-
June 12th, 2012, 12:40
درخواست سرور
سلام وقت دوستان بخیر
من یه سرور مجازی میخوام که مشکلی با کپی رایت و فایهای تورنت و... نداشته باشه .
یه سوال هاست دانلود هم نیازه که مثل سرور مجازی باشه؟چون هاست دانلود هم میخوام بگیرم و بعد از دادن تغییرات به فایها اونارو از سرور به هاست انتقال بدم.
لطفا دوستان صرفا به فکر تبلیغات نباشن و اون شرکت یا کشوری که واقعا ازش مطمئن هستن را معرفی کنن. کیفیت هم خیلی برام مهمه !
-
-
June 12th, 2012 12:40
# ADS
-
June 12th, 2012, 12:59
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور

نوشته اصلی توسط
onlinedays
سلام وقت دوستان بخیر
من یه سرور مجازی میخوام که مشکلی با کپی رایت و فایهای تورنت و... نداشته باشه .
یه سوال هاست دانلود هم نیازه که مثل سرور مجازی باشه؟چون هاست دانلود هم میخوام بگیرم و بعد از دادن تغییرات به فایها اونارو از سرور به هاست انتقال بدم.
لطفا دوستان صرفا به فکر تبلیغات نباشن و اون شرکت یا کشوری که واقعا ازش مطمئن هستن را معرفی کنن. کیفیت هم خیلی برام مهمه !
سلام واستون پ.خ شد
این موردی که گفتم کارتون هم سریعتر انجام میشه موفق باشید
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل:
info@mizbanaval.com
-
-
June 12th, 2012, 12:59
سلام نمونه تاپیک های فروش ما را چک کنید
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
-
June 12th, 2012, 13:05
سلام
سرور مجازی میتونم بهتون تقدیم کنم که در صورتی که راپورتی ندن کاربراتون با فایل های کپی رایت مشکلی نداره ولی تورنت ممنوع هست روش
اگر ویندوز بخواید میتونید فایل هاتون رو همونجا درست کنید و برای دانلود توی همون وی پی اس قرار بدید
لینوکس هم اگر بخواید باز هم میتونید با استفاده از رپیدلیچ یا محیط گرافیکی تغییرات دلخواه رو انجام بدید و بعد در روی همون سرور برای دانلود قرار بدید .
مشخصات سرور مجازی
ram : 2 gig
cpu : core i7 share
hdd : 100 gig ba ghabeliate afzayesh roye windows server
pahnaye bande namahdud roye port 100 kamelan khalvat
ضمانت 100% کیفیت سرور و مانی بک بدون چون و چرا در صورت نارضایتی از کیفیت پورت و سخت افزار
تنظیمات اولیه رایگان
قیمت ماهیانه 30 هزارتومان
در صورت درخواست پیام خصوصی ارسال نمایید
-
-
June 12th, 2012, 13:16

نوشته اصلی توسط
mizbandownload
سلام واستون پ.خ شد
این موردی که گفتم کارتون هم سریعتر انجام میشه موفق باشید
در حال بررسی

نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام نمونه تاپیک های فروش ما را چک کنید
در حال بررسی

نوشته اصلی توسط
hoka
سلام
سرور مجازی میتونم بهتون تقدیم کنم که در صورتی که راپورتی ندن کاربراتون با فایل های کپی رایت مشکلی نداره ولی تورنت ممنوع هست روش
اگر ویندوز بخواید میتونید فایل هاتون رو همونجا درست کنید و برای دانلود توی همون وی پی اس قرار بدید
لینوکس هم اگر بخواید باز هم میتونید با استفاده از رپیدلیچ یا محیط گرافیکی تغییرات دلخواه رو انجام بدید و بعد در روی همون سرور برای دانلود قرار بدید .
مشخصات سرور مجازی
ram : 2 gig
cpu : core i7 share
hdd : 100 gig ba ghabeliate afzayesh roye windows server
pahnaye bande namahdud roye port 100 kamelan khalvat
ضمانت 100% کیفیت سرور و مانی بک بدون چون و چرا در صورت نارضایتی از کیفیت پورت و سخت افزار
تنظیمات اولیه رایگان
قیمت ماهیانه 30 هزارتومان
در صورت درخواست پیام خصوصی ارسال نمایید
ممنون از پیشنهادتون ولی به تورنت نیاز دارم
-
-
June 12th, 2012, 14:12
شما میزان فضایی که نیاز داری (هارد رم سی پی یو) بگو تا من یه قیمت مناسب بهت بدم.
-
-
June 12th, 2012, 16:49
عضو دائم
با سلام
خدمت شما:
هتزنر آلمان > 50% تخفیف، رم 512 مگابایت 7000 تومان (فقط تا 48 ساعت)
حدود 95% درصد برای تورنت شخصی مشکلی ایجاد نمیشه.
موفق باشید.
-
-
June 12th, 2012, 17:05
سلام
هیچکجا پیدا نمیشه که با این موارد هیچگونه مشکلی نداشته باشه ، اما همه جا به این شکل که تا ریپورت نشه کاری ندارن
و در مورد صحبتتون شما با گرفتن یه وی پی اس میتنید از گرفتن هاست دانلود بی نیاز بشید تمامی کانفیگهارو رایگان براتون انجام میدیم در صورت تمایل در ارتباط باشید
سرور مجازی-هاست ارزان-ناحیه کاربری
-
-
June 12th, 2012, 17:26
با سلام درخدمیتم از فرانسه
IDY:berbid_server@att.net
فروش سرور مجازی با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت ID Y:berbid_server@att.net tell:09357118988
-
-
June 12th, 2012, 18:10
پیشنهادات دوستان در حال بررسی هست
-