اگر مشکل برنامه نویسی و موارد دیگه وجود نداشته باشه مشکلی ندارهدقيقا سياست به پرداخت همينه.
درگاه ميده بدون درد سر حتی به سايت های فروشنده (و ی پ ی ا ن و س ا ک س) اگر دقت کنيد همه اين سايت ها پرداخت آنلاين ملت دارند.
بعد ازونور 2 3 درصد از تراکنش ها رو گم و گور ميکنه و هاپولی ميشن و اينطوری ميشه که به پرداخت اون دفتر دستک عظيم رو ميسازه برای خودش.
واقعيتش اينه تو اينترنت جستجو کنيد هر کسی به يک نحوی از خدمات به پرداخت ضربه خورده.
در مورد پوز هم همين مشکل هستش. اکثر فروشگاه های بزرگ رو اگر ببينيد پوز ملت دارند ولی اصلا ازش استفاده نميکنن. احتمالا فهميدن چه خبره.
درست تراکنش ها گاهی خطا میده ولی اگر اطلاعات تراکنش سیو بشه راحت میشه ستل کرد
من تعجبم شما میگید هاپولی بانک ملت بدون شک جز بهترین هاست
و به پرداخت واسطه خدمات الکترونیکی پوز و درگاه اینترنتی هست
با این حال بنده ما قبلا تراکنشی ستل نمیشد اطلاعات ستل را بهمون میدادن
و بعد هم که اسکریپت سایت را درست کردیم تا اطلاعات تراکنش را سیو کنه دیگه مشکلی نداریم
بهتره فقط از دید خودتون به قضیه نگاه نکنید !!!!!!!
کسانی که وی .. اn میفروشن با یک سایت دیگه با یک فعالیت دیگه درگاه میگیرن و بعد که درگاه را گرفتن از سایت اصلی سفارش ها را منتقل میکننددرگاه ميده بدون درد سر حتی به سايت های فروشنده (و ی پ ی ا ن و س ا ک س) اگر دقت کنيد
بیشتر هم سایتهای فروش شارژ میزنن
این مورد را نمیشه گفت مقصر به پرداخت هست
میتوانید گزارش کنید و نتیجه را ببنیید
همچنین بنده چندین مورد دیدم که با توجه به اینکه طرف سایت فروش شارژ زده و قصدش فروش v[ ن بوده فهمیدن و درگاه ندادن
و مورد آخر
همین مواردی که عرض کردم خیلی ها با زرین پال دارن انجام میدن یعنی ایجاد یک درگاه با اسمی دیگر و انتقال سافارشات به آن سایت
پس شما هم نمیتوانید همه را مانیتور و کنترل کنید ولی تا حدی که از دستتان بر آید انجام میدهید و اگر گزارشی دریافت کنید نسبت به آن اقدام میکنید
در ضمن من روز 5 شنبه یک تراکنش 10.000 تومانی از حسابم در یک درگاه کسر شد
و 5 دقیقه بعد به حسابم آمد
و مجدد بعد از ظهر 14000 کسر شد و شنبه به حسابم آمد
دلیل کسر موجودی هم پیگیر شدم - قطعی کم و بیش بانک سپه - یعنی کارت بنده بود
و دلیل دیگه شلوغی سیستم های بانکی برای واریز یارانه ها