-
June 15th, 2012, 19:55
عضو انجمن
moun کردن هارد vmdk
سلام
من یک فایل هارد دارم با فرمت vmdk چند وقت پیش ینده خدایی اینو دانلود کرد و الان داده بهم، حالا اینو با wget از ssh (vmware) گرفتمش و در هارد دو هست الان
حالا چطوری میشه مونت کردش؟
یک vps جدید میسازم و هاردش رو میخوام این معرفی کنم در brows این دیده نمیشه
چیکار باید کرد؟
آیا اون نفر در این دستکاری کرده؟
ارادت
-
-
June 15th, 2012 19:55
# ADS
-
June 15th, 2012, 20:31
پاسخ : moun کردن هارد vmdk
سلام vps ویندوز یا لینوکس
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
June 15th, 2012, 20:50
عضو انجمن
اگر منظورتون vps ای هست که ازش vmdk دارم ازش centos هستش
-
-
June 15th, 2012, 21:01
عضو انجمن
درود
اگر دیده نمیشود که احتمالا مشکلی در اد کردن هست!
ورژن مجازی ساز ها متفاوت است یا یکسان ؟
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
June 15th, 2012, 21:08
عضو انجمن
یکسان هستند
نمیشود از طریق ssh در vmware مونت کرد یا باز کرد بکاپ رو؟
-
-
June 15th, 2012, 21:49
عضو انجمن
-
-
June 15th, 2012, 21:55
عضو انجمن
مشکل به خاطر این هست که مشخصات هارد توی فایل vmdk درست ثبت نشده. با ویرایشگر vim این فایل رو باز کنید و پارامترهای مربوطه رو تصحیح کنید. اسم فایل هارد اصلی flat.vmdk هست
-
-
June 15th, 2012, 21:59
عضو دائم
اگر با پسوند vmdk هست که تنها راه باز کردن واستفاده کردن این هست که بر اساس نوع سروری که قبل بوده مثلا ویندوز میکروتیک لینوکس یا هر سیتم عامل دیگر باید مثل قوتیکه میخواهیم یک سرور مجازی با همون سیتم عامل تازه نصب کنیم و بسازیم باید بسازیم و موقی که رسید به قسمتدادن ظرفیت هارد باید از گیزینه دومی استفاده کرد و بجای حجم هارد مسیر اون هارد بک اپ داد بهش که بشه استفاده کرد بجز اون دیگه راحی نداره که بقولتون بازش کرد یا استفاده کرد
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
June 15th, 2012, 22:03
عضو انجمن
درود
اگر اطلاعات مهمی درون سیستم عامل نیست فایل زیپ شده را آپکنید و لینک بدید تا فایل را تست کنیم
Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596 █
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
-
-
June 15th, 2012, 22:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
درود
اگر اطلاعات مهمی درون سیستم عامل نیست فایل زیپ شده را آپکنید و لینک بدید تا فایل را تست کنیم
500 گیگ فایل است
-