-
April 20th, 2012, 23:01
عضو انجمن
پاسخ : آموزش نصب و فارسی سازی نرم افزار پشتیانی آنلاینLiveZilla!

نوشته اصلی توسط
alireza71
بله انو دیدم دقیقا همون مراجل رو طی میکنم.
اشکال کار نمی دونم کجاست. تست سایت ارورر می ده.
شاید لمی داره؟
دوسته من شما یک ساب دومین بسازید به عنوان مثال support.yourdomain.com بعد و کلیه فایل هایی که لایو زیلا داخل هاستتون ایجاد کرده کپی کنید داخلش و بعد ادرسه اون ساب دومین رو تو قسمتی که دارین نصب میکنید ( قسمتی که آدرسو میخواد) بنویسید و بعدش متصل میشه به همین راحتی- و بعدش هم باید اطلاعاته دیتابیس رو وارد کنید (داخل مرحله نصب)
ویرایش توسط shahab-f : April 20th, 2012 در ساعت 23:06
خرید هاست داخل ایران با سازگاری کامل با وردپرس به همراه درایو SSD NVMe
دانلود انواع
قالب وردپرس و اسکریپت در اسکریپت 98
-
تعداد تشکر ها از shahab-f به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2012 23:01
# ADS
-
April 21st, 2012, 15:43
دوستان اگه کسی هست برا نصب هزینه اش رو می دم.با ایمیل ali.r.moradi@gmail.com تماس بگیرید.
ممنون
-
-
June 16th, 2012, 02:32
سلام من لایو زیلا رو نصب کردم وفارسی هم کردم اما وقتی داخل سایتم میرم تا بنینم درسته یا نه یه پیغام هنگام کلیک روی شکل میده میگه که"اين سرويس در دسترس نمي باشد، از اين بابت از شما عذر خواهي ميکينم." حالا من بایدچه کار کنم تا درست بشه؟
-
-
January 27th, 2013, 23:34
عضو جدید
salamsalam dostan man live zilla ro nasb kardam kamel moghe ke miram toye page nasb shode in error ro mide
This PHP feature has been DEPRECATED and is not supported by LiveZilla anymore. Relying on this feature is highly discouraged. Please deactivate (click me) it on system level.
If you don't know how to do this, please get in touch with your webhosting company
-
-
January 28th, 2013, 18:41
عضو جدید
با سلام
انجام میدم برای شما
بدرود
-
-
January 29th, 2013, 00:03
سلام دوستان ببخشید من این اسکریپت رو از چند جای دیگه دان کردم و نصب کردم ولی نمیدونم چرا من نمیتونم برای مشتری پیامی بفرستم؟؟؟ فقط شکلک میشه ارسال کرد؟؟
-
-
May 27th, 2013, 05:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amirkatal
سلام دوستان ببخشید من این اسکریپت رو از چند جای دیگه دان کردم و نصب کردم ولی نمیدونم چرا من نمیتونم برای مشتری پیامی بفرستم؟؟؟ فقط شکلک میشه ارسال کرد؟؟
از چه مرورگری استفاده می کنید؟
-
-
February 8th, 2014, 16:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Amirkatal
باید Internet Expolorer نسخه 7 به پایین نصب کنید تا مشکلتون حل بشه
فروش سرور مجازی از آلمان|آمریکا|فرانسه|کانفیگ های رایگان|میزبانی وبCPanel از ایران|آلمان
میزبانی وب و سرور مجازی تجارت هاست www.TejaratHost.net
تلفن : 4277 34 44 076 - 7994 995 0917
-