و حقوق منشی و .... و همچنین برای آینده زندگی هم باید برنامه ریزی کنم و سودم به حدی باشد که بتوانم پس اندازی هم داشته باشم پس باید ماهانه حدود 3 میلیون تومان سود کنم. پس مجبورم قیمت را مطابق با نیاز زندگیم ارائه بدهم. البته قیمت های ما آنچنان هم فضایی نیست و سعی کردم مدیریت درستی داشته باشم. از نظر خودم کار صحیح را دارم انجام می دهم. هم قیمت مناسب و عادلانه و هم کیفیت و پشتیبانی مناسب.
در هر دو گروه فوق می توانیم کیفیت خوب و بد داشته باشیم. اما مشکل گروه اول این خواهد شد که زندگی روند دیگری را برایش پیدا می کند و نیاز به خانه و شرکت مستقل پیدا می کند و آن زمان دیگر نمی تواند مشتری های قبلی را با قیمت جدید نگهدارد. پس سود کار بخاطر اشتباه مدیریتی که از ابتدا داشته پاسخگوی نیاز زندگی او نخواهد بود و در نهایت مجبور به ترک این بازار می شود.
بحث در این مورد زیاد شده و بقول همکارمون مایا نتیجه ای نداشته. من فقط متن بالا رو نوشتم تا دیدگاه تازه ای را باز کنم برای تعیین قیمت.