-
June 15th, 2012, 16:49
پاسخ : چند سوال در مورد vps
سی پنل بدلیل مصرف بالای رم برای وی پی اس معمولی اصلا پیشنهاد نمیشه و بهترین یا دایرکت ادمین و یا کلکسو هست..
طبعا دایرکت ادمین از کلکسو هم بهتره..
-
-
June 15th, 2012 16:49
# ADS
-
June 15th, 2012, 16:50

نوشته اصلی توسط
succes
با توجه به اینکه من واسه سایت های خودم VPS میخوام! نه واسه فروش هاست بصورت گسترده ! واسه همین نمی تونم مبلغ زیاد Cpanel رو که ماهانه 30 تومن هست + سرور و ... برسونم ! )میتونم ولی مقروم به صرفه نیست !)
درضمن چند جا دیدم و شنیدم که امینت دایرکت ادمین بالاتر از سی پنل هست ...
سلام
بله برای استفاده ی ضخصی به صرفه نیست که سی پنل استفاده کنید! اما خوب باز هم میگم ، دایرکت ادمین به شدت امکانات پایینی داره.
اما در مورد امنیت. خیر اصلا اینطور نیست.
دلیل اینکه شاید گاها بشنوید که دایرکت ادمین امنیت بهتری داره ، این هست که دایرکت ادمین اصلا امکاناتی نداره و چیزی نداره که هکر بخواد نفوذی بهش انجام بده! همه ی راه های امنیتی باید از طریق خود سیستم عامل بسته بشه! اما سی پنل چون محبوب تر هست و بیشتر کاربرد داره ، بیشتر مورد هدف قرار میگیره و مسلما باگهای بیشتری هم ازش گرفته میشه تا دایرکت ادمین!
وقتی محیط نمونه بزگتر باشه ، مسلما احتمال هم وسیع تر میشه!
-
-
June 15th, 2012, 16:51
عضو دائم
سلام
هر دو تا کنترل پنل مزایای خودشونو دارن و نمیشه هیچ کدوم رو بر دیگری برتری داد
درضمن چند جا دیدم و شنیدم که امینت دایرکت ادمین بالاتر از سی پنل هست ...
در حالت پیشفرض نصب
با کانفیگ مناسب امنیت هر دو تا رو میشه به حد عالی رسوند
-
-
June 15th, 2012, 16:54

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
بله برای استفاده ی ضخصی به صرفه نیست که سی پنل استفاده کنید! اما خوب باز هم میگم ، دایرکت ادمین به شدت امکانات پایینی داره.
اما در مورد امنیت. خیر اصلا اینطور نیست.
دلیل اینکه شاید گاها بشنوید که دایرکت ادمین امنیت بهتری داره ، این هست که دایرکت ادمین اصلا امکاناتی نداره و چیزی نداره که هکر بخواد نفوذی بهش انجام بده! همه ی راه های امنیتی باید از طریق خود سیستم عامل بسته بشه! اما سی پنل چون محبوب تر هست و بیشتر کاربرد داره ، بیشتر مورد هدف قرار میگیره و مسلما باگهای بیشتری هم ازش گرفته میشه تا دایرکت ادمین!
وقتی محیط نمونه بزگتر باشه ، مسلما احتمال هم وسیع تر میشه!
من نمیدونم چرا اینقدر با دایرکت ادمین مشکل دارید.. :دی
چندتا از هاستینگهای معتبر ایران از همین کنترل پنل دارن سرویس میدن.. نمیشه گفت بده ...
خوشبختانه افرادی هم هستن که با دریافت مبلغی این کنترل پنل را بهینه و امنتر کنن...
به نظر من برای وی پی اس بسیار بسیار خوب هم هست.
-
-
June 15th, 2012, 16:58
عضو انجمن
دوستان کسی می دونه من الان مشکلات مربوط به سطح دسترسی فایلهامو چه جوری رفع کنم ؟؟
-
-
June 15th, 2012, 17:01
از php در حالت fcgi به جای cli استفاده کنید مشکل حل خواهد شد... اگر طریقه کمپایل php رو بلد نبودید بگید تا اینجا بگذارم.
-
تعداد تشکر ها از saeedxxx به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012, 17:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
saeedxxx
از php در حالت fcgi به جای cli استفاده کنید مشکل حل خواهد شد... اگر طریقه کمپایل php رو بلد نبودید بگید تا اینجا بگذارم.
ممنون میشم بذارید ...
-
-
June 15th, 2012, 17:23
عضو انجمن
البته اینم بگم که بار اول ، از طریق ssh دستورات این صفحه رو اجرا کردم و این مشکلم حل شد ( نصف و نیمه اجرا کردما !! ) : [HOWTO] mod_ruid2
ولی بعد از rebiuld دوباره میخوام اونجوری بشه ! ولی از طریق صفحه ذکر شده اون کار رو نمی کنم چون مشکلات زیادی واسه سرور ایجاد کرد (باز نمی دونم مشکل از اون بود یا ربطی بهش نداشت !!) دوستان راهنمایی کنید این صفحه هدفش چیه و چی میخواد رو سرور نصب شه !؟
-
-
June 15th, 2012, 17:41

نوشته اصلی توسط
succes
ممنون میشم بذارید ...
این دستورات رو وارد کنید:
کد PHP:
cd /usr/local/directadmin/custombuild
./build update
./build clean
nano options.conf
و سپس مقادر زیر رو تغییر بدید:
[
کد PHP:
php5_cli=yes
php5_cgi=no
به :
کد PHP:
php5_cli=no
php5_cgi=yes
و در آخر:
اگر جایی مشکل بود بگید
ویرایش توسط saeedxxx : June 15th, 2012 در ساعت 17:45
-
تعداد تشکر ها ازsaeedxxx به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2012, 18:07
عضو انجمن
این کارا امنیت سرور رو دستکاری نکنه رفیق !؟ ممنون بابت آموزشت دوست خوبم ..
-