-
June 12th, 2012, 22:45
vmware
سلام به همه . آقا ما یک سرور اختصاصی از انگلیس گرفتیم . حالا می خوایم روش هم هاستینگ و هم وی پی اس راه بندازیم . یعنی با استفاده از وی ام ویر سیستم رو به 3 قسمت تقسیم کنیم . ولی حالا که می خوام کانکت شم می گه باید وی ام ویر کلاینت رو نصب کنم ولی نمی تونم این نرم افزار رو گیر بیارم . کسی هست راهنمایی کنه که چه کنم ؟
-
-
June 12th, 2012 22:45
# ADS
-
June 12th, 2012, 22:55
عضو انجمن
پاسخ : vmware

نوشته اصلی توسط
demon1363
سلام به همه . آقا ما یک سرور اختصاصی از انگلیس گرفتیم . حالا می خوایم روش هم هاستینگ و هم وی پی اس راه بندازیم . یعنی با استفاده از وی ام ویر سیستم رو به 3 قسمت تقسیم کنیم . ولی حالا که می خوام کانکت شم می گه باید وی ام ویر کلاینت رو نصب کنم ولی نمی تونم این نرم افزار رو گیر بیارم . کسی هست راهنمایی کنه که چه کنم ؟
ای پی که به عنوان ای پی وی ام ور داده شده رو در مرورگر وارد کنید سپس در صفحه باز شده لینک دانلود این نرم افزار موجود است
با ای پی ایران دانلود نمی شود
-
تعداد تشکر ها از آگونیس به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 22:58
مرسی از پاسختون ولی با وی پی ان هم نشد . اصلا گزینه کلاینتش کار نمی کنه و نیست .
-
-
June 12th, 2012, 23:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demon1363
مرسی از پاسختون ولی با وی پی ان هم نشد . اصلا گزینه کلاینتش کار نمی کنه و نیست .
عزیز شما سرور رو با مجازی ساز vmware گرفتید؟
-
-
June 12th, 2012, 23:02
عضو انجمن
سلام
با توجه به ورژن vmware خودتون یکی از فایل های زیر رو دانلود و نصب کنید.( با آی پی ایران دانلود نمیشه)
ورژن 4.1
کد PHP:
http://vsphereclient.vmware.com/vsphereclient/3/4/5/0/4/3/VMware-viclient-all-4.1.0-345043.exe
ورژن 5
کد PHP:
http://vsphereclient.vmware.com/vsphereclient/4/5/5/9/6/4/VMware-viclient-all-5.0.0-455964.exe
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
-
June 12th, 2012, 23:04
آره نصب روش این آی پیش 176.31.241.74
رفتم به لینک https://176.31.241.74/client/VMware-viclient.exe
ولی وجود نداره .
رو لینک دانلود کلاینتشم کلیک کردم با وی پی ان ولی میگه پیج نات فوند .
-
-
June 12th, 2012, 23:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
demon1363
ورژن vmware شما 4.1 هستش. شما فایل زیر رو دانلود کن. از طریق اون میتونی به سرور وصل بشید :
Download vSphere Client
موفق باشید
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
تعداد تشکر ها از mohammadlover به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 23:37
محمد جان همون لینک اول مفید بود این آخری جوابش اینه :
Page Not Found
Sorry, the pageو you requested was not found.
Please check the URL for proper spelling and capitalization. If you're having trouble locating a destination on VMware.com,
try visiting the VMware home page. Also, try entering a query in “Search” – or browse the links below.
ولی لینک های بالا مفید بود برا ورژن 4.1 دانلودش کردم مرسی
-
-
June 13th, 2012, 14:51
عضو جدید
با سلام، آِي پي سرور رو درون مرورگر خودتون بزنيد و بعد گزينه دانلود وي ام ور هست
-
-
June 14th, 2012, 18:50
عزیز علت این ارور این است که قبلا با ip ایران وارد شدی و این ارور رو داده و کش شده حالا ای پی هم که عوض میکنی همینو میده یا کوکی ها مرورگرت رو پاک کن یا با یک مرورگر دیگه و با ایی غیر ایرانی وارد شو مشکل رفع میشه
-