-
March 21st, 2009, 20:08
تغییر دی ان اس ( مشکل عجیب )
با سلام به دوستان پیشکسوت
دوستان من ی دومین ir دارم که 3 ماه پیش رو بلاگفا پارک بوده
2ماه پیش دی ان اس هاشو تغییر دادم
ولی هنوز کماکان بعد از 2 ماه بعضی مواقع با بعضی آی اس پی ها رو سرور بلاگفا لود میشه !
حتی ISP خودم که هزاران بار سایت و باز کردم بعضی بعضی مواقع میره رو بلاگفا ( اینو برای این گفتم که به نظرم مشکل از کش ISp ها نیست )
خدایی دیگه از خیلی ها پرسیدم
حتی با و ی پ ی ا ن آمریکا هم کانت شدم با ISP اونا هم بعضی موقه ها رو بلاگفا لود میشه
واقعا نمیدونم !
لطفا اگه کمکی از دستتون بر میاد دریغ نکنین
-
-
March 21st, 2009 20:08
# ADS
-
March 21st, 2009, 20:10
مدیر کل
پاسخ : تغییر دی ان اس ( مشکل عجیب )
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
March 21st, 2009, 20:28
http://whois.nic.ir/DNS?name=pixy.ir
دوستان اینو ببینید !
""""فهرست کارگزاران تعریف شده در این کارگزار با فهرست کارگزاران تعریف شده در دی-ان-اس ایرنیک یکسان نمیباشد.""""
این یعنی چی ؟
اینو حتما ببینید (DNS
http://i39.tinypic.com/30kyp6x.jpg
--
جواب ایمیل NIC
salam
bebinid age domaine shoma expire nashode bashe eshkali ke tooye dns shoma ijad shode, marbut be sherkate webhostingetune na markaze sabte domaine.
ba ehteram irnic
dar surate niaz dar saathaye zekr shode tamas begirid
IRNIC
Ali Rahmani wrote:
Bazi Mavaghe bar migarde ru In DNS a
1. ns20.ouriran.net <http://ns20.ouriran.net>
2. ns21.ouriran.net <http://ns21.ouriran.net>
Man Nemikham bargarde ru ina( Tu Handel Am na ) Bazi User A Va Hatta Khodam Dar bazi mavaghe Az Ruz Site o Ke Baz mikonan Ru Server Ouriran.net load mishe va site asli ke server khodame nemiad bala
age beshe hamin ns ae ouriran.net <http://ouriran.net> o kollan pak kard mahshare
nemidunam ellat chie
فهرست کارگزاران تعریف شده در این کارگزار با فهرست کارگزاران تعریف شده در دی-ان-اس ایرنیک یکسان نمیباشد.
On Sat, Mar 14, 2009 at 4:31 PM, IRNIC info <info@nic.ir <mailto:info@nic.ir>> wrote:
Salaam
NS e set shode rooye in domain hamin hast. mitoonid dar safheye :
http://whois.nic.ir/DNS?name=pixy.ir ino check konid. agar
sitetoon moshkeli dare bayad NShatoon ro az tarighe hostetoon
check konid chon in domain hich moshkeli nadare.
IRNIC
ویرایش توسط shadow : March 21st, 2009 در ساعت 20:55
-
-
March 21st, 2009, 21:10
شما که 3 ماه گیر هستی
dns هاتو بنداز رو میهن بلاگی این طور جاها
برای یک هفته
بعد ببین وضعیت چطوره
اگر فرقی نکرد
از nic هستش.
-
-
March 21st, 2009, 21:17
یادمه منم یه دامنه ir داشتم و روی یه سرور بود که بعدش تغییر دادم رفتم روی سرور دیگه!
دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم. ولی این اتفاق برای چند روز افتاده بود فقط.
یعنی 3-4 ماه از تغییر سرور گذشته بود ولی یکهو سایت برگشته بود به سرور قبلی البته توی سرور قبلی هم چندبار طرح سایت عوض شده بود که تقریباً میشه گفت برگشته بود به طرح های اولیه... (یعنی فقط به اینکه به سرور قبلی برگشته باشه تموم نمیشد. برگشته بود به اوایل ثبت دامنه)
هم با سرور جدید هم با سرور قبلی هم با isp اینا صحبت کردم.... ولی مشکل برطرف نشد و هیچ کدوم هم گردن نگرفتن! اما با isp که صحبت کردم گردن نگرفتن ولی چند دقیقه بعد از اینکه قطع کردم درست شد دیگه! البته دقیق یادم نیست که با p r o x y هم همین طور بود یا نه...
-
-
March 21st, 2009, 21:19
نوشته اصلی توسط
daaanial
شما که 3 ماه گیر هستی
dns هاتو بنداز رو میهن بلاگی این طور جاها
برای یک هفته
بعد ببین وضعیت چطوره
اگر فرقی نکرد
از nic هستش.
رو میهم بلاگ عمرا نرو دامینت رو دیگه پس نمیده! هر پیچی تو سرور جدید بذاری ارور میهم بلاگ رو میده در حالی که صفحه اصلی از سرور جدیدت بالا میاد.
سایتتم راستی الان چک کردم مشکلی نداشت رو سرور سما بود. البته فقط یبار چک کردم!
-
-
March 21st, 2009, 21:32
نوشته اصلی توسط
nobody
یادمه منم یه دامنه ir داشتم و روی یه سرور بود که بعدش تغییر دادم رفتم روی سرور دیگه!
دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم. ولی این اتفاق برای چند روز افتاده بود فقط.
یعنی 3-4 ماه از تغییر سرور گذشته بود ولی یکهو سایت برگشته بود به سرور قبلی البته توی سرور قبلی هم چندبار طرح سایت عوض شده بود که تقریباً میشه گفت برگشته بود به طرح های اولیه... (یعنی فقط به اینکه به سرور قبلی برگشته باشه تموم نمیشد. برگشته بود به اوایل ثبت دامنه)
هم با سرور جدید هم با سرور قبلی هم با isp اینا صحبت کردم.... ولی مشکل برطرف نشد و هیچ کدوم هم گردن نگرفتن! اما با isp که صحبت کردم گردن نگرفتن ولی چند دقیقه بعد از اینکه قطع کردم درست شد دیگه! البته دقیق یادم نیست که با p r o x y هم همین طور بود یا نه...
عذر میخوام چیو قطع کردی که درست شد؟
تو اون لینک عکسی که دادم دو تا dns ست شده ، به نظرتون علقانیش این نیست که مشکل از NIC.iR باشه ؟؟؟
-
-
March 21st, 2009, 21:34
نوشته اصلی توسط
shadow
عذر میخوام چیو قطع کردی که درست شد؟
تو اون لینک عکسی که دادم دو تا dns ست شده ، به نظرتون علقانیش این نیست که مشکل از NIC.iR باشه ؟؟؟
تلفنی که به isp زده بودم رو قطع کردم :sailor:
-
-
March 21st, 2009, 21:39
نوشته اصلی توسط
nobody
رو میهم بلاگ عمرا نرو
دامینت رو دیگه پس نمیده! هر پیچی تو سرور جدید بذاری ارور میهم بلاگ رو میده در حالی که صفحه اصلی از سرور جدیدت بالا میاد.
سایتتم راستی الان چک کردم مشکلی نداشت رو سرور سما بود. البته فقط یبار چک کردم!
بعضی مواقع درسته ...
بعضی موقعه ها با www باز میشه بعضی مواقع بدون www
دو تا دی ان اس سته !
در صورتی که تو هندل nic ی dns هست
اصلا مگه دوتا میشه :wacko:
-
-
March 21st, 2009, 21:39
فهرست کارگزاران تعریف شده در این کارگزار با فهرست کارگزاران تعریف شده در دی-ان-اس ایرنیک یکسان نمیباشد.
List of name-server from this server:
فهرست کارگزاران دریافتی از این دی-ان-اس:
1. ns20.ouriran.net
2. ns21.ouriran.net
خوب مسلمه که dns درست ست نشده دیگه. به گفته daaanial عمل کن.
دی ان اس هاتو بذار
ns11.yazddata.com
ns12.yazddata.com
ns13.yazddata.com
ns14.yazddata.com
منم برات یوزر میسازم. بعدش یه دو سه روز دیگه برگردون رو سرور اصلیت ببین چی میشه.
آیدی ای که الان آن هستم ir_id_1 هست پی ام بده صحبت کنیم.
-