ممنونم دوست عزیز.
لطف کردی.
راستی، فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید و در پرداخت آنلاین بانک ملت ازش استفاده بکنید.
این فایل مربوط به ستل بانک ملت هستش.
یعنی اگر مبلغی از حساب خریدار کم بشه ولی به حساب فروشنده نیاد با انجام Settle این مبلغ تکلیفش مشخص میشه.
آقای پاکزاد در ماژول sms سایت ایده امکانش هست که کاری بشه که پیامکی که برای کاربر میره این مدلی باشه
1000 تومانی ایرانسل
رمز:XXXXXX www.XXX.ir
من برای فریر ماژول ایده رو دستکاری کردم و این مدل که میخواستم نوشتم آیا تو mpc هم میتونم این کار رو انجام بدم
تو فریر ساده تر بود
ماژول شما تابع trxt رو میفرذسته که نمیدونم از کجا داره میخونه و شامل چی ها هست
ممنون میشم کمک کنید
مازول بانك ملت رو اگر مدلي درست كنيد كه موقع نشنون دادن اصلاعات شارژ به كاربر زير order id كد ب برگشتي بانك ملت يا همون refrenc id رو نشون بده خيلي خوبه براي موقع ستل شدن به شرطي كه توي ادمين هم ref id رو نشون بده
مازول بانك ملت رو اگر مدلي درست كنيد كه موقع نشنون دادن اصلاعات شارژ به كاربر زير order id كد ب برگشتي بانك ملت يا همون refrenc id رو نشون بده خيلي خوبه براي موقع ستل شدن به شرطي كه توي ادمين هم ref id رو نشون بده
دوست عزیز ببینین وقتی که به بانک ملت وصل می شه کاربرا و انصراف رو می زنه هنگام برگشت به سایت orderid نشون می ده اما وقتی کاربر مبلغ رو پرداخت کرد و به سایت بر گشت refrencid رو نشون می ده اگه کد هاشون نگاه کنید می فهمید خودتون هم من این رو چند بار به به پرداخت هم گفتم ولی بازم از بعضی کاربران اشکال می گیرن
آقای پاکزاد در ماژول sms سایت ایده امکانش هست که کاری بشه که پیامکی که برای کاربر میره این مدلی باشه
1000 تومانی ایرانسل
رمز:XXXXXX www.XXX.ir
من برای فریر ماژول ایده رو دستکاری کردم و این مدل که میخواستم نوشتم آیا تو mpc هم میتونم این کار رو انجام بدم
تو فریر ساده تر بود
ماژول شما تابع trxt رو میفرذسته که نمیدونم از کجا داره میخونه و شامل چی ها هست
ممنون میشم کمک کنید
اره callback.php رو ویرایش کنید تو لاین 202 - $sms_body رو ویرایش کنید و الگوی خودتونو وارد کنید
دوست عزیز ببینین وقتی که به بانک ملت وصل می شه کاربرا و انصراف رو می زنه هنگام برگشت به سایت orderid نشون می ده اما وقتی کاربر مبلغ رو پرداخت کرد و به سایت بر گشت refrencid رو نشون می ده اگه کد هاشون نگاه کنید می فهمید خودتون هم من این رو چند بار به به پرداخت هم گفتم ولی بازم از بعضی کاربران اشکال می گیرن
ممنون از پاسختون قط مشكل من چيز ديگه اي هست
توي فرير هم order id و ref id ميداد
و ref id كه ميداد با ref id كه داخل گردش حساب بانك ملت(داخل حساب فروشنده) يكي بود
ولي ref id كه با سيستم شما ميده اصلا با اوني كه توي اينترنت بانك هست يكي نيست
الان سري ref id هاي بانك ملت توي 57xxxxxxxx هست و كد رفرنس برگشتي بانك ملت با اون كد رفرنسي كه توي گردش حساب نشون ميده كلا فرق ميكنه و پيگيري رو مشكل ميكنه
ولي خوبي سيستم شما اينه كه order رو ميده ولي براي ستل هم به سفار ش احتياج هست هم به رفرنس ممنون ميشم بررسي كنيد
توي فرير اين موضوع درست بود
مشكل رو فهميدم ولي نميدونم چطوري حل كنم
اول نسخه mpc-sharj-vr_3.11.1_beta رو دانلود و نصب كردم و ماژول بانك ملت رو فعال كردم و رفرنس اي دي كه ميداد با داخل اينترنت بانك ملت(حساب خودم )يكي بود
ولي وقتي مازول بانك ملت رو از سايت دانلود و نصب كردم به اين مدل رفرنس اي دي ميده كه با داخل اينترنت بانك يكي نيست mellat512627440
فايل ها رو برگندونم ولي مثل قبل رفرنس ايديش درست نشد
توي عكس ها كه از اينترنت بانك و مديريت سايت گذاشتم معلوم هست قبل از آپديت مژول هم توي اينترنت بانك و هم توي مديريت رفرنس ايدي ها با هم برابر هست(داخل كادر هاي قرمز)
ولي بعد از اپديت رفرنس ها كاملا فرق كرده
در ضمت ساعت پرداخت ها هم با هم يكي نيست
توي عكس ها كه از اينترنت بانك و مديريت سايت گذاشتم معلوم هست قبل از آپديت مژول هم توي اينترنت بانك و هم توي مديريت رفرنس ايدي ها با هم برابر هست(داخل كادر هاي قرمز)
ولي بعد از اپديت رفرنس ها كاملا فرق كرده
در ضمت ساعت پرداخت ها هم با هم يكي نيست
فکر نکنم چون من الان برای برخی از کاربرا سیستم رو نصب کردم و مشکلی نداشت الان که می گین کد پیگیری رو mellat512627440 نشون می ده این اشتباهه و باید این طوری نشون نده اگه می شه آدرس سایتتون رو برای من به صورت پیام خصوصی ارسال کنین تا بررسی شه در صورت امکان هم آی دی یاهو منو ادد کنید تا مشکل رو حل شه