-
June 11th, 2012, 18:32
-
تعداد تشکر ها ازHematYar به دلیل پست مفید
-
June 11th, 2012 18:32
# ADS
-
June 12th, 2012, 12:41
پاسخ : پیام رسان | افزونه حرفه ای خبرنامه پیامکی وردپرس
-
تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 13:04
عضو انجمن
چرا عضویت برای دریافت این افزونه در سایت شما با شماره موبایل هست ؟ این شماره موبایل ها که جمع آوری می کنید بعد چه استفاده ای ازشون می کنید ؟
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
تعداد تشکر ها از dertgtr به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 13:26
با سلام ،
خدماتی که پیام رسان ارائه میده به صورت پیامکیست و ترجیح دادیم عضویت کاربران هم طبق پیامک و شماره موبایل انجام بشه . فکر نمیکنم مشکلی از این جهت به ما وارد باشه ! درضمن شماره موبایل برای اطلاع رسانی ها در نسخه های بعدی افزونه و اطلاع به کاربر در طی مراحل سفارش لازم هست .
-
-
June 12th, 2012, 13:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HematYar
با سلام ،
خدماتی که پیام رسان ارائه میده به صورت پیامکیست و ترجیح دادیم عضویت کاربران هم طبق پیامک و شماره موبایل انجام بشه . فکر نمیکنم مشکلی از این جهت به ما وارد باشه ! درضمن شماره موبایل برای اطلاع رسانی ها در نسخه های بعدی افزونه و اطلاع به کاربر در طی مراحل سفارش لازم هست .
بله مشکلی برای شما پیش نمی یاد مشکل سر تبلیغاتی هست که پس از اون روی این شماره ها به صورت فله ای فرستاده میشه ! هیچ کسی دوست نداره هر وقت و بی وقت و روزانه تبلیغات ازار دهنده رو موبایل شخصیش بیاد غیر اینه ؟ به نظر من روشی که در پیش گرفتید اشتباهه
-
-
June 12th, 2012, 13:48
-
-
June 12th, 2012, 13:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
HematYar
دوست عزیز ، روال ثبت نام به همین صورتی هست که در سایت موجوده و همینطور ما نیاز به شماره افرادی داریم که از ما خرید میکنند . به دلایل مختلف که نیاز به بیانش نیست . جدا از شماره موبایل اطلاعات فردی دیگری هم پس از ثبت نام از شخص دریافت میشه که خدایی نکرده بعدا مشکلی پیش اورد بتونیم پیگیری کنیم . ما اگر بخوایم شماره شما رو گیر بیاریم راحت تر از اونی هست که فکرشو میکنین . پس نیاز به این بازی ها نیست
شما مو میبینین و ما پیچش مو

ممنون از نظر مثبت شما .
بله اون پیچش مو رو اگر دقت کنید در امضای من متوجه میشید که دیدم خدا به داد مشتری های شما برسه :دی
-
-
June 12th, 2012, 14:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dertgtr
بله اون پیچش مو رو اگر دقت کنید در امضای من متوجه میشید که دیدم خدا به داد مشتری های شما برسه :دی
عزیزم شما به اعتبار طرف نگاه کن بعد بیا پیچش مو نشونش بده
جا داره از جناب همت یار بابت زحمت های زیادی که روی این افزونه کشیدند تشکر کنم , مشتاقانه منتظر انتشار هستیم
ویرایش توسط HADNEZ-ICT : June 12th, 2012 در ساعت 15:26
-
تعداد تشکر ها ازHADNEZ-ICT به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 14:10

نوشته اصلی توسط
dertgtr
اون موردی که شما داخلش عضو شدید مال همین کار هست . وب سایت ما هدفش ارائه خدمات در زمینه دیگیری هست . شما مفهوم رو متوجه بشید خیلی عالیه .
-
تعداد تشکر ها از HematYar به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2012, 14:08
با سلام ،
افزونه منتشر شد . کاربران تایید نهایی میتوانند دریافت و استفاده نمایند .
موفق باشید
-